Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.293
Cevap
119
Favori
288.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA...

Nickimi yazılabilecek en güzel yere yazmışsınız.Allah sizden ve sizi doğurandan ayriyetten yetistirenden razı olsun insallah.

Alıntıları Göster
    Görende karı kendi yağdırıyor, okulları da kendisi tatil ediyor sanır. Sallayıp duruyor inanmayın şuna.

• Treth kullanıcısına yanıt
    bi dolu embesil işte.
    delinin biri kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor, hoş burada akıllı ne arar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adam kasım ayında başlıyor marta kadar kar yagabılır dıyor yağınca da işte bildim herkesi yola getirdim diyor ;)

Katılıyorum

bende size katıla katıla gülüyorum.En çok neyi seviyorum biliyormusun.Godzillanın sizi gömmesini

Oğlum farkındaysan kış aylarındayız. Kar yağarsa yağmış olur bu normal zaten. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ki model okumayı bilen tek insan benim filan diye mi düşünüyorsun yoksa

Zaten senin ilk kar yağaccak konusunu açtığın günden geçen yıl ki konuna bakarsak açacağın son güne kadar ki zaman aralığı normalde kar yağma olasılığı en yüksek dönem oluyor. O dönemde kar yağması bu kadar normalken bizim seninle kafa bulmamız en az bir o kadar normal

Neden itiraz ediyorsun ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian Harold May

Daha çok beklersiniz

baslıga tekrar bak bakalım. ;) BEKLEME SONLANDI

KONU DUZENLENDİ
    19 Aralık Edit: Degisik bir baslık oldu ama durum bu arkadaslar.Noel Baba turkiye sınırlarına girmeye calısırken godzillanın ani gelisiyle gömülecek.Allah Godzillayı basımızdan eksik etmesin.Tabi pazartesi kesin bilgiyi verecegim.Modeller tam karar veremedi.Ama godzillaya inancımız sonsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam kasım ayında başlıyor marta kadar kar yagabılır dıyor yağınca da işte bildim herkesi yola getirdim diyor ;)

Katılıyorum

bende size katıla katıla gülüyorum.En çok neyi seviyorum biliyormusun.Godzillanın sizi gömmesini

Oğlum farkındaysan kış aylarındayız. Kar yağarsa yağmış olur bu normal zaten. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ki model okumayı bilen tek insan benim filan diye mi düşünüyorsun yoksa

Zaten senin ilk kar yağaccak konusunu açtığın günden geçen yıl ki konuna bakarsak açacağın son güne kadar ki zaman aralığı normalde kar yağma olasılığı en yüksek dönem oluyor. O dönemde kar yağması bu kadar normalken bizim seninle kafa bulmamız en az bir o kadar normal

gecen sene haber siteleri forumlar 10 cm derken ben 70 dedim vr hepiniz bana guldunuz. ve sonrasında 70 80 cm yagınca forumlardan baktın dediniz. İste siz busunuz.SENİ DE ONLARI DA GODZİLLA GOMER NALLART DA GOMER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 19 Aralık 2015; 21:55:15 >

• Göm şu Noel babayi be godzilla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Göm şu Noel babayi be godzilla

GÖMECEK PARÇALAYACAK AYAKLAR ALTINA ALACAK ALLAHIN İZNİ İLE

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Göm şu Noel babayi be godzilla

GÖMECEK PARÇALAYACAK AYAKLAR ALTINA ALACAK ALLAHIN İZNİ İLE

Hay ağzını seveyim senin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum

gecen sene haber siteleri forumlar 10 cm derken ben 70 dedim vr hepiniz bana guldunuz. ve sonrasında 70 80 cm yagınca forumlardan baktın dediniz. İste siz busunuz.SENİ DE ONLARI DA GODZİLLA GOMER NALLAR DA GOMER

İyide kardeşim ben her zaman bu forumdayım. Attığın 1 mesaj bile benden kaçmaz. Geçen yıl açtığın ilk konuan sona kadar ayrıca 3 4 defa kapanan konuna kadar her şeyi hatırlıyorum. Geçen yıl kar getirmesi olası 4 büyük sistem oluştu bunlardan 3 tanesi torpülendi alçak basıncın başka yerlerde konumlanmasından kaydı gitti filan derken damla kar bırakmadı.

Sen bu sistemlerin hepsinde burada bizim liseli çocukları kar geldi geliyor gomuleceksiniz yuppi filan diyerekten gazladın bende buradan seni lzleyip gülüp eğlendim. En son artık herhalde bi 3 5 cm kar görürüz diye düşündüm istanbul için ama gece yağış cidden tuttu ve 70 cm dediğin ( ki herhalde bir dağın tepesinde filandır o ) 30 cm civarında kar örtüsü oldu.

