Şimdi Ara

God of War PS Vita, Android ve iOS'a Gelebilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    22.03.2012 00:01:46

sıçtın batırdın... sadece dokunmatık ekran nasıl öldürsün :D konsolu- pc ' yi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

söny
    22.03.2012 00:01:46

sıçtın batırdın... sadece dokunmatık ekran nasıl öldürsün :D konsolu- pc ' yi :D

Cağ dışından geliyorsun galiba hocam o yüzdenmi android marketlerin aylık satış gelirleri su an üst düzey bir oyunun aylık gelirlerini geçiyor İpad'ın alınma nedenlerinden en başı cekenlerden biri retina ekran diğeri oyun Şu an dünya genelinde oynanan o kücük sacma sapan akıllı telefon oyunları normal bir oyundan 10kat daha fazla oynanıyor Şıctın batırdın gibi kelimeler sacma sonuçta forumdayız herkez görüyor eleştirmek hakkında karalamak başka bişey
  • Ne ps3 kullanıcısı şu oyunun varlığından habersiz kıymet bilin kıymet .s
  • Son cok akilli. ios`a getirir bir God Of War oyunu sonrasinda kendi konsolunun reklamini yapmis olur! Yani devami isteyenler pasa pasa vita`ya gider :D Reklam boyle bisey cok akillica. ios ve androide gelmesi harika olur. Buyuk reklam gercekten. Nasilsa orjinal ve ana seriler PS3, PS4 ve vita`da.

Telefon kullanicilari oyunu begendikten sonra rahat durmaz PS3 veya Vita`ya yonelirler.
  • telefona bile geliyor pcye gelmiyor vay anasını serhat.
  • vita için beklemedeyim.Umarım grafikler ghost of sparta ve chains of olympustan iyi olur.
  • Pek sanmıyorum geleceğini.
  • god of war ios ve androidde gelirse vita icin iyi olmaz ama eski versiyonlarindan birini ios ve android icin uygun hale getirebilirler
  • Gelirse artık Ios ve Android kullanıcılarının dilinden kurtulamayız.
  • El konsollari zaten tabletler ve telefonlar ile savas halindeyken ustune bu rakipler pazarda gittikce soz sahibi olurken Gow gibi bir oyunun bu sistemler icin cikmasi pek uygun olmaz bir kere tuketicide bile tercih sebebini etkilersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyems

GoW sadece Sony konsollarında kalmalı.

xbox sahibiyim ancak herşeyiyle katılıyorum. hatta mümkünse sırf ps3 yada artık yeni nesilde ne olursa onda olmalı. daha sonra ...unu çıkarıyolar. sırf kar şeyin geçiyo ki ben eminim gow çok rahat tek konsolda bunları alabilcek bi seri. zaten multiside geliyo, orj zorunlu oluyo.
  • Sony böyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum,bu oyun playstation'a özel bir oyun.Aletleri sattırmak için şimdiye kadar bu aletlere özel üretildi bu oyun ve firma da hedefine ulaştı.Sony kendi tablet ya da android sisteme sahip mobil aletleri için belki çıkarabilir.
  • iOS'a gelirse oFF oFF diyorum.
  • Cikacak buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür oyunlar için ekranı döndürmek için 2. analog , zıplama vurma vb. hareketler için X O karde üçgen tuşları lazım. bunlar olsa bile tam tatmin edici olmaz çünkü r1 l1 tuşu da lazım tamam r1 l1 abartı ama diğerleri değil. yapılabilir bişey. neden 2 tane tuş olsunki ekranda ? biri zıplama biri vurmak için ? küçük ekran için iyi tabi ama 4 inçten büyük ekranlar için x o kare üçgen gibi tuşlar ekrana konabilir ve o zaman süper olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.