Şimdi Ara

Godfall [PS5 / PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
4.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu haliyle bana ps5 aldıramaz. yeni neslin özelliği yanılmıyorsam çevre ve atmosfer detaylarında ki gelişmeler olacak; bu videoda ps4'ten farklı olup da ağzı açık bırakıp heyecanlandıracak çok ileri bir şey göremedim. ps4'ü almama neden olan bloodborne ve 1886 the order gibi bir şeyler beklerdim.
  • Bir sonraki OPM İngiltere Sayısının tek sayfa önizlemelerinden alınan bazı bilgiler:

Godfall:
    - Oyun bir SoulsBorne olarak geçiyor.
    - PS4 sürümü yok.
    - Monster Hunter, silahlar için ilham kaynağıdır (tıknaz savaş çekiçleri ve insan boyutlu kılıçlarla).
    - Dark Souls, savaş için bir ilham kaynağıdır, her eylem bir rakibin tepkisini üretebilir, silahlar üzerinde ağırlık vb.
    - Geliştirme ekibinin yaklaşık 75 kişisi var (bazıları Destiny 2 üzerinde çalıştı).
  • GodFall Hakkında yeni bilgiler geldi..

Full Summary

- Godfall is a PS5 console exclusive, no PS4 or cross gen. Tailored to run on PS5

- PS5 allows Godfall to feel and play like no other game thanks to PS5 CPU and GPU

- Made by a team of 75 people

- Monster Hunter World in terms of gameplay, with elements of Dark Souls in combat.

- Some ex-Destiny 2 team members are involved

- The game rewards agressive play. Skill based combar based on timing in order to hit max damage

- Visual style and world building influenced by The Stormlight Archive, The First Law and Foundation series

- Positives around animation

- High fantasy setting divided into Eart, Air, Fire and Spirit Elements

- You are one of the least remaining Knight's Order tasked with stopping an apocolyptic event

- Start of the game you set a classed based on type of armour = 3 sets to pick from. A lot of customization to unlock as you progress

- Bosses designed to repel multiple people at once ie. in co-op bosses can take both of you out

- Game based around drop in and drop out gameplay like Destiny and Monster Hunter World with heavy Dark Souls Influence

Those are all the major points

• Dandik patates bir oyun olacağına şüphem yok şu oyunu heyecanla bekleyen varmı çok merak ediyorum.
  • bu oyunu o kadar beklemiyorum ps5 için arty fakat şu duyurulan ps4 oynlarını piyasaya sürün artık!
  • Godfall Twitter Yeni Paylaşım. :

• Godfall 2. Paylaşım Yakında Gameplay videosu görebiliriz.

• Souls like tarzinda olsun da isterse camurdan olsun. Cok buyuk hype yasatmasada her turlu gideri var.
  • Borderlands gibi bir şey bekliyordum, Monster Hunter tarzı olacakmış. Hikaye temelli çizgisel bir oyun hayalim suya düştü, bari boss ve loot konusunda iyi iş çıkarsalar.
  • Yeni Paylaşım. :)

• Mobil oyun gibi çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godfall Silvermane Teaser

• Ascend with the Sunsteel blade, Eclipse

• Ne güzel kışın çıkıyor, PS5'in çıkış oyunlarından biri olacağı netleşmiş oldu. Loot konusunda iyi iş çıkardılarsa alırım bunu.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama f2p olacaktı diye hatırlıyorum.

• inciteen kullanıcısına yanıt
    Takipte olduğum bir oyun bu, şu ana kadar F2P olacağına dair bir bilgi paylaşmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Takipte olduğum bir oyun bu, şu ana kadar F2P olacağına dair bir bilgi paylaşmadılar.
    Ben yanlış hatırlıyorum o halde..teşekkürler bilgilendirme için...

• Godfall - Gameplay Reveal Trailer | PS5

• Godfall'dan 1 Adet Gösel :

Godfall [PS5 / PS4 ANA KONU]
  • Bugün Gameplay gösterecekler.. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.