Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.293
Cevap
119
Favori
288.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Yagmazsa yagmasin. Kimse nallarta peygamber gozuyle bakmiyor burada. Kiskanilma sebebi nedir? Egleniyoruz sonucta. Isterse ben bildim desin neden sizi geriyor bu konu? Sozum bazilarina.

Tesekkur ederim degerli muhterem kardesim

ARKADASLAR YARIN AKSAM VE SALI SABAH BU İSİN YUZDE 80İ BELLİ OLACAK.BU SEFER HAİKAKETEN İSTEFİGİMİZ OLURSA GÖMÜLÜRÜZ.EN KRİTİK NOKTADAYIZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Yagmazsa yagmasin. Kimse nallarta peygamber gozuyle bakmiyor burada. Kiskanilma sebebi nedir? Egleniyoruz sonucta. Isterse ben bildim desin neden sizi geriyor bu konu? Sozum bazilarina.

ARKADASLAR YARIN AKSAM VE SALI SABAH BU İSİN YUZDE 80İ BELLİ OLACAK.BU SEFER HAİKAKETEN İSTEFİGİMİZ OLURSA GÖMÜLÜRÜZ.EN KRİTİK NOKTADAYIZ

kanki açıklama yapacaktın bu akşam ne oldu o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

quote:

quote:

Degerli kardesim konu basında yazdım.Pazar dı ama erteledim .biraz kararsız bir sistem .Salı gunu yuzde 90 belli olur.Burada acıklarım insallah ;)

• Bu sene bence geçen seneki gibi yağış olmaz.Geçen yıl ilk sistem bu zamanlarda gelmişti.Yani aralık 21-22 gibi.3 sistem ardı ardına gelmişti bu yüzden fazla yağış aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ECMWF NİN COK ONEMLİ GUNCELLEMESİ BASLADI. TAKIP ETMEK İSTEYENLER BUYURSUN

http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php

http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php?ech=72&mode=0&map=0&type=0&archive=0

144 TEN SONRASI BİZİ İLGİLENDİRECEKTİR

• En kritik dakikalara giriyoruz arkadaslar.Cok onemli dakikalar.HAYDİ ECM. HAYDİ KOCUM

• Hadi inş.

• bi kar yağsada kendimize gelsek
  • Arkadaslar idare eder Yarın aksam ve salı sabahı az cok netlesecek sistem

• Hadi be nallartım be yürü be godzillam be :)
  • yürü be hadi be inşallah o gelecekkkk !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haseqi -- 20 Aralık 2015; 21:40:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

quote:

quote:

Degerli kardesim konu basında yazdım.Pazar dı ama erteledim .biraz kararsız bir sistem .Salı gunu yuzde 90 belli olur.Burada acıklarım insallah ;)

Nallart yine costuruyorsun ama senden fena pazarlamaci olur bu kadar insani o kadar uzun sureli oyalamak kolay degil gercekten itu lu kardesim

• Salı gününü iple çekiyoruz nallart bu maşuklar için en hayırlısı olur inşallah
    Nallartı çekemeyenler bloklayın adam sanki para kazanıyor gece gündüz güncelleme yapıyor tahminler yapıyor şakayla karışık ne alıp veremiyorsunuz anlamadım gayet sıcakkanlı birisi foruma kış aylarında renk katıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 20 Aralık 2015; 23:13:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nallart REİSİ neden sevmiyorsunuz anlamıyorum kiskaniyorlar heralde geçen seneki EFSANE konuyu anbean takip ettim vali tatil etmedi en başta REİS olacak dedi ve oldu herkes onla dalga geçerken tatil haberinin gelmesiyle herkes kuma gömüldü

Nallart REİS yanındayız.

• Kalbimiz seninle nallart bey
  • Godzilla bizimle olsun

• Kolpacı gelmiş yine
  • ne çok boş yaptın ya yeter.. git bi kitap oku birşey yap
  • Tatil istiyoruz nallart

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.