Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.294
Cevap
119
Favori
288.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum'a iyi kar yağıyor. Okullar tatil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağcılar Hala Temizlenmiş Durumda Değil!
    3 Kere Ölümden Döndüm!
    Her Yer Buz.
  • Denizlide hala tık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Liseli kardeşlerimiz uyumuş

Liseli değilim fakat tatil istiyorlarsa tatil verilmeli böyle yaparak adamlar kendinden ve okuldan soğutuyor insanları. Zaten yürürlülükte ki eğitim sistemi tam bir leş. 18 e kadar Almanyada Münih ve Berlin de okudum okuldan soğumuyordu kimse çünkü burada ki gibi 8-9 saat bütün günü yiyen geriye yapılacak hiç bir aktivite bırakmayan bir sistem yoktu. Ders işlenir (5-6 saat) geriye kalan 2 saatte aktivite, kişisel gelişim, spor müzik falan fistan olur kafa dağılır.

Şimdi bana niye tr ye geldin diye soran olursa ailemin ısrarı ve istanbulun en iyi üniversitesi için geldim son senem tekrar avrupaya dönücem almanya açık ara türkiyede ki yaşam kalitesi, trafik, insana değer vs vs gibi konularda ilerde. Ha istanbul da ticaret çok değerli bunu inkar edemem ama çilesi çok be anam.

Bogazicinde misin?

• konyaya yeni geldi efsane

lisede okuyan konyadaki tüm arkadaşlara iyi tatiller dileyim şimdiden
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, hayirli haftalar. 1-2 kafe ve duzeltilen asfalt disinda bucak hala ayni. Ogrenciyim ben de :)

• Kim uğurladı ya Isparta ya daha yeni yağıyor

• Birşey soracağım kar yağınca noluyo acaba ? Tamam bende seviyorum kar yağışını ancak bukadarda zorlamıyorum kendimi model incelemeler tahmin yürütmeler falan. Hayır birde kar yağsa bile dışarı çıkmıyorsunuz geçen kar yağışında ekşiye yazmış üyenin birisi dışarıda 30 cm kar ama çıkmıyorum diyor madem çıkıp tadını çıkarmıcan neden kar yağsın diyorsun yada tahmini tutmayan adama ana avrat küfür ediyorsun
  • Bu konu neden günlerdir popüler anlam veremiyorum

• realgs kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 Ocak Ve Sonrasında Tekrardan Bekliyorlarmış. (Ben 14-17 Ocak Diye Duydum.)
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Abi, sesim kısıldı 3 gün boyunca aralıklarla dalgalar yolladık yorgun düştük, babam serum tedavisi görüyor şu an. Durumu pek iyi değil
  • İstanbul'a yine bu kadar çok kar ne zaman gelecek tahminleriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

İstanbul'a yine bu kadar çok kar ne zaman gelecek tahminleriniz var mı ?

Ocağın ikinci yarısının ilk haftası bekleniyor.Ha bu sefer bu tarz güçlü beklemesin İstanbul . Bu sefer gelirse Polar atak olarak gelecek. Buda Trakya'nın işine yarar.İstanbul'a da yağar hatta tatil olur ama bu sistemdeki gibi örtü olmaz.
  • YENİ KONUYA HAZIRMIYIZZZZ GENCERRR. SİSTEM SİNYALİ HAFİFTEN CAKTI ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

YENİ KONUYA HAZIRMIYIZZZZ GENCERRR. SİSTEM SİNYALİ HAFİFTEN CAKTI ;)

nallart sen konu açma senin açtığın konularda ki sistemlerde Trakya'ya yağış gelmiyor . Bu sefer zorlama polar olarak gelecek o kadar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 4 Ocak 2016; 14:54:22 >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    O nasıl soru la. Bide çaktılı maktılı bitiriyon. Gönder gelsin
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    gerçekten, tekrar karaya ayak basacakmıyız ? bu sistem bizimle dalga mı geçiyor.. yine yorulan biz olacağız, sefasını süren insanlar olacak !
    maaşıma zam istiyorum
  • Kartal'da istediğim yağışı alamadım,çok umutlanmıştım ama olmadı :(
    Artık önümüzdeki yıllara bakacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakaryada eridi karlar inş tekrar yağar
  • 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.