Biz seninle tahmn yaptığın için dalga geçmiyoruz. Kesin ve abartılı cümleler için dalga geçiyoruz. Yine tutup 70 cm demişsin 70 dediğin en fazla kar alan yerdir. Fatihte oturuyorum ben burada max 20 cm oldu ee bunun ismini nasil koyacağız. 70 değil.. 20 de değil.. İstanbul için konuşuyorum İkisinin ortalamasını alırsın olur biter abartmaya gerek yok.

Yoksa sadece bu forumda bile meteoroloji ile ilgilenen ve verileri okuyabilen 200 den fazla üye var. Tahmin yaptılar diyer neden dalga geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Aralık 2015; 22:01:59 >

• Gecen sene de karin boyu hakkinda abartili cumleler kuruyordu. Yanildi mi? Yanildi. Kar yagdi mi? Yagdi ama abarttigi kadar degil. Bence aralik sonunda da kari gormeyiz. Haftaya İstanbul yine gunesli. Kar icin daha 1 bucuk ayimiz var.

• 28 aralik pazartesi baslasa kar dahada durmasa ne guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Gecen sene de karin boyu hakkinda abartili cumleler kuruyordu. Yanildi mi? Yanildi. Kar yagdi mi? Yagdi ama abarttigi kadar degil. Bence aralik sonunda da kari gormeyiz. Haftaya İstanbul yine gunesli. Kar icin daha 1 bucuk ayimiz var.

Aslında şu aralar kar alma şansı var. Bu tepemiz de dek yağışına sebep olabilecek bir sistem mevcut şu anda ama ne olacağı bilinmez. Son güncelleme yağdıracak gibi görünüyor.. Tabi bu elemanın dediği gibi kimse bir yere gömülmeyecek çok şanslı olursak ( dek şans işi sonuçta ) yerde güzel bir örtü görebiliriz ama işte sadece modellin güzel görünmesi ile olmuyor bu işler.

Geçen yılda böyle güzel bir sistemimiz vardı ama hiç bir getirisi olmamıştı.
  • Nallart reyizzzz

• Yalannart

• hiçbir şeyin de tutmadı birader. umarım kar senaryon da tutmaz.
  • Bunlarin okulu tatil olsun diye kar duasi ediyoruz. Ulan ne kadar tembel bir toplumuz . Beyler kar konusunda da oyle cok dua falan etmeyin evsiz insanlari ya da yolu olmayan yerlerde yasayan insanlari da dusunun la biraz. Yaziktir.Her kis haberlerde uzucu olaylari goruyoruz . Yagacak elbet ama sirf okul tatili icin boyle dua etmeyin bence

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    valla bizim üniversitenin tatil olacagı yok ama kar biraz lüks oluyor, ne bileyim farklı bi hayat görüyorsun sokakta karlar soğuk buz.

tabi bunlar üstüne geçireceği kalın montu atkısı eldiveni olanlar için güzel geliyor... ama bi de dediğinin senin tarafı var. ama onların da insanların egoları sonucu ortaya çıktıgını düşünürsen, yine bu egonun kış istemesi de gayet doğal maesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

valla bizim üniversitenin tatil olacagı yok ama kar biraz lüks oluyor, ne bileyim farklı bi hayat görüyorsun sokakta karlar soğuk buz.

tabi bunlar üstüne geçireceği kalın montu atkısı eldiveni olanlar için güzel geliyor... ama bi de dediğinin senin tarafı var. ama onların da insanların egoları sonucu ortaya çıktıgını düşünürsen, yine bu egonun kış istemesi de gayet doğal maesef
    Haberlerde bu sene için İstanbul'a hiç kar yağmayabilir diyor
    Bunların hepsini gömeceksin inşallah !!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Haseqi

Haberlerde bu sene için İstanbul'a hiç kar yağmayabilir diyor
    Bunların hepsini gömeceksin inşallah !!!!!!!

BUNLARA BU BİLGİYİ KİM VERİYOR ANLAMIS DEGİLİM.HALBULKİ GELİP BANA DANISSALAR OLAY BİTER.KUSURA BAKMASINLAR GÖMÜLECEKLER.BİZE BUNU YAPMAK YANİ ONLARI GÖMMEK DUSUYOR.AND OLSUN Kİ ALLAHIN İZNİYLE HEPSİNİ GOMECEGİM!!

• SALLA BABAAA

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.