Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.293
Cevap
119
Favori
287.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guguk

geçen yılda kuraktı şubat ayında ben oğlanı alıp parka gitmiştim ve sıcaklık 18 dereceydi üstümüzdeki montları filan çıkartmıştık marta kadar kurak geçmişti mart ayında kar yağmıştı.

Ben geçen yıl kadar yağışlı bir mevsim çok nadir hatırlıyorum.

2014 Ağustos ayında %14 seviyesine gelen barajlar Aralık ayında %53 olmuştu.

2015 Ağustos ayında ise barajlar 73 idi. Şuan %60.

Ben 38 yıldır İstanbul'da yaşarım. İlkokul hevesiyle kullandığım şemsiyeyi saymazsak ömrümde ilk defa geçen sonbahar şemsiye alıp kullandım. Neredeyse her gün yağmur vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

GÖMMEYE GELİYOR GÖMMEYE!

SiZ meteorolojide mi calisiyorsunuz ? Nasil kesin konusuyorsunuz ?

Sallıyor. Tum kış her oluşan sistemde heycan yapip törpülenince hüsrana ugruyor gecen yil bir sistem oturdu oda 10 yada 11 tahminden sonra.;) sende kasimla mart arasi kar yagacak de tutar zaten ;)

Allahtan kork ey embiryodan yaratılan insan Allahtan kork.Bu iftiraları atarken bogazın hic mi dugumlenmiyor? Gecen seneden hatırlıyorum sanki seni.Bas trollerden biriydin galiba

• Yoo tamamen dogru söylediğim için fevkalade rahatım ;)

Kasımdan marta kadar kar yagacak deyip yağınca tutturdum demek neyin kafası? Sanki agustosta kar yagışı tahmini yapıp tutturdun.;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Aralık 2015; 11:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nallart sen bakma bunlara kardeşim, işine devam et. Eğer sistem biraz daha oturursa geçen sene bile görmediğimiz bir kar yağışı gelebilir. 850hPa'da -16'lar görebiliriz..

• Yilbasi sistemi linki alabilirmiyim

• ARKADASLAR ANAKONUYU 2 GUNE YAPISTIRABİLİRİM FORUMA.YILBASINDA MARMARA NIN HARİTADAN SİLİNME RİSKİNE DOGRU İLERLEDİGİNİ GORUYORUZ.PAZARTESİ SON DURUMA GORE KONU HAZIR OLACAK

BANA LAF ATANLARI GODZİLLANIN ALTINDA GOMULUP KALACAK.BUNA ADINIZ GİBİ EMİN OLABİLİRSİNİZ.GELİYOR ULAN FRENİ PATLAMIS GİBİ GELİYOR.İNSALLAH GELECEK DİYELİM

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MODEL GUNCELLEMESİ AN İTİBARİYLE BASLADI.İNSALLAH EFSANEYİ GOSTERECEK

• BU MODELLER 2 GUN DAHA BOYLE DEVAM EDERSE OKUL TATİLİ BEKLEYEN ARKADASLAR AGIZ TADIYLA 1 HAFTALIK TATİL BENDEN HEDİYE

• DURUMA GÖRE 26 ARALIK GÜNÜ OKUL TATİL GÜNLERİNİ ACIKLAYACAGIM ARKADASLAR.VALİYİ MALİYİ SALLAYIN.

• HADİ İNŞALLAH!!!!!!!
  • bu konu kapatılmasın lütfen takip etmek baya komik oluyor
  • quote:

Adam kasım ayında başlıyor marta kadar kar yagabılır dıyor yağınca da işte bildim herkesi yola getirdim diyor ;)

Katılıyorum

• Asıl sistem yarın mı belli olacak ?
  • yarın ya da eb gec p.tesi her sey belli olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Adam kasım ayında başlıyor marta kadar kar yagabılır dıyor yağınca da işte bildim herkesi yola getirdim diyor ;)

Katılıyorum

bende size katıla katıla gülüyorum.En çok neyi seviyorum biliyormusun.Godzillanın sizi gömmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 19 Aralık 2015; 21:39:58 >

•  [GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA...

• Daha çok beklersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA...

Nickimi yazılabilecek en güzel yere yazmışsınız.Allah sizden ve sizi doğurandan ayriyetten yetistirenden razı olsun insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

DURUMA GÖRE 26 ARALIK GÜNÜ OKUL TATİL GÜNLERİNİ ACIKLAYACAGIM ARKADASLAR.VALİYİ MALİYİ SALLAYIN.

26 aralık hafta sonuna geliyor zaten ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.