Şimdi Ara

GodLessTurtle vs IIIjackIClubIII (beramus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=IKKvMg8Q8qQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLessTurtIe -- 21 Eylül 2007; 5:51:21 >

• eline sağlık çok beğendim
    ama senın itemlere göre karşındaki adamda baya bir sağlam yané..
  • olamazzzzzzz

o şarkıyı ben kullanıcaktım

ama şarkı tam bi parçala kopar yırt öğüt havası veriyo demi hayvani bişi warrıorlere daha çok yakışır
    (1. şarkı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 21 Eylül 2007; 7:22:16 >
  • bende beendim kardes cok sağlamsın yaa ama o da az bucuk sağlam yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

olamazzzzzzz

o şarkıyı ben kullanıcaktım

ama şarkı tam bi parçala kopar yırt öğüt havası veriyo demi hayvani bişi warrıorlere daha çok yakışır
    (1. şarkı)

Exodus War Is My Shepherd

bunu dene güzel şarkı
  • oyunu bıraktınmı?
  • item al sat bolumune bakabilirsiniz itemlerin cogu satildi azi kaldi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baya sağlamsın ama diğerleri gibi gidip ezik adamları alıpda nasıl diye video çekmemişin onlarda sağlam helal olsun
  • video gercekten güzelmiş. senin sağlamlığında ortada ama oyunu bırakman kötü olmus ya
  • sen gerçek goddless san bende t0sunum tamam mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: komanchii

sen gerçek goddless san bende t0sunum tamam mı ?

gerçek godless inanmassan inanma adam ksc ile resimler çekip gönderdi aylar önce
  • Edit ; yannış annaşılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 22 Eylül 2007; 0:52:42 >
  • quote:

simdi goodles insan deılmıkı oda bole forumlarda takılmasın eger gercek godles deılse ne werecen kıskanma kardesım sende yoqsa yoqtur artık ıtem yapması zor deıl godles eskı oyuncu die tanınıyo beramusta cok kısıde war o itemler
  • quote:

sen yenisin galiba . bu gercek godless karakter satışş bölümünde charını satıyo gir bak
  • Bu GoddLesTurtLe Sayılı Bulunan Kişilerden

Çoğu DupeR Playerliği Bilmezz

Ama Bu İkisinide Dupe AğırLıkLı Çok İyi Biliy0R ...
  • adamda 2 hafta önce +9 chitin set wardı şimdi video koymuş +8 sheller var üstünde neden peki ?

cz de +9 chitin setle dolaşıor eski eski videolar

gerçek goodless gibi gelmior sizene benm düşünncemden

ben ünlü insanlar bu foruma takılamaz demedm ama samimi gelmior sizene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 22 Eylül 2007; 9:21:32 >
  • yau s..ak herif adam itemlerinin çoğunu sattı zaten.kalanlarda emin ellerde duruyor şuan.ayrıca duper diyosunuzda yine kedi uzanamadığı ciğere pis hesabı.çok biliyosunuz zaten dupe yapmak çok kolayda hemen millete duper diosunuz.ama gidip +9 shard +9 exp raptor basılma videolarını izleyince aa ne ballı falan.oyunda görünce bu itemleri duper hakkatan zihniyetiniz hiç gelişmio ha.
  • IIIJackClupIII u gercekte gördüm ve r.e +3 ve dual +9md si vardı yani küçümsenecek bi char degil üstelik 80 lvl GodlessTurtIe itemlerinin çogunu satmasaydı bu vs ler 20 sn. nin üstüne çıkmazdı
  • quote:

o adam goddless ama sen T0SUN san bende Adba yım
  • Helal Olsun Gercekten Cok İyi Video Ve Asırı Derecede Mükemmel Bir Charın Var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.