Arkadaşlar bu böle 9olmaz.Şu an 12 level im.Ama normalde 22 felan yapmıştım. Ama böle giderse 12 de kalcam gibi gözüküyo. Napsak başka server e mi transfer olsak. Aranızda server değiştiren varmı acaba??
abi bekle biraz yrnda düzelmezse gel venice her türlü yardımı yaparız
valla çok makbule geçer kardeş öle bi durumda seninde desteğine dayanarak veniceye transfer olurum..
ya ben hangi server a girsem 1 dk sonra kapı dısarı. sorun bende mi acep
bilg. 256 ram ve 128 mb ekran kartından aşşaysa 2 dakka bile fazla kalmışsın kardeş:)
Ewt beyler Alps gene sapıttı gece 12 ye kadar düzelmez ve şu gavur beni geçerse zaten serverın en babası olma işi batıcak!!! Ve ver elini venice... edicem böle işe inşallah yabancılarda aynı sorunu çekiyodur tt gazabına uğramayalım
walla ilk ii günde 20+ olanlar downhang da kastı arkadaşım bizim gibi 18 19 da felan kalanlar downhangtarafına geemeden sorunla karşılaştığından janganda kaldı downhangda sorun yokmuş oyunun resmi formu öle diyodu bi arkadaş da söledi bu forumda hemde millet 30+ olmuş haberiniz ola yani durum böle iken bize eniyi olmak hayal ama yinede bi yere gelebiliriz en azından tabii birlik olursak
Arkadaşım yurt dışından oynayanlarda böle bi sorun olmaz,tam tersi hem onların işine geliyo, hemde avataj onlarda.Adamlar 2048 ile bağlanıyorlar ve internet bedava çoğu avrupa ülkesinde.Zaten onların serverde fazla oluşu bizi etkiliyo!!!
quote:
Orjinalden alıntı: _IcECubE_
walla ilk ii günde 20+ olanlar downhang da kastı arkadaşım bizim gibi 18 19 da felan kalanlar downhangtarafına geemeden sorunla karşılaştığından janganda kaldı downhangda sorun yokmuş oyunun resmi formu öle diyodu bi arkadaş da söledi bu forumda hemde millet 30+ olmuş haberiniz ola yani durum böle iken bize eniyi olmak hayal ama yinede bi yere gelebiliriz en azından tabii birlik olursak
Baba biliyomda 2 gün uyumadım kastım ilklerde geziyodum ağzına **** oyunu bu hatayı veriyo sinirden kuduruyom Türk birliği oluşturmak ben kendi çapımda guild kurma işlerine başladım hatta 5-6 kişi maddi yardım yaparsa guildi bu akşam bile kurabiliriz bende 100k hazır 8 elixir var ama bunları satmıcam daha zamanı geldimi satıcam
quote:
Orjinalden alıntı: niko_
bilg. 256 ram ve 128 mb ekran kartından aşşaysa 2 dakka bile fazla kalmışsın kardeş:)
kardes benim eski bilgisayarım 192 ram(64+128) p3 550 mhz işlemci 64 mb geforce mx 400 ekrankartı ile oynuyodum asırı kasıodu ama dc vermiodu abartmayın oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: niko_
Arkadaşım yurt dışından oynayanlarda böle bi sorun olmaz,tam tersi hem onların işine geliyo, hemde avataj onlarda.Adamlar 2048 ile bağlanıyorlar ve internet bedava çoğu avrupa ülkesinde.Zaten onların serverde fazla oluşu bizi etkiliyo!!!
:D kardeş yanılıyosun resmi siteye girersen anlarsın o kadar küfür var ki benim bildiğim o kadar küfürü edecek kadar ingilizcesi olan türk sayısı cok az aramızda :D:D yani bu serverden olan bi durum biliyosunuz her server odası acıldığında bir makineye mal oluyo bu oyun sahiplerine ve bu makine ile ana server arsında bi sorunvar yani bu büyük ihtimalle bağlantı ve veri alış verişi ile alakalı bir olay npc leri idare eden bir başka server varsa ki öle olmalı onunla alps serverinin bağlantıları arasında bi kopukluk var diyebilirim,
quote:
Orjinalden alıntı: Th1ef
Baba biliyomda 2 gün uyumadım kastım ilklerde geziyodum ağzına **** oyunu bu hatayı veriyo sinirden kuduruyom Türk birliği oluşturmak ben kendi çapımda guild kurma işlerine başladım hatta 5-6 kişi maddi yardım yaparsa guildi bu akşam bile kurabiliriz bende 100k hazır 8 elixir var ama bunları satmıcam daha zamanı geldimi satıcam
walla babacan olayı bende biliyorum ben 20 olamadım 18 de kaldım öçalışıyorum olasaydımm gidip kasacaktım ama olmadı sona akşamda lag girdi eğer 1 2 güne düzelirseeee bend de hazırda 150 k var elixir kasacak zamanım olmadı 100 ünü guilde hibe ederim ama düzelmesse venicede DEVAM EDECEM İNŞALLAH ESKİ GUİLD BENİ KABUL EDER :p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme