Şimdi Ara

Sro Black List Hakkında //*ÖNEMLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JM den bir yetkili ile sohbette BOT ve diğer konularda (gayri resmi) uzunca sohbet ettik.

Özetle,

* Ellerinde blacklist ( kara liste) var. Eğer bot kullanmış yada kullanıyorsanız muhtemelen isminiz o veritabanında vardır.

* Tüm botlarlar değil öncelikli botlar banlanıyor, zamanı geldiğinde. (Sebebi konun devamında)

* Paralı ve bedava ayrımı yok. Ama öncelik bedava botların, çünkü kullanıcı kesmi genelde yaş ortalaması düşük ve JM nitelikli müşteri olarak nitelendirmediği guruba girenler.

*JM yöneticisi, müdürü, programcıları, testerları vs. çalışanları olan bir şirkettir. Şirket kesinlikle bota karşıdır. Botu illegal yapan JM nin kendisidir. Item mallda satabilirdi (ilk zamanlar düşünülmüş). Adil oyundan bahsedenler GT x2 exp ile aynı sürede iki kat puan ile daha adaletsiz ama kimsenin sesi çıkmıyor. Oyunu kuran, kuralları koyar.

*CAP 90 gelmeden (1-2 ay içinde hazırlık yapıyorlar) bir takım önlemler de gelecek.

*BAN listelerine bakıp rehavete kapılmayınız, devamı gelecek.

*Bot harketleri belirli bir LOOP (döngü) dahilindedir. Tüm hareketler servera iletilmek zorundadır. İşte bu harket bilgileri (xy koordinatları, skill kullanma zamanlamasındaki standart sapmanın 0 olması -ki bir kullanıcı milsaniyelik robot gibi aynı şeyi asla yapamaz-) karşı tarafta (server) analiz edilebilmektedir.

Yani JM clientin bir oyuncu mu yoda bot tarafından kullandığını kesinlikle anyabilmektedir.

Pekiiiiii. CAN ALICI NOKTA.
    Neden BANLANMIYOR bunların hepsi?
    * JM ile paralı bot arasında el altından al gülüm ver gülüm anlaşması var. CEVAP: YANLIŞ
    * GM ile anlaşmalı. CEVAP: YANLIŞ
    * JM nin umrunda değil. CEVAP : YANLIŞ

DOĞRU CEVAP:
    * JM balans yapıyor. Yani hem serverları boşaltmak istemiyor (bir online serverda bom boş server kullanıcı çekmez.) hem de gelen tepkilere/ server tarfiğindeki darboğaza göre de kara listeden yeteri kadar bot ve stalleri banlıyor.

* Şu anda banlanan listelerden en az 2-3 kat daha fazla kara liste(blacklist) ellerinde var. Zamanı gelince sıra onlara da gelecek.

*Banlama kriterlerine göre top listler var. Yani en alt sıralardaysanız bu seferki ban dan kurtarmