Şimdi Ara

GodsWar Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İgg ' nin geliştirmiş oldugu oyun şuan alpha test olmaktadir.. ( GWO ALPHA TEST 2 )

Oynuyan veya oynamayı düşünen arkadaşlar bu başlık altında toplanabiliriz ..

Oyun anime grafik yani comic based mmorpg gibi bişey Benim ilgimi cekior bu grafikler seven arkadaşlarada duyrulur oyun hakkında benimde pek bilgim yok aslnda oynuyan bilen biri bu oyun hakkında bi konu yazarsa sevinirim ..

• Biraz oynadım ve değerlendirmem Oyunda kasmak cok cok cok kolay kasmak zor gelen arkadaşlara bu oyunu önerebilirim güzel bi sistem war afk bot olayı war siz bırakın o kessin questleride tıkladıgınzda kendi gidio fln yani oyuncuya tek eğlenmek pvp yapmak item kasmak kalıor tek kötü yanıda kamerasi sanırım ..
  • 60 lvl kastım sıktı
  • bi türlü üyelik alamadım password kabul etmiyor !
  • bıraktım ben oyunu yha bayıyo ilerde .. hep aynıı ..
  • Bende çoooook kasıyordu sildim.
  • ındırıyorum suan oyunu bakalım nasıl bısey kesın sıkıcıdır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Cabal online 2024
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevkli baya Grafiklere bakıp aldanmayın indirip oynayan varsa friend eklesin Kundrak
  • Oynayan varmı bunu ?
  • wow oyun cok guzel baba server zeusdayim Turk guildi kurduk oyun her patchde cok daha guzellesio ztn cok kisa surede cok oyuncu topladilar
    hatta ust uste 3 server actilar:D
    Herkesi bekleriz
  • bide arkadaslar turk forumu vardir bu oyunla ilgili yardimlasma ve paylasim alani
    http://godswaronline.webmmorpg.net/
  • Bende başladım Ares serverındayım , oyun boyutuna rağmen gerçekten zevkli bence.
  • Oyunda hile olayı vardı,ben de kullanarak 47 olmuştum.Herşey güzel gidiyordu ama geçen günlerde hile olayı bitti.Hile yapınca DC veriyor.Bu oyunun hilesini yapan yabancı adam da benden bu kadar deyip hile yapmayı bıraktı.Neredeyse oyunda hiçkimse kalmadı.Hilesiz çok zor bir oyun tek başınıza oynamak istiyorsanız indirebilirsiniz..
  • hile olayi bitti simdi daha guzel oldu en azindan pwpler zevkli oldu
    server:ZEUS
    Name:illnath
    clan:AthensMurderers
    lwl:76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremos -- 9 Mayıs 2009; 16:39:57 >
  • arkadaslar bu oyunda pet nasıl level alıyo???
  • Pet lvl almıyor şimdilik.
  • peki pet'in karakterleri kattığı bişey var mı??
  • Bendeki pet yerden exp,pot,para ve altın buluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene. -- 15 Mayıs 2009; 0:13:16 >
  • arkadaslar bende yeni basladım 20 lvl oldum bence guzel bi oyun en azından cok vakit almadan pwp falan eglenceli olcaga benziyor atlanta serverindayim nick:_JOKER_ arkadasimda var 50 lvl Klimor gelirseniz yardımcı oluruz
  • ben heradayım ama zeus a gelirsem guilde alır mısınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.