evet, oraya yeni geçtim, oyunun yarısına gelmişim gibi hissettim daha başı mı bu :) şimdilik bitane mavi tyr armor buldum, gerisi hep yeşil |
Bildirim
evet, oraya yeni geçtim, oyunun yarısına gelmişim gibi hissettim daha başı mı bu :) şimdilik bitane mavi tyr armor buldum, gerisi hep yeşil |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Mayıs 2024; 12:29:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyom genel anlamda valkürlerden şikayetçi millet. Dediğin gibi bir yere yoğunlaşılsa kesilir muhtemelen de bir valkür için oyunu "kırmaya" ne gerek var ki? Neden doğal akışta kesemiyoruz yani? Bence çatışma mekanikleri bir hayli kütük bu oyunun. Ragnarök bir tık daha akıcı ama o da aşağı yukarı aynı. |
Vikinglerle bağımız var |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maalesef formatı yaparken hiç düşünemedim. Yanıtınız için çok teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2018 gow ragnarökten hikaye ilerleyişi oynanış ve tadında bırakması daha iyi..ragnarök aşırı uzun yapmışlar kısa ve tadında bıraksalar ve kontroller ve oynanışı gow 2018 deki gibi olsa daha iyi olurdu.. |