Şimdi Ara

God of War OVERRATED! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GoW'u begenmeyenler gitsin Pubg,Fortnite felan oynasın.
  • Son oyunu oynamadım ama eğer 1 ve 2 deki gibi saçma puzzlelar gereksiz duvar combatları varsa bunlar oyunun güzelliğini örtüyor dolayısıyla oyunu bitirdiğinde akılda sadece bu saçma puzzlelar vs kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Pagle -- 21 Mart 2020; 22:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben seni aslında anladım ama sen God of War'ı değil aslında günümüz modern oyunlarının hepsini eleştiriyorsun eskiden oyunlar daha zor ve komplikeydi şimdi ise herkes oynayabilsin kafasında yapıldığı için o aradığın tadı bulamıyorsun sanırım.RDR 2 bile çok zor diye yakınanlar oldu firmalar risk almak istemiyor bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 22 Mart 2020; 1:46:26 >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Renkler ve zevkler tartışılmaz. Herkes her oyunu beğenecek diye bir kaide de yok. Ama bu kadar beğenilen bir oyana overrated falan derseniz linç yiyeceğinizi tabi ki bilirsiniz.
  • Balon demeyelim de biraz abartıldığı doğru. Ama GoW3 kadar tıraş değildi. Asıl balon GoW3'tü. Oyunu PS Plus beleş verdi diye oynamıştım. Bitirmekte zorlandım yani oyunu oynayasım gelmiyordu. İte kaka, sırf oyunu oynamış ve bitirmiş olmak için bitirdim. İnanılmaz sıkıcıydı. Ama bu GOW 2018 ona nazaran çok daha iyi. Tabi bu oyun da tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun değil. Bitir geç oyunu. Konuyu açan arkadaşın aksine ben tüm skill'leri açmıştım hatta en yüksek zırhları da açmıştım. Tüm yan görevleri ve tüm valkürleri indifip en son gizli bir bulmacayı yerine getirip oyunu silmiştim. 1 yıl filan oluyor. Kraliçe valkür gerçekten zordu. Mecburen "kolay"a almıştım. Yılın oyunu demek abartı ama fena oyun da değildi.

• fifagoygoyyoutube
    Hain Trol Canavar (God Of War 2.Bölüm Türkçe Hikayesi ve İnceleme Ps4)
    https://www.youtube.com/watch?v=-U25u-qH8Pw&t=89s

harika god of war deneyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

GoW'u begenmeyenler gitsin Pubg,Fortnite felan oynasın.
    Nicki profesyonel CS oyuncusu olan ve warzone oynayan biri biri için fazla iddialisin hocam warzone, pubg, fortnite ne farkı var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Oyunu becerememiş birisinin gözyaşları. Ben gayet oynadım zorda. Hiç de öyle uzaktan balta atarak değil, 15 kişinin arasına daldım. Sen becerememişsin. Bir de zorda oynayıp şikayet etmek neden? Zor geldiyse kolayda oyna bu kadar basit.
    Dark souls, cuphead, bloodborne oynadim bunun nesini beceremeyeceğim? Ilk mesajda da zaten "zor değil sıkıcı" dedim. Oyun en zorda uzaktan combata itiyor. Oyun bana uzaktan saldirıp yüksek hasar verme imkanı vermişken ne diye dibine girip ölme riski alayim? Oyunun başında balta atma skillerini açarsanız zaten normal ataktan daha çok vuruyor.

Ve bu kısmı anlattığım başlığa farkettiyseniz DENGESİZLİK yazdım. Yani oyunu bi zorluk düşürünce de keyif almadım, hiç taktik yapmadan, kaçmadan bodozlama daldım.
    Oyunun sıkıntısı zor olması değil zorluklarin dengesiz olmasi. Zor olsun Dark souls gibi olsun canımı yesin

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Nick geçmişime bakarsan aslında ilk Türkçesini yaptım ama forumda biriyle aynı nick olunca değiştirmek zorunda kaldım.

Pubg ve fortnite ı herkes gibi bende zamanında denedim. Oyunlara laf ettiğim yok , asıl mesele oynayan kitle.

Ayrıca Cs oynamıyorum değil , warzone denemedim değil. Ama bunları gow ile nasıl bağladın? Alakası yok şu oyunlarla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

ee bundan bize ne bunun için konu mu açtın? şikayet edildi.
    Bu bölümde sadece ana konu başlığı açılıyorsa durumu bilmiyordum. Yasaksa modlar silebilir.

Bu arada sadece tamam yazan ya da komik olmayan memeler atan arkadaşlar katılmadığı yerleri belirtirse daha sağlıklı bi tartışma ortamı oluşur. Bana "bunu böyle yazmışsın ama böyle değil" deseniz yeterli. Diger turlu, ülkenin aydınlık gençleri olarak resmi gazeteye "onlağ yalan onlağ inanmayın" diyen amcadan farkınız kalmıyor.

