Şimdi Ara

God Of War SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN siteden arkadaşların tavsiyesiyle bu oyunu oynamaya başlamıştım ve iyikide başlamışım mükkemmel bir oyun fakat dün akşam çok sinir bozucu bir olay oldu :(

god of war oynamışlar için anlatıyorum hane arkadaşlar suyun içinde uzun bir müddet yüzüyoruz orada birşeyler yapıyoruz daha sonra canavarı olduruyoruz ve karşımıza güzel üstü olmayan altında beyaz elbisesi olan bir kız çıkıyor yaaişte oyun orda kızla konuşuyor 30 sn geçiyor ve sonra görüntü donup kalıyor ve home tuşu hariç hiçbir tuş bir işe yaramıyor :S anlam veremedim nerde sorun var acaba?yaa bide oraya kadar gelmeye çalıştım bole bır sorun olursa ne yapacam bılmıyorum :( inşallah en baştam başlamak zorunda kalmamşunuda belirteyim oyun ripli veya cso değil..1500mb olarak iso oynuyorum..

• kart orjinalmi.değilse karttan olabilir,oyun bozuk olabilir.en son versiyonla ilgili olabilir.bir kere mi oldu yoksa süreklimi orada takılıyor
  • Oyun ISO yapılırken büyük ihtimal bir noktada sorun oluştu. Senin yapman gereken başka bir ISO indirip sendekiyle yer değiştirmen. Yada ripli iso/cso'yu bulup sendekiyle yer değiştirmen. O bölümü geçip tekrar kendi büyük ISO'nu atabilir oyuna devam edebilirsin. PSP'deki save sistemi oyun dosyasına yapılmadığından save attığın bölümler silinmez. Onlar PSP'de ayrı bir klasörde saklanıyor çünkü. Başka bir çare gelmiyor aklıma.
  • yaa şimdi o oyunu indirmekten korkuyorum yaa bakalım o çareyi deneyim kart çakma ve versiyon 5,33-3 ;)
  • oyunda problem vardir:kartin icinde psp game savedata klasorundeki save dosyalarini kaydet,sonra hafiza kartina yeni oyun at
  • arkadaşlar az önce 1500 mb god of war oyunumu sildim ama en som savelediğim yere dokunmadım yane en son save game savedata klasorunın içinde duruyordu sonra netten yeni bir god of war indirdim yaklaşık 435 mb ve iso formatlı sonra bunu psp attım psp açtım ve yeni attığım god of war oyununu attım sonra load game yaptım ve karşıma onceden save yapıtıgım yer çıktı ve bende girmek için bastım sonra ekran karardı sağ altta loading.. yazdı ama sonra psp kendi kendine kapandı :S:S

arkadaşlar şu işe bir el atın nasıl yaparım :S en baştan oyunu oynamak istemiyorum ayrıca pipli şekildede oynamak istemiyorum ama baştanda god of war komple indiremem off yaa yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

hepinize teşekkürler ayrıca

• yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.