< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 19 Mart 2020; 17:10:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 19 Mart 2020; 17:10:39 > |
konuyu açan üye sonuna kadar haklı. burada kendince dalga geçtiğini sanan '' tamam , bize ne '' gibi şeyler yazanlar, çok akıllıysanız detaylıca yazsanıza. adam o kadar şey yazmış bir tamam bırakıp gitmişsiniz.
|
Tamam
|
Konu sahibi sonuna kadar haklı.
|
Oyunu becerememiş birisinin gözyaşları. Ben gayet oynadım zorda. Hiç de öyle uzaktan balta atarak değil, 15 kişinin arasına daldım. Sen becerememişsin. Bir de zorda oynayıp şikayet etmek neden? Zor geldiyse kolayda oyna bu kadar basit.
|
Tamam.
|
GoW'u begenmeyenler gitsin Pubg,Fortnite felan oynasın.
|
BLOK
|
Bu ülkede ciddi şekilde, toplumsal bir "okuduğunu anlamama" sıkıntısı var. Ben bu oyuna GoTY verilmesi yanlıştı, markanın arkasında sony olmasa goty alamazdı diyorum, adam balon olmadığını kanıtlamak için "bak GoTY almış" diye resmini atıyor.
Bu ödüllerde, ign incelemelerinde ağır şekilde marka baskısı var. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Markalı oyunlara metacriticten bakın çoğunun site incelemesi ile kullanıcı incelemeri arasında 15-20 puan far var. En yeni örnekler Death Stranding ve Doom Ethernal. Yani kullanıcı oyunu beğenmese bile, yapımcılar incelemecilere yüksek puan vermeleri için baskı yapıyor. Bu şekilde boostlanmış ortalama bir oyun toplum algısında "çok iyi" olarak kalıyor. İnsanlara bireysel fikir belirtmektense "bu kadar insan yanılıyor olamaz" deyip geneli kabullenmek kolay geliyor. Çiftlik bank vs toplumsal dolandırılma vakalarının altında da aynı bilinç yatıyor. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Mart 2020; 15:3:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|