Herkes şu Vin Diesel'i çok sever, yani hangi filmde oynasa koşar adımla kaçtığım birisidir, hiç beğenmiyorum ne aktörlüğünü ne oynadığı filmleri. Riddick Günlüklerinide hiç beğenmemiştim, geçen gün Babylon A.D diye bi filmi var onu izledim, iğrenç bi filmdi o da.
Benim açımdan Kratos'u Vin Diesel yaparlarsa inanılmaz kötü olur.
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
Herkes şu Vin Diesel'i çok sever, yani hangi filmde oynasa koşar adımla kaçtığım birisidir, hiç beğenmiyorum ne aktörlüğünü ne oynadığı filmleri. Riddick Günlüklerinide hiç beğenmemiştim, geçen gün Babylon A.D diye bi filmi var onu izledim, iğrenç bi filmdi o da.
Benim açımdan Kratos'u Vin Diesel yaparlarsa inanılmaz kötü olur.
(JASON STATHAM) Yeterlimi senin İçin
Jason Statham çok iyi aktör ancak Kratos rolü için biraz yaşlı gibi.
Gerçi tekrar baktımda Kratos ta pek genç sayılmaz
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hiçbiri Kratos'a benzemiyor. Bilgisayarla falan yüzlerini benzetsinler o zaman iyi olur.
yapılırsa dünyayı sarsar
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
Jason Statham çok iyi aktör ancak Kratos rolü için biraz yaşlı gibi.
Gerçi tekrar baktımda Kratos ta pek genç sayılmaz
Yorumuna Katılmamak Elde Değil_Bende Senin Gibi Düşünmekteyim SYN:sky__walker_Ha Unutmadan (JASON STATHAM) Daki Ses Tonu Tam (KRATOS) Usulü Acaip Süper
300 deki adam da diyolarda bence 300deki adam hiç benzemiyo alakası yok
filmi izlemek saglam mide ister sanırsam
offf cyslops lar minatourlar centour ler sirenler hadesler zeuslar poseidon lar deli bişe olur
vin diesel veya jason statham gibi palyaçolar god of war filmine gitmez. tanınmadık bilinmedik bir yüz olursa çok daha iyi olur diye düşünüyorum
Bu oyunun filmi yapılamaz arkadaşlar. Yapılırsa da saçmalarlar heba ederler efsaneyi.
Benim hayalini kurduğum ise şu; GOW3 ilk E3 de gösterdikleri CGI formatı kalitesinde Animasyon filmini yapsınlar, o zaman olay olur dünyayı sarsar işte.
Onun haricinde istedikleri kadar teknoloji kullansınlar, oyundaki aksiyonu, hareketleri filme yansıtamazlar
Oyunun filmi yapılırsa Kratosu canlandıran, oyunlarda seslendiren aktör olan Terrence 'T.C.' Carson olmalı....
2dk da zenci yaptınız adamı
quote:
Orjinalden alıntı: decxal
2dk da zenci yaptınız adamı
This is Hollywood!
quote:
Orjinalden alıntı: dragonstory
Bu oyunun filmi yapılamaz arkadaşlar. Yapılırsa da saçmalarlar heba ederler efsaneyi.
Benim hayalini kurduğum ise şu; GOW3 ilk E3 de gösterdikleri CGI formatı kalitesinde Animasyon filmini yapsınlar, o zaman olay olur dünyayı sarsar işte.
Onun haricinde istedikleri kadar teknoloji kullansınlar, oyundaki aksiyonu, hareketleri filme yansıtamazlar
tamamen katılıyorum, bence de animasyon olarak çıkarsa çok daha başarılı olur. hem filmde yapacamayacakları yada zorlanacakları birçok şeyi daha rahat yaparlar hem de şu aktör olmuş bu aktör uymamış gibi durumlar olmaz.