Şimdi Ara

God of War PC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu bilgisayar versiyonu var mı arkadaşlar çok övdüler ps3 te oynamışlar onlar ben de deniyim dedim 3 oyunu varmış 3 oyun da var mı acaba bilgisayarda?

• up
  • Birazdan senle dalga geçenler olacaktır, GoW xbox'a bile çıkmayan, Playstation'a özel bir oyun. Zaten adam gibi hiçbir oyun artık pc'ye çıkmıyor, GoW'ın çıkdığını ummak hayal kurmak olur.
  • Hayır, ama Gow2 yi emulatörle pc de oynıyabilirsin
  • hadi ya. neyse başka oyun bakarız artık sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Birazdan senle dalga geçenler olacaktır, GoW xbox'a bile çıkmayan, Playstation'a özel bir oyun. Zaten adam gibi hiçbir oyun artık pc'ye çıkmıyor, GoW'ın çıkdığını ummak hayal kurmak olur.

o really?
  • Yapımcısı SONY olunca PC ye veya X-Box 360'a çıkarırsa ona gerizekalı derler. Bir yapımcı neden kendi konsoluna değil de diğer platformlara oyun yapsın. Hemde hit bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War III Upgrade ?
    15 yıl önce açıldı
    God Of War 3 Ps3 türkçe yama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında 2-3 yıl sora pc ye çıkarsalar hiçbişey kaybetmezler
  • çıkmaz
  • çıkmaz
  • god of war 1 ve 2. oyunu pcde emulatör ile oynayabilirsiniz.
  • edit:hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 22 Nisan 2011; 17:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

edit:hata

1 ve 2 çıktı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

1 ve 2 çıktı bile

Emulatörle çalıştırmak ayrı şeyi oyunu bizzat port edip bilgisayarda çıkartmak ayrı şey. Benim bahsettiğim ikincisi oluyor. Hiçbir Super Mario oyununun PS'e çıkmamasına benziyor bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

1 ve 2 çıktı bile

Emulatörle çalıştırmak ayrı şeyi oyunu bizzat port edip bilgisayarda çıkartmak ayrı şey. Benim bahsettiğim ikincisi oluyor. Hiçbir Super Mario oyununun PS'e çıkmamasına benziyor bu.

ben new super mari bros da dahil bütün wii oyunlarını 60 fps emulatorde pc de oynuyorum god of war 3 tabikide ps3 haricinde başka bir platforma çıkmaz.

• GoW PC'de oynayamazsın ama sana PC'de olan Darksiders'ı öneririm. Hemen hemen aynı kalitedeler.
  • Hemen hemen aynı yapmışlar Darksidersi
  • keşke sony oyunu pc içinde çıkartsa..
    ps3 olmadığı için 3. oyunu oynayamadım...
    konsol fiyatları bütçeme uygun fiyatlara düşerse ilk iş bir ps 3 alıp gow3 ü bitireceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Hemen hemen aynı yapmışlar Darksidersi

Dante's Inferno birebir GoW kopyası ama Darksiders öyle değil. Benzeyen yanları çok kuşkusuz ama her yönüyle olağanüstü bir oyun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.