Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.294
Cevap
119
Favori
288.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu ankara nın yağmur diye siğim siğim yağan yağmurunu da sevmem, şu anda yağan kum gibi kar'ını da. Görmedik bi lapa lapa yağış kaç senedir adam gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda hava 1 derece ama yağmur yağıyor
  • Bu senenin karı da böyleymiş. Seneye artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Liseli kardeşlerimiz uyumuş

Liseli değilim fakat tatil istiyorlarsa tatil verilmeli böyle yaparak adamlar kendinden ve okuldan soğutuyor insanları. Zaten yürürlülükte ki eğitim sistemi tam bir leş. 18 e kadar Almanyada Münih ve Berlin de okudum okuldan soğumuyordu kimse çünkü burada ki gibi 8-9 saat bütün günü yiyen geriye yapılacak hiç bir aktivite bırakmayan bir sistem yoktu. Ders işlenir (5-6 saat) geriye kalan 2 saatte aktivite, kişisel gelişim, spor müzik falan fistan olur kafa dağılır.

Şimdi bana niye tr ye geldin diye soran olursa ailemin ısrarı ve istanbulun en iyi üniversitesi için geldim son senem tekrar avrupaya dönücem almanya açık ara türkiyede ki yaşam kalitesi, trafik, insana değer vs vs gibi konularda ilerde. Ha istanbul da ticaret çok değerli bunu inkar edemem ama çilesi çok be anam.

Bmwde ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Doğalgaz fiyatı kol gibi, yağmasın artık bir zahmet..

Ne alaka?Kar yağınca hava yumuşuyor.Ankaraya kar mar yağmadı -20lere kadar düştü gece bi ara.

Kar yağınca hava yumuşuyor öyle mi
    @VineTrend adlı kişinin Tweetine göz at:https://twitter.com/VineTrend/status/565859224845287424?s=09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 4 Ocak 2016; 7:51:43 >

• Ders e girmek zorunda degilsiniz sinif soguksa protesto edin ders e girmiyoruz deyin o kadar

• Yağmur yağıyor

• Kar yağıyor ankara ya su an

• Ankaraya daha yeni geldi

• Sıhhiye tarafında iyi yağıyor

• La niye Ankaraya yolladiniz. Ilk karda az kaldin tombegi kiriyodum sabah sabah.

• Edirneye dün bir kar yağdı efsaneydi
  • İstanbul için kısa dönemde (ocak sonuna kadar) yeni bir kar yağışı bekleniyor mu?

Bu arada okul tatili iyice sıktı, gitmek istemeyen gitmesin, kim devamsızlıktan sınıfta kalmış ki.
    O meşhur 1987 kışındaki kar yağışında lisedeydim, ve yatılı idim. Bizim için değişen birşey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Liseli kardeşlerimiz uyumuş

Liseli değilim fakat tatil istiyorlarsa tatil verilmeli böyle yaparak adamlar kendinden ve okuldan soğutuyor insanları. Zaten yürürlülükte ki eğitim sistemi tam bir leş. 18 e kadar Almanyada Münih ve Berlin de okudum okuldan soğumuyordu kimse çünkü burada ki gibi 8-9 saat bütün günü yiyen geriye yapılacak hiç bir aktivite bırakmayan bir sistem yoktu. Ders işlenir (5-6 saat) geriye kalan 2 saatte aktivite, kişisel gelişim, spor müzik falan fistan olur kafa dağılır.

Şimdi bana niye tr ye geldin diye soran olursa ailemin ısrarı ve istanbulun en iyi üniversitesi için geldim son senem tekrar avrupaya dönücem almanya açık ara türkiyede ki yaşam kalitesi, trafik, insana değer vs vs gibi konularda ilerde. Ha istanbul da ticaret çok değerli bunu inkar edemem ama çilesi çok be anam.

Bmwde ucuz

Aynen

BMW yi bilmiyorum da Türkiyede Mercedesin kilosu Fındıktan ucuzmuş

• Cukumuz düştü nasıl bir soguktur

• 5-6 yıldır kar tutmayan burdur bucağa ilk kar tutmuş gece gerçi şuan güneş gözüme gözüme giriyor bunu yazarken ama olsun çok heyecanlandım
  • Konyada da atıştırmaya başladı gayet güzel yağıyor . ilk karımız adam akıllı bu kışın , inşallah tutar gece ye kadar yağıp sabaha da devam ederse tatil oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 4 Ocak 2016; 12:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redikone

5-6 yıldır kar tutmayan burdur bucağa ilk kar tutmuş gece gerçi şuan güneş gözüme gözüme giriyor bunu yazarken ama olsun çok heyecanlandım

2002 Yılında Kar Yağmıştı Bucağa,Öğrenciydim o zaman Hikmet Tolunayda :)) Hey Gidi günler Heyy. Şehir Restaurantta Ne Yemekler Yerdik Muhabbet ederdik.. Burdur Bucağa Selam Olsun.. Hayırlı Haftalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Doğalgaz fiyatı kol gibi, yağmasın artık bir zahmet..

Ne alaka?Kar yağınca hava yumuşuyor.Ankaraya kar mar yağmadı -20lere kadar düştü gece bi ara.

Kar yağınca hava yumuşuyor öyle mi
    @VineTrend adlı kişinin Tweetine göz at:https://twitter.com/VineTrend/status/565859224845287424?s=09

Ben gözlemlerime göre söyledim.Bilimsel bir açıklaması varsa duymak isterim.

• 22 ocak cuma günü karne veriliyor arkadaşlar haftasonlarını saymazsak 15 gün var .
    14 ocak 17 ocak arası kar geliyor deniliyor 14 ocak perşembe gününe geliyor 15 ocak tatil ihtimali var geriye kalıyor 14 son haftada okula gidilmez zaten geriye kalıyor 7 gün sıkın dişinizi :D
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.