Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
699.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEE dizisinde ; babalık rolünü iyi sergilemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet güzel performansı vardı dövüş sahneleri kaliteliydi.
    Bence üstüne düşeni iyi yapan bir Oyuncu. VFX teknolojisi ile olmayacak şey yok artık. :)
    Umarım görebiliriz ilerleyen zamanlarda.
  • nerde o günleeer...dünya şuan korona ile kırılıyor.Hayat durdu resmen,bu her şeyi her sektörü etkiliyor.Bütün yapımlar şuan durmuş durumda,inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer.
  • Üzgünüm hocam ama bu 1 nisan şakası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Anlar anlamaz sildim zaten de, üzücü oldu be, ama şaka bir kenara, God of War II ilk kez Ps5 için duyuruldu diyebiliriz.

• Fan sayfasıymış. Tam olarak diyemeyiz yani.

• 2017 sonunda başlamışlardır ikinci oyuna. Series X iyi olduğu içinde 2022 de çıkacağını düşünüyorum. En geç Haziran 2022 de oynarız

Oyunun dinamiği, hikayesi hazır onlarla ugraşmayacaklar, tek etken corona bence şuan ertelenirse bundan dolayı olur.
    Şuan Sony stüdyolarınin hepsi 2 oyun üzerinde çalışıyordur. Series X e çok iyi oyunlar yapacak bence Microsoft Phil Spencer Sony gibi özel hikayeli oyun yapacaz demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 1 Nisan 2020; 12:27:7 >
  • Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru, en nihayetinde fan sayfası fakat yeni God of War için ipuçları ve göndermeler artıyor, bahsini ettiğimiz Twitter sayfası sürekli bu tarz şeyler paylaşmıyor zaten, Santa Monica Studio'da Animatör olarak çalışan Kim Newman, Ocak ayında çekilmiş Motion Capture'da bir resmini koyarak "Geri dönmek güzel" diye Tweet atmıştı.

Mart'ın 2. Haftası yine Cory Barlog aşağıdaki görseli paylaşıp kalp bıraktı.
    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

Bu hem sembol olarak 5'i, hem de Rakam olarak 5'i gösteriyor.

Yeni God of War'ın adı belki 5 belki 2 olacak, ama bir şeylerin döndüğü aşikar.

God of War yapım aşamasından 2.5 yıl gibi bir süre sonra E3 2016'da duyuruldu, 1 yıl 10 ay için de çıktı.

Şimdi God of War için geliştirmelere başlandığını biliyoruz, ilanlar verildi yeni yaratık tasarımları için vs.

En kotü ihtimal 2018'de God of War çıkışından maksimum 1 ay sonra yeni oyun için temeller atılmış, taslaklar oluşturulmuştur diye tahmin ediyorum, en iyi ihtimalde, God of War gold sürüme yaklaştıktan sonra yeni oyun için Ocak ayı gibi başka bir ekibin atanması ve çalışmalara çoktandır başlanılmış olması.

Şimdi hepsini değerlendirmeye çalışalım, en kötü ihtimali ele alalım, yeni God of War takriben 2 yıldır geliştiriliyor, ve duyuru için tam uygun bir zaman dilimindeyiz, God of War'da 2 - 2.5 yıl gibi bir süre ardından duyurulmuştu, sonraki 2 yıllık süreçte de oyun çıkışını gerçekleştirmişti.

Hem God of War çıkış yıldönümü hasebiyle, hem de Ps5'in yaklaşmakta olduğu şu zamanlardan dolayı, yeni God of War'ın 20 Nisan tarihinde duyurulacağına inanıyorum, eğer 20 Nisan'da duyurulmaz ise, kesin olarak Haziran'da ya da yıl sonu gibi duyurusu yapılır diye düşünüyorum.

Çünkü zamanı geldi ve God of War'ın duyurusu dahi Ps5'in satışlarını etkiler.

Zaman neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz inşallah bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 1 Nisan 2020; 13:2:55 >

• Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω
  • god of war part 1,normal ps4 ün ''1.84 tfp'' özelliklerine göre yapılmıştı,ve bütün oyun severlerin ağzı açık kalmıştı.şimdi ise ps5 ile çıkacak karşımıza başka birşey söylemeye dilim varmıyor.kelimeler kifayetsiz.
    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

• Arkadaşlar oyun ne zaman bitiyor çok uzun gibi..

En son kalbi getirdim ve Freya Atreus’u iyileştirdi oradayım şuan. Ne kadar var bitmesine?

• 4 veya 5 saat civarı bir şey var eğerki kalbi Freya'ya getirdiyseniz hocam. :)
  • Teşekkür ederim hocam (:

Bu gün bitiririm heralde şimdiden söyleyebilirim ki efsane bir deneyim yaşattı mükemmel bir oyundu

• 2.oyunda istediğim tek şey şuan için Cory Barlog reisin oyunu yapması ondan başkası yapmaz umarım cory bu yeni mitolojinin temelini attığı gibi finali de o yapmalı.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: çikko

Arkadaşlar oyun ne zaman bitiyor çok uzun gibi..

En son kalbi getirdim ve Freya Atreus’u iyileştirdi oradayım şuan. Ne kadar var bitmesine?
    Maksimum 2-3 saat.

• God of War – Art and Wallpaper Collection PDF
  • Hayatımda oynadığım en iyi oyun. Şimdilik ötesi yok benim için.

Tekrar oynayıp yüzde yüz yapmayı planlıyorum bu aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 23 Nisan 2020; 3:29:42 >
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.