Şimdi Ara

gogus bolgesine agda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi marka ağda almak lazım birde nasıl bir yol izlenir tavisye verirseniz çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 12:14:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damaqes

Öncelikle kıl yoğunluğuna bağlı.Eğer fazla miktarda varsa Hiç bulaşmanızı tavsiye etmiyorum. Hem acısı diğer bölgelere göre daha çok acıma hissi verecektir. Daha önceden de sanırım kıl kökleri ağdayla tanışmamış, tanışmış olsaydı zaten ince ince olacaktı ve sizin için sıkıntı yaratmayacaktı.Ama Size önerim normal markette gözünüze kestirdiğiniz marka ile ilk başlangıcı yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta Kutu içerisinde yapışkanlığını kaybeden bazı kötü markalar var. Onları tercih etmeyin. İsmi tam aklıma gelmiyor şuanda. Herneyse daha sonra ilk alıştıktan sonra marka olarak veet'e geçersiniz. Gerçekten kaliteli yapılmış.İlk başka marka seçmeyin dememin sebebi şu:
    Alışma evresi olucak
    Ağda bezleri boşa harcanacak
    Ucuz olduğu için ilk başta pek sıkıntı olmaz.Pahalı olursa sıkıntı olurdu.
    Ağda nasıl yapılır? konusu googleden bulabilirsin. Tavsiyem ağda yapmadan önce vücuda deodorant tarzı kozmetik ürünler sıkılı olmasın, mümkünse iyice duş alınıp, iyice kurulanıp ondan sonra bu işleme başlanılmalı, hatta cildiniz hassassa öncelikle bir bölgeye bir seferlik uygulanmalı ardından 24 saat içerisinde vücudunuza etki yapıyor mu diyede kontrol edilmeli.Diyelimki etki yapmadı işte o zaman başlayabilirsiniz. Unutmadan ağda yaptıktan sonra temizleme kağıtlarını kullanmadan önce iyice emin olun kıllardan tamamen arındığınıza çünkü eğer bu kağıtlarını kullandıktan sonra vücut bildiğiniz losyon krem tarzında aşırı nemli olucak ve kuruyana kadar tekrar ağda yapmanız mümkün olmayacaktır. Bu kağıtların Kokusuda gerçekten çok hoştur. Şu anda aklıma gelenler bunlar aklınıza takılan birşey olursa burdayım

Dip Not= Ammada yazmışım

hocam cevap için teşekkürler v yaka giyecek kadar üst kısımları yapacağım alt taraflara inme niyetim yok kıllar yoğun ama yumuşak

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 12:13:53 >
  • hocam kullanmıyorum ama geçen watsonsda erkekler için olanını gördüm deneyebilirsin bence phillips'in veya diğer markaların yeni çıkan traş makineleri ve 3-4 tane başlıklı olanları var onlarla almak daha mantıklı acısız bi şekilde bitanesinin videosu vardı adam kesiyodu bulabilirsem atarım
  • ben epilasyon vs çoğunu denedim. en mantıklı philips duş traş makinasını duşta bas geç her yazın 15 günde bir tazele bol güneşlen sanki hiç çıkmamış gibi oluyor, az çıksa da o zaman daha maskülen duruyor. her türlü durumda uzundan çok daha iyi olacak. dediğim gibi duşta kullanılan philips vücut traş makina 80-100 lira bişi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guneslik sarkmasi cozumu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.