• Hocam ben bağlamadım ki siz bağlamışşınız zaten

Yukarıda GoW'u beğenmeyen gitsin fortnite, pubg oynasın demissiniz. Yani gowu beğenmeyen zevksizdir, bu zevsizler de anca battle royale oynar demissiniz. Ben BR oynamıyorum zaten 30 yaşında evli barklı adamım story driven oyunlara zor vakit ayırıyorum.

Warzone oynayan biri olarak pubg, fortnite sevenleri beğenmemeniz absürt olmus. Ya da sadece iki uc kisi upvote atar diye popülist biseyler yazayım dediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Mart 2020; 14:10:30 >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben yukarıda dedim ki , oyunlara bir şey demiyorum. Asıl mesela oynayan kitle.

Yani o oyunları zevksizler oynuyor değil , 12 saat PC basından ayrılmayan veletler oynuyor genel olarak demek istedim.
    Warzone ile pubg ve fortnite ın tek benzer yönü BR olması. Benim de BR ile bir derdim yok belirttiğim gibi.

Benim hiçbir zaman popüler bir şey yazayım da en üstte dursun yorumum gibi saçma bi düşüncem olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üstad haklı eleştirilerin var fakat bu kadar oyun kıtlığı varken bundan başka neye iyi deyim.

Kaç gündür oynayacak oyun arıyorum,konu bile açtım ,canınızın sıkıldığı şu günlerde oraya bir güzel liste yazsanızda biz de faydalansak nasıl olur üstad?
  • Selamlar,

God of War gibi oyunları RPG gibi düşünüp benzer dinamikleri istemek biraz yanlış bence. Açık dünya olmadığı sürece bu tarz oyunlarda her zaman aynı tip düşmanlar vardır ve bu yadsınamaz bir şey.

Zorluk konusuna gelince ben de her hüsranla sonuçlanan Hardcore girişimlerim sonucu aynı şeyi söylüyorum ancak aynı yeri 4 saniyede geçen insanları görünce sakinleşiyorum.
  • Arthur7 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı dertten muzdaribim malesef Enis Kirazoğlu yakın zamanda takipçilerinin oyun önerilerinden derlediği 2 video yayınladı. Toplamda yaklaşık 30-140 oyun vardı. Ordan bir şeyler yakaladım ben, size de tavsiye ederim :)

• soundguy kullanıcısına yanıt
    Yok asla öyle bir şey beklemiyorum. Ilk mesajda yazdığım gibi ben GoW'u GoW olarak seviyorum. Söylemek istediğim eğer oyuna rpg ögeleri koymak istiyorlarsa özenmeleri gerekiyor. Ne item ne de skill sisteminde hiçbir build öğesi yok. Ben acaba balta mi kassam yoksa yumruk mu kassam diye düşünmek zorunda kalmıyorum. Tüm skilleri sırayla hepsini açıyorsunuz zaten kafana göre takıl gitsin. Üzerimize aldığımız itemlerden de armoru yüksek olani almak yeterli oluyor.

Aynı tür değil ama Path of Exile oynarken denediğimiz build tutmadı diye 20-30 saat verdiğimiz karakterimizi defalarca sildik :) build sisteminin beni bi yönde uzmanlasmaya (veya hybrid buildlere) ve tercih yapmaya itmesi gerekiyor. GoWda bu sistem sadece külfet ve konmus olmak için konulmus

Keşke eski gowlar gibi hack n slash e sadık kalsalardi, rpgyi de rpgyi bilenler yapsaydı.

Zorluk konusunda belki çok iyi ve tecrübeli oyuncular en zorda dahi hasar almadan geçiyordur olabilir. Ben sadece en zor modundan keyif almadim, yoksa dediğim gibi balta ata ata oyunu yarilamistim :)
    Yakın zamanda Last of Us'ı en zor zorlukta yeniden bitirdim. Bazı yerlerde 10 belki daha fazla kez ölmeme rağmen keyif aldım. Çünkü oyunun zorluğu combat sistemi dengesizliği değildi.

Aynı sekilde yakin zamanda hitman absolution u purist zorlukta bitirdim. Bilen bilir purist zorlukta hitman saç baş yoldurur. Size aldığım keyfi anlatamam :) her AI düşmanın her adımını ezberleyip ayni mapi belki 20 kere oynamaniz gerekiyor. Bölüm ortasi save yok, UI kapalı, size sadece "aha target bu git öldür" deyip mape bırakıyor. Zorluk dediğiniz böyle olmalı.

• Konuyu ergenler basmış yada bu konuda ergenlikleri tutmuş

''Keşke oyun yerine bu butçeyle ve bu yönetmenle bir animasyon GoW filmi çekselermiş.''

Şu sözünüze katılıyorum. İlla oyun yapmak zorunda değilsin ve eğlence sektörü oyunlardan oluşmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.