Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.426
Cevap
109
Favori
460.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun daha ismi belli değilmiş. 2021 hayal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun adı God of War: Ragnarok
  • Bu üstteki arkadaşın profiline bakınca belli ki bu oyunun konusunu açan kişi olmak istemiş ama zaten konusu olduğu için hevesi kursağında kalınca bu konu sahibine bilenmiş :) Oyunun adı bence de yalnızca God of War: Ragnarök ama bu gayet normal bir dille belirtilebilirdi, dünyanın sonu değil ya bu kadar basit bir mevzu için bunca yaygaraya ne gerek var?
  • Farkli olucam diye Gow serisinide umarim mahvetmez.

• İki erteleme alır, 2022 Haziran'ı bulur gelmesi. Ama biz 2021'de gelecekmiş gibi sevinelim şimdilik
  • Oyunun adı hakkında açıklama geldi mi bilmiyorum ama bence oyunun adı Ragnarok bile olmayacak. Evet Ragnarok geliyor yazıldı ama Ragnarok'tan önce Fimbulwinter vardı hatırlayalım. Ragnarok geliyor ama daha gelmedi. Oyun adının God of War: Fimbulwinter olmasını bekliyorum. Teaser'daki kış temasına da uyumlu olacaktır.

Edit: Buz çemberin içinde 8 harf var. Eğer orada Ragnarok yazıyorsa işler değişir. Üçleme yerine iki oyu bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 17 Eylül 2020; 8:47:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Rünler en aşağıdan saat yönünde sırasıyla: Raidho Ansuz Gebo Naudiz Ansuz Raidho Othala Kaunaz
    ama bu ismin şu anlık böyle olduğunu söylemiş bu tweet.
  • 1 yıldır geliştiriliyormuş oyun. Oyunu yapan ekipten bir kişi yazdı twiterda. 2021 de çıkabilir
  • PS4 Sistemini biliyorlar.
    PS5 Sisteminde oyun yapmanın daha kolay olduğunu dile getirmişlerdi.
    İşlemci Zen 2 / SSD / ve 16 GB ram ile bu adamlar God of War devam oyununu çok güzel yapacaklarını düşünüyorum.

Diğer yandan 2019'da geliştirilmeye başlandıysa 2021'de erteleme alsa bile 2022 Mart / Nisan güzel bir tarih olacaktır ( Tabi erteleme alırsa diyelim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F7B056BC

Rünler en aşağıdan saat yönünde sırasıyla: Raidho Ansuz Gebo Naudiz Ansuz Raidho Othala Kaunaz
    ama bu ismin şu anlık böyle olduğunu söylemiş bu tweet.

Alıntıları Göster
    Kısaltması Ragnarok oluyor. Acaba Nors Mitolojisini bu oyunda bitirecekler mi ?

• arkadaşlar 2022de euro ne fiyatta olacak ve nasıl almayı planlıyorsunuz 800 900 tl çıkışı olsa alırmısınız ! ben kiralamayı düşünüyorum bir çok ex oyun çıktıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyancı2

arkadaşlar 2022de euro ne fiyatta olacak ve nasıl almayı planlıyorsunuz 800 900 tl çıkışı olsa alırmısınız ! ben kiralamayı düşünüyorum bir çok ex oyun çıktıktan sonra
    euro 10

dolar 9 falan olur kesin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.