Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.427
Cevap
106
Favori
461.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Last of Us: Part II'nin ilk çalışmaları 2014 Ekim'de başladı, oyun 5.5 yıllık bir gelişim sürecine sahip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Hiki999
    Umarim yanilirimda uzerinde cok ugrasilmis sadce ps5 e cikmasi icin grafik animasyon combat sistemi vs. super yapilmis bir ps5 oyunu olurda zevkle oynariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda konsept aşamaları başlamış. Yani 10 kisilik ekip konsept uzerinde calişmış. Unc4 bittikten sonra hemen ana ekip tlou part 2 yi gelistirmeye başlamış. Psx 2016 da duyurulduğunda Neil Druckman oyunun cok erken asamalarda oldugunu soylemişti. Senaryo nu ise 2014 de yazmaya başlamıştı. Yani God of War Ragnarok da Gow 2018 geliştirilirken başlanmıs olabilir ama ben en son çıkan oyunla tlou part 2 arasında çıkan yılı hesaplayarak dedim. Yani sözümün özü tlou part 2 ile unc4 arasında 4 sene fark vardı. Gow 2018 ile gow ragnarok arasında da 4 sene ara olsa yeter tamamen.

• Hiko999 H kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış bir mantık , Ragnarok'un 2019'dan beri geliştirildiği söylendi zaten, ama dediğin konsept çizimler bile gelişim sürecinin bir parçası, ek olarak Ashley Johnson ve Troy Baker Part II için seslendirme çalışmalarına 2014'de başladılar, yani öyle ya da böyle oyun 5.5 yılda yapıldı, dediğimiz her şey iş yükünü azaltıyor ve gelişim aşamalarını kapsıyor.

God of War: Ragnarok için ise çalışmalara tam olarak ne zaman başlandı bilemiyoruz, 2019 diyorlar sadece, buna göre de konuşacaksak @Dark Samurai çok haksız sayılmaz, fakat sana da katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 19 Eylül 2020; 17:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiko999

Orda konsept aşamaları başlamış. Yani 10 kisilik ekip konsept uzerinde calişmış. Unc4 bittikten sonra hemen ana ekip tlou part 2 yi gelistirmeye başlamış. Psx 2016 da duyurulduğunda Neil Druckman oyunun cok erken asamalarda oldugunu soylemişti. Senaryo nu ise 2014 de yazmaya başlamıştı. Yani God of War Ragnarok da Gow 2018 geliştirilirken başlanmıs olabilir ama ben en son çıkan oyunla tlou part 2 arasında çıkan yılı hesaplayarak dedim. Yani sözümün özü tlou part 2 ile unc4 arasında 4 sene fark vardı. Gow 2018 ile gow ragnarok arasında da 4 sene ara olsa yeter tamamen.
    Umarim yanilirimda sadece ps5 e cikacak gow ragnarok ta hikayeye, sunuma, grafige ve detaylara,combat sistemine gow2018 de oldugu gibi hayran kalacagimiz bir oyun gelir. Ama ben gow 2018 ps4 icin inanilmazdi yoksa ragnarok sadece ps5 e yapilacaksa ps5 in sınırlarını zorlayacak oyun istiyorum nede olsa sen 4 senede santa monica yapar diyorsun.

Bu arada senin o ozensiz yan oyun dedigin (ascension ) hem single ina hemde online ina hayrandim.

Single trailer

• Tamam bakalım. Ama santa monica tlou 2 nin altında bi kalitede bir oyun yapmayacağı aşikar. Daha fazlasını bile yaparlar. (Nd yi kücümsemiyorum hiçkimse atlamasın üzerime) Güveniyorum Santa Monicaya. Gow ragnarok ise 2019 da geliştirilmez adamlar 1 sene niye boş dursunlar.

• şimdiki nesil teknoloji ile böyle grafiklerle kratos un gençliğinde geçen bir oyun hayal ediyorum.of of muazzam olur.öfkeli deli bir kratos düşünün tek hayalim,ya kratos un yunan mitolojisinden iskandinav mitolojisine nasıl geldiğini anlatan,gençliğinden yaşlılığa kadar olan süreyi anlatacak bir oyun gelmesi.Başka bir hayalimde ilk üç oyunu tek bir oyun halinde 40 saatlik bir remake olarak yapmaları.
  • Tamam bakalım. Ama santa monica tlou 2 nin altında bi kalitede bir oyun yapmayacağı aşikar. Daha fazlasını bile yaparlar. (Nd yi kücümsemiyorum hiçkimse atlamasın üzerime) Güveniyorum Santa Monicaya. Gow ragnarok ise 2019 da geliştirilmez adamlar 1 sene niye boş dursunlar.

• Dark-Samurai kullanıcısına yanıt
    İşin içinde Cory varsa özenilerek yapılır evet. Hatta daha fazlasını yapar. Gow ascension kötü degildi ama ana oyunlar kadar da iyi değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko999 -- 19 Eylül 2020; 17:53:52 >
  • Hiko999 H kullanıcısına yanıt
    Santa Monica'ya herkes güveniyor, sadece 2021 yılı God of War gibi kallaviyeli bir yapımın ana oyunu olacak devam halkası için çok yeterli gözükmüyor, tam da bu yüzden endişeler var, çünkü God of War serisi basit bir seri, marka değil, sektöre kendi alanında yön verecek potansiyele sahip.

Gelen açıklamalar 2018'den değil 2019'dan beri geliştirildiğini ortaya koyuyor, 3 yıl ne olursa olsun gerçekçi bir tarih değil, hatta 4 yıl bile tam yeterli değil, şu an AAA büyük yapımlar 4.5 - 5 yıldan aşağı bir sürede yapılamıyor.

2021 için şöyle iyimser olabiliriz.

• Santa Monica yetenekli bir firma, önlerine aşılamayacak, gelişim süreçlerini aksatacak bir sıkıntı çıkacağını çok sanmıyorum, hallederler.

• İkincil olarak, Santa Monica her gün genişliyor ve kişi başına düşen iş yükü azalıyor, aylardır stüdyoya onlarca kişi katılım gösterdi.

Fakat ne olursa olsun, ben her ihtimale karşın 2021 tarihinin Ps5'in çıkışı öncesi geçici bir hype yüzünden öylesine verildiğini ve oyunun 2022 Mart - Haziran döneminde çıkış yapacak olmasını muhtemel görüyorum. Yine de göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 19 Eylül 2020; 18:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiko999

İşin içinde Cory varsa özenilerek yapılır evet. Hatta daha fazlasını yapar. Gow ascension kötü degildi ama ana oyunlar kadar da iyi değildi
    Gow un yaraticisi david jaffe dir.

Gow 2 nin yonetmeni cory barlog. Tasarimcilar David jaffe, Tim moss

Gow 3 un yonetmeni stig asmussen. Yapimci stewe caterson. Tasarimci toddy papy

Bu videoda gow un yaraticisi david jaffe ile gow 2 nin yonetmeni cory barlog un roportaji. Gow 2 den sonra durumlar degisti ve david jaffe baska yapimlara yoneldi.

Kisacasi cory barlog bu oyunu tek basina yapmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Eylül 2020; 18:23:8 >

• Bence konsolu erken sattırmak için strateji olarak 2021 de çıkıcak dediler. 2022yi bulur gibi gow 2.
  • Ps4'e gelir umarım ya. Yoksa sırf bu aldırır konsolu

• 2021’de abartılacak bir şey yok. Her nesile iki gow oyunu gelmiştir her daim. Bu oyun da PS4’e gelirse şaşırmayın bu arada. Oyunun neden bu kadar kısa sürede çıkmasının nedenini önceki postumda belirtmiştim.

Bu arada oyunun adı Ragnarok olmaz, bunu orijinal god of war’da da yaptılar The End Begins olarak. God of War II sonun başlangıcıydı. Burada ise Ragnarok’un gelişi 5. oyunla olacak. Neslin ortasına doğru da son oyunu görürüz 23-24 gibi.

Ek olarak iskandinav mitolojisi fikri özünde David Jaffe’e ait. Ayrıca Jaffe’in üçünü oyunla ilgili senaryosu da çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 19 Eylül 2020; 18:57:18 >
  • >> Oyuna Özel Forumlar >> God of War 'a taşındı.
    >> PlayStation >> TPS yansıma yaratıldı.
  • Şöyle 20 saat ana hikaye,5-6 saat yan görev sunan bi oyun çıksa yeter bana.Ama ps5 in fiyatı ortadayken sanırım ps cafede oynamak zorunda kalacağım :(

• Diğer söylediklerine katılıyorum, Ama God of War basit bir seri demek hakaret. Her oyun illa oyun dünyasına yenilik getirmek zorunda değil ama gow da quick time event mekaniğini kullanımıyla oyun sektörüne yön vermiştir zamanında. Belki ilk kullanan oyun olmamıştır ama popülerleşmeğine yol açmıştır.

The Witcher 3
    Rdr2
    The Last of us
    God of War
    Hepsi güzel oyunlardır ama oyun dunyasına ilk kez yapılan birseyi yapmadılar. Sektöre yön verdiler ama. Herseyi guzel yapdılar. The last of us da baba ve cocuk iliskisini ilk yapan oyun olmadı.Önceden The Walking dead oyunu vardı. Ama bu konsepti ilk kez en iyi işleyen Tlou oldu tabi.

Oyun dünyasına yenilik getiren oyunlar ise.

Batman Arkham City
    Dark Souls
    Half Life 2 gibi oyunlardır tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko999 -- 19 Eylül 2020; 19:53:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

Santa Monica'ya herkes güveniyor, sadece 2021 yılı God of War gibi kallaviyeli bir yapımın ana oyunu olacak devam halkası için çok yeterli gözükmüyor, tam da bu yüzden endişeler var, çünkü God of War serisi basit bir seri, marka değil, sektöre kendi alanında yön verecek potansiyele sahip.

Gelen açıklamalar 2018'den değil 2019'dan beri geliştirildiğini ortaya koyuyor, 3 yıl ne olursa olsun gerçekçi bir tarih değil, hatta 4 yıl bile tam yeterli değil, şu an AAA büyük yapımlar 4.5 - 5 yıldan aşağı bir sürede yapılamıyor.

2021 için şöyle iyimser olabiliriz.

• Santa Monica yetenekli bir firma, önlerine aşılamayacak, gelişim süreçlerini aksatacak bir sıkıntı çıkacağını çok sanmıyorum, hallederler.

• İkincil olarak, Santa Monica her gün genişliyor ve kişi başına düşen iş yükü azalıyor, aylardır stüdyoya onlarca kişi katılım gösterdi.

Fakat ne olursa olsun, ben her ihtimale karşın 2021 tarihinin Ps5'in çıkışı öncesi geçici bir hype yüzünden öylesine verildiğini ve oyunun 2022 Mart - Haziran döneminde çıkış yapacak olmasını muhtemel görüyorum. Yine de göreceğiz.

''god of war serisi basit bir seri''derken ne kastedtin tam anlamadım? ne olarak basit?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.