Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.293
Cevap
119
Favori
288.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deadmau5.

SALLA BABAAA

SALLAYANA GODZİLLA ÇARPSIN.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Hala senin öğrenci kartını ve okulun öğrenci bölümü sitesine girilmiş resimlerini bekliyorum hani başka hava sitelerinden alıp buraya yazmıyorum diyordun ya meteoroloji bölümünde okuyorum diyordun yolla bakalım resimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

SALLA BABAAA

Havaforum'dan Efsane-Semih büyük ihtimalle 20 Ocak'tan sonra olabilir diyor sen ne diyorsun bu işe Nallart'cığım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Bunlarin okulu tatil olsun diye kar duasi ediyoruz. Ulan ne kadar tembel bir toplumuz . Beyler kar konusunda da oyle cok dua falan etmeyin evsiz insanlari ya da yolu olmayan yerlerde yasayan insanlari da dusunun la biraz. Yaziktir.Her kis haberlerde uzucu olaylari goruyoruz . Yagacak elbet ama sirf okul tatili icin boyle dua etmeyin bence

Evsizler zaten toplanıyor kardeşım
    Umarım bu sene de geçen sene gibi hatta daha fazla kar görürüz.Sana inanıyoruz kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 20 Aralık 2015; 12:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

quote:

SALLA BABAAA

Havaforum'dan Efsane-Semih büyük ihtimalle 20 Ocak'tan sonra olabilir diyor sen ne diyorsun bu işe Nallart'cığım ?

O tarihten sonrada elbet biseyler olacak.Boyle tahminmi olur canım kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Hala senin öğrenci kartını ve okulun öğrenci bölümü sitesine girilmiş resimlerini bekliyorum hani başka hava sitelerinden alıp buraya yazmıyorum diyordun ya meteoroloji bölümünde okuyorum diyordun yolla bakalım resimleri

Bana inanmak zorunda degilsin.Orada gordugun resimlerden birinde ben varım.İfsa edebiliyorsan et :) Bu isi de sana veriyorum

• Yav he he

• quote:

BU MODELLER 2 GUN DAHA BOYLE DEVAM EDERSE OKUL TATİLİ BEKLEYEN ARKADASLAR AGIZ TADIYLA 1 HAFTALIK TATİL BENDEN HEDİYE
    Aynılarından istiyoruz.

Burası İstanbul:

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA...

Ve metrobüsün hali:

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dostum şimdi işin şakasını geçelim de, tutturamıyorsun işte. yukarıda treth de özetlediği gibi, kasım da başlıyorsun yağacak yağacak diye, kış gelinceye kadar tüh, sistem kaçtı elden diyorsun, kar yağacaı zman gelince de ben demiştim! diyorsun :D komik kaciyor biraz, bari millete saldırma devam et oyununa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

quote:

SALLA BABAAA

O tarihten sonrada elbet biseyler olacak.Boyle tahminmi olur canım kardesim

İnanıyoruz sana koca yürekli adam.

• Nallart geçen kış gibi kar yağmazsa bu forumu sana dar ederiz

• Seviyoruz seni koca yürekli adam .

Geçen sene tatil olmamıştı sen son ana kadar olacak demiştin ve olmuştu herkesi susturmuştun

BÜYÜKSÜN REİS !

• quote:

DURUMA GÖRE 26 ARALIK GÜNÜ OKUL TATİL GÜNLERİNİ ACIKLAYACAGIM ARKADASLAR.VALİYİ MALİYİ SALLAYIN.

26 Aralık Cumartesi gününe denk geliyor zaten nallart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

DURUMA GÖRE 26 ARALIK GÜNÜ OKUL TATİL GÜNLERİNİ ACIKLAYACAGIM ARKADASLAR.VALİYİ MALİYİ SALLAYIN.

26 aralık hafta sonuna geliyor zaten ?

Açıklayacağım demiş kardeşim,tatil dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Dostum şimdi işin şakasını geçelim de, tutturamıyorsun işte. yukarıda treth de özetlediği gibi, kasım da başlıyorsun yağacak yağacak diye, kış gelinceye kadar tüh, sistem kaçtı elden diyorsun, kar yağacaı zman gelince de ben demiştim! diyorsun :D komik kaciyor biraz, bari millete saldırma devam et oyununa

Tatil haberini benden alma o zaman liseli oldugunu tahmin ettigim kardesim.Vali yi bekle sen.Benden 20 30 gunluk tahmin yapmamı bekliyorsan baska kapıya.ama oyle kapı yok.o teknoloji yok.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2025 de Aralık ocak şubat mart üçünden birinde kar yağacak haber kanalları 50 derece diyor ama kim söyüyor bilmiyorum hepsini yola getireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adam kasım ayında başlıyor marta kadar kar yagabılır dıyor yağınca da işte bildim herkesi yola getirdim diyor ;)

Katılıyorum

bende size katıla katıla gülüyorum.En çok neyi seviyorum biliyormusun.Godzillanın sizi gömmesini

Oğlum farkındaysan kış aylarındayız. Kar yağarsa yağmış olur bu normal zaten. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ki model okumayı bilen tek insan benim filan diye mi düşünüyorsun yoksa

Zaten senin ilk kar yağaccak konusunu açtığın günden geçen yıl ki konuna bakarsak açacağın son güne kadar ki zaman aralığı normalde kar yağma olasılığı en yüksek dönem oluyor. O dönemde kar yağması bu kadar normalken bizim seninle kafa bulmamız en az bir o kadar normal

Neden itiraz ediyorsun ki.

Treth tüm konunun özetini yapmış

• Evet beyler marta kadar herhangi bir gün kar yağacak bünyamini semihi hepsini yola getireceğim hepsi kara gömülecek godzilla kimseyi boş geçmeyecek

• Kanka sen ne okuyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntas

Hadi ins
    Bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.