Şimdi Ara

GodLessTurtle vs IIIJackIClubIII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yha Adam Gerçektende Ne Yapdğını Bılen 1 Oyuncu
    Zevkle Seyredınhttp://www.youtube.com/watch?v=IKKvMg8Q8qQ&NR=1

• KaC lv bu adam ?
  • 80 Lvl.Ancak şu an charını sattı diye biliyorum.

Video hakkındaki yorumum izleyince geliyor malum internet çok yavaş çalışıyor.

Edit:Video da 80 lvl değil sanırım 80 skillini göremedim 79 falan.

Güzel olmuş, sağlam itemli charın hali bir başka oluyor zaten .Ama 02:58. dk da canı birden yukarı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 13 Kasım 2007; 22:41:17 >
  • GodLessTurtle Satıldı Ama Ne Paraya Milyarlar Etti +9 Shardlar Flan Feci Dereceydi
  • vs de critic vurulmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazydehset1907

vs de critic vurulmaz.

sebep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkkeyp -- 15 Kasım 2007; 17:23:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazydehset1907

vs de critic vurulmaz.

Vs de shardda kullanılmaz o zaman bırakın arkadaşlar böyle şeyleri o zaman vs de malice de atılmaz buff da kullanılmaz hatta sadece çıplak vs yapılır.. bune ya vs de o kullanılmaz vu kullanılmaz bırakın bunu adam lwl kasmış adam keserken açmış olduğu skilleri kullanmamamk için kasmamış o kadar lwl i kullacak kardeşim hepsini kullancak dd de kullanacak minorda kullacak malice de kullanacak debuff da kullanacak ne warsa kulanacak....

Vs ye giriyorum adam da iron set war bende yok o zaman iron seti de çıkarsın warmı böyle birşey yhaaaa adamın +8 seti var bende +7 war çıplak girelim VS'ye bırakın bu işleri Kasacaksın Adamı SEn de ne warSa Kullanacaksın ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLack34gLe -- 15 Kasım 2007; 20:22:20 >

• GODLESSTURTLE türkçesi dinsiz kaplumbağa
  • vs de oturup karşı tarafın kesmesini bekliceksiniz arkadaşlar öyle şey olur mu ? critic vurulurmu hiç ? hele hele atack yapılmamalı. minor yapılmamalı
  • Bundan sonraki vs ler no skill no item only yumruk
  • tek kelime süperde çari tek kişi oynamiyor heralde :D yada bana öyle qeldi
  • süper oynuo yorum yok
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.