Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.291
Cevap
119
Favori
286.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaynak haber 7 denizfenerinin hırsızlıkla yuttugu paralar ile kurulmuş hulogcuları memnun eden satılık havuz medyası
  • Karı istiyom
    Karı seviyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurur yüze ifadesi gozdilla geliyor bir tanesi

• Gecen sen gıbı olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondaki kar duası harika.
  • bu sene tatil filan olmaz boşa ümitlenmeyin.Paşa paşa okulunuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

bu sene tatil filan olmaz boşa ümitlenmeyin.Paşa paşa okulunuza

Oo sen de geldin tam oldu. Bakın bu adam olmadan bu konunun eğlencesi olmaz. Nallart bir yandan tatil diyecekken bu adam hadi herkes okula diyecek ki öyle tadı çıksın.
  • işte yılın efsane adamı geliyor Nallart Nallart Nallart :D
  • Hahahahahahahaha nallart beni hatırladınmı :)

Sahil kesiminde 1.5 metre kar bekliyorum dedi geçen kış 5 cm göremedik :D

• Okullar Tatil :))
  • Ya bu konu kandorforteya sız nasıl olucak :( şimdi kim gelip "kar yağmayacak yağarsa özü dilicem herkesten" diyecek ?

Adam öyle bi yüzsüz dü ki kar yağdıktan ertesi gün

"Dün yağdi ama bugün yagmayacak yağarsa hepinizden özür dilicem" diyebiliyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 20 Ekim 2015; 20:30:37 >
  • Kardeşim güzel birşey mi sanıyosun kar yağmasını bide dua etmişsin bi maltepenin yukarısına çık arabanla kar lastiğin olmasına rağmen kaydırıp kazanı yap sonra o havada çekici gelemesin soğukta titreye titreye hayvanlarla birlikte saatlerce bekle belki o zaman o hayvanların ve bu insanların çektiği eziyeti anlayıp doğru düzgün dua edersin

• Gençler nallart abartıyor. Her yer kara gömülefek diyor. 5 cm bir kar birikiyor. Kıyı kesimlere ulaşımlar kapanacak diyor. Sadece arabalara kar lastiği takılıp devam ediliyor. Kısaca nallarta tüvenmeyin. Sınavınız ödeviniz varsa oturup insan gibi yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nallart reis Antalya da okullar tatil olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

NOT:ADMİN ARKADAŞLAR BU KONU AŞAĞIDA LİNKİ VERİLEN KONU GİBİ KAPATILMAMASINI TEMENNİ VE RİCA EDİYORUM

SELAMUN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLAR.Evet Yeni bir kışa merhaba demek üzereyiz. YAKLAŞIK 1 1.5 AYIMIZ KALDI YENİ BİR KIŞ SEZONU İÇİN.

Tabi bu kış nasıl olacak diye çok merak ediyorsunuz. .merak etmeyin arkadaşlar.Hangi konuda merak etmeyin.şu konuda.Yani iri diri bir kış görme ihtimallimiz çok yüksek. Ama şu konudada merak etmeyin.Godzilla bu sefer daha büyük bir ordu ile gelip sadece bir kaç bölgede değil tüm bölgelerimizi sarıp sarmalayacak.Yani bu kış ÇOK büyük şeyler bekliyorum

1.5 ay önce bir konu açmıştım hatırlıyormusunuz. Buyrun ilk önce onu okuyalım.sonra buradan devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_109726675/tm.htm

EVET ARKADAŞLAR.konuda gördüğünüz üzere o günlerde o konuyu açmamın sebebi bir çok sitede bu kışın sıcak geçeceği söyleniyordu.Bende bunların önüne geçmek maksadyla bu değersiz haberleri ayaklarımın altına alıp ezmek adına o konuyu açtım.Evet göreceğiniz üzere haber siteleri yavaştan yola gelip doğru haber vermeye başladılar.Tabi burada biraz espiritüel bir yaklaşım yapsam da geçen sene hepsini gömdüm.Bunları görmek için ocak ve lubat aylarındaki konularıma bakabilirsiniz.

örneğin şu habere bakın

http://www.haber7.com/guncel/haber/1609774-dikkat-son-10-yilin-en-soguk-kisi-geliyor

Bu site gibi bir çok site 1.5 ay önce çok sıcak geçecek diyordu.şimdi ne oldu.YOLA GELDİ.TABİ SADECE BU SİTE DEĞİL.HEPSİ YOLA GELECEK.İLK ÖNCE ALLAHIN SONRA NALLARTIN DEDİĞİ OLUR.BU BÖYLE BİLİNE.

EVET ARKADAŞLAR BU SENE GODZİLLA ORTALIĞI ZELZELE ORTAMINDAKİ KAÇIŞMA HALİNE DÖNÜŞTÜRECEK.ANALAR DIŞARDAKİ KAR YAĞIŞININ BÜYÜKLÜĞÜNE BAKARAK BELKİDE ÇOCUKLARINI EMZİRMEYİ UNUTACAK.

DUAMIZI EDEREK TEVEKKÜL İÇİN BEKLEMEYE KOYULUYORUZ DEÜERLİ ARKADAŞLAR

ALLAHIM.

ÖYLE BİR KAR YAĞDIR Kİ FELEĞİMİZİ ŞAŞIRALIM.

BİZE PEKMEZLİ KAR YEMEYİ BOLCA NASİP ET.

HER İLÇEYE UĞRAYAN BİR GODZİLLA NASİP ET.

AMİN DİYEN BU ACİZ KULLARINI GERİ ÇEVİRME

AMİN.

yalnız moruk bence sakat yazmışsın bu yazıyı kaldır ;

İLK ÖNCE ALLAHIN SONRA NALLARTIN DEDİĞİ OLUR.BU BÖYLE BİLİNE.

hani ne bileyim Allah tan sonra ben geliyorum aramızda bir sıralama var mantığı gibi anlaşılabilir tövbe estağfurullah tövbe

KARDEŞİM ALLAH NİYETİMİZİ BİLİYOR YA GERİSİ ÖNEMLİ DEGİL ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Hahahahahahahaha nallart beni hatırladınmı :)

Sahil kesiminde 1.5 metre kar bekliyorum dedi geçen kış 5 cm göremedik :D

Beylikdüzü ,küçükçelmece 1 metre oldu. daha ne olsun. sen 20 cm yagmaz demiştin. geriye kalan sahil ilçeleri en az 30 cm aldı. Ayık olun.Böyle dagıtırım ;)

• GODZILLA yazınca içerde Nissan gtr çıkacak sandım...

• NALLARTI ÖZLEMİŞİM. AZ BEKLEMEDİK SABAHA KADAR KAR YAĞACAK DİYE

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

adam soyluyor dogru yada yanlis, simdiden izlenir mi diyorsunuz.

istanbulda yasanan su basma oalylarindan once herkes bagirdi cok yagis gelecek onlem alin diye. noldu sonuc nedir? kocaman bir fos.

BEN ONLAR DEGİLİM KARDEŞ. BEN NE MGM NE ACCU NEDE BAŞKASINI TANIRIM. HEPSİ DEDİGİN GİBİ FOS. BEN ONLARI BU SENE DE GÖMMEZSEM BANA NALLART DEMESİNLER.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.