Şimdi Ara

God of War PS Vita, Android ve iOS'a Gelebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

God of War oyunu, Sony'nin en karlı ve en iyi bilinen özel serilerinden biridir. Onu Playstation 3'ün dışında PS Vita'da görme ihtimalimiz yüksek. Ancak daha da ilginci, Sony'e ait olmayan platformlarda da God of War oyunu görmek mümkün olabilir.

IGN'nin, Sony Santa Monica Stüdyoları Ürün Geliştirme Kıdemli Başkanı Shannon Studstill ile yaptğı röportajında, God of War'ın Playstation Vita ve diğer platformlara getirilmesi için olası yolların araştırıldığı öğrenildi.

God of WarPSP için geliştiren Ready at Dawn stüdyosu, oyunu PS Vita için de geliştirecek mi sorusu sorulduğunda ise, Studstill "Bunların hepsini masaya yatırdık, notlarımızın arasında var." cevabını verdi.

Bizi en çok şaşırtan olay ise, God of War'ın Sony dışında diğer platformlara da düşünülüyor olması. Zira iOS platformunun geliştiricilere kazandırdıkları göz önüne alındığında, bu hamlenin yanlış bir hamle olduğu söylenemez. Ayrıca Android işletim sistemine sahip Xperia Play ve Xperia S'in Playstation sertifikalı olduğundan dolayı, bu platformlarda God of War oyunu görmek pek süpriz olmaz.

Hatırlayacak olursanız oyun mobil platformlara ilk kez God of War: Betrayal ismiyle adım atmıştı.

[/html]

• vitaya gelecek olması zaten beklenen birşey ama ios ta bir god of war şaşırtıcı olabilir..
  • Android'e gelirse müthiş olur ama o grafiklerle nasıl gelecek merak ediyorum.
  • Eğer bir god of war çıkıcaksa mobile sadece vitaya çıkmalıdır.Eğer telefon ve tabletlere gelirse bu vita için iyi olmaz.
  • iOS için beklemedeyiz
  • ios veya androide geldimi ne anlamı kalır o zaman god of warın yazık kratos onuda para malzemesı yapılar....
  • xbox'a gelsin xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullu

xbox'a gelsin xD

yoldaymış geliyormuş xdxdxd

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ios veya androide geldimi ne anlamı kalır o zaman god of warın yazık kratos onuda para malzemesı yapılar....

God Of War in degil VITANIN ne anlami kalir ki olacakti.
    Zaten SONY ve NINTENDO su an telefonlarla savas halindeler. SONY nin kendi telefonu dahi olsa telefonlara bu kadar buyuk capli bir oyun destegi verecegini sanmiyorum CUNKI telefonu insanlar GOW icin almiyor ama VITA yi alabiliyor.
  • Bosuna beklemeyin.O oyun sadece SONY sistemlerine cikar o kadar.

tablet veya akilli telefonlarda o oyun oynanmaz,oynanamaz.Oyun buna musait degil
  • Yahu hiç kusura bakmasın Sony ama, daha 1. parti iken kendi cihazına oyun çıkarmamışken tutup da iOS'a niye oyun yapıyor? Hadi GOW'u vita'ya çıkarttırın, boş kaldın diyelim tamam da, daha 1. parti desteğini bile doğru dürüst sağlamamışken... Ready At Dawn ve Santa Monica'ya söylüyorum. Santa Monica Journey'i Vita'ya getirmeliydi. 1. parti desteği hiç önemsenmiyor, bu yüzden vita satmıyor. Ready At Dawn ise "ev" konsoluna oyun geliştirmek için mühendis arıyor.

Baya ağır çıktım ama bir oyuncu olarak hakkım olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 21 Mart 2012; 21:36:03 >
  • Vita ya çıkmadıktan sonra ben ne anladım bu işten.Elimizde makina bekliyoruz.
  • İos mu ? güldüm
  • quote:Orijinalden alıntı: turkcepsp

God of War oyunu, Sony'nin en karlı ve en iyi bilinen özel serilerinden biridir. Onu Playstation 3'ün dışında PS Vita'da görme ihtimalimiz yüksek. Ancak daha da ilginci, Sony'e ait olmayan platformlarda da God of War oyunu görmek mümkün olabilir.

IGN'nin, Sony Santa Monica Stüdyoları Ürün Geliştirme Kıdemli Başkanı Shannon Studstill ile yaptğı röportajında, God of War'ın Playstation Vita ve diğer platformlara getirilmesi için olası yolların araştırıldığı öğrenildi.

God of WarPSP için geliştiren Ready at Dawn stüdyosu, oyunu PS Vita için de geliştirecek mi sorusu sorulduğunda ise, Studstill "Bunların hepsini masaya yatırdık, notlarımızın arasında var." cevabını verdi.

Bizi en çok şaşırtan olay ise, God of War'ın Sony dışında diğer platformlara da düşünülüyor olması. Zira iOS platformunun geliştiricilere kazandırdıkları göz önüne alındığında, bu hamlenin yanlış bir hamle olduğu söylenemez. Ayrıca Android işletim sistemine sahip Xperia Play ve Xperia S'in Playstation sertifikalı olduğundan dolayı, bu platformlarda God of War oyunu görmek pek süpriz olmaz.

Hatırlayacak olursanız oyun mobil platformlara ilk kez God of War: Betrayal ismiyle adım atmıştı.

sony dogru yolda bence hem android ve iostan kar edecek hemde bakın vitada daha guzel oynanıs ve kontroller var dıyecek

• GoW sadece Sony konsollarında kalmalı.
  • ios' a gelirse iyi kontroller olmadıgından seri özünü kaybeder çok kötü olur.. yeni gow oyunu Vita ya gelirse çok daha iyi olur bence
  • Belki yeni nesil sony telefonlara gelebilir bende xperia s var ona gelirse muhteşem olur.
  • Vitaya gelmesi gerek . Sony açıklama yamıştı sony psp deki hataları yapmıyacaz ps vitaya odaklanıcaz demişti. Bu oyun sony nin en iyi oyunları arasında illaki çıkması gereken bir oyun.
    Ama ben PS vita ya Darksiders çıkmasını istiyorum özellikle 2 versiyonun yada farklı bir versiyonun. Tabi Darksiders in vita için bir söylemi yok.
  • Ps Vita'ya zaten muhtemelen gelir böyle bir oyun ile çok fazla ilgi ve özen görür Ps Vita..:)
    Ancak İOS ve Androis'Ede gelmesi şaşırtıcı ve gayet güzel olur diyorum..
  • İos böyle bir oyun getirirse bunun sonu gelmez ve konsolları öldürür ios android'te böyle oyunları görurmeye baslarsak ne game pc kalır nede konsol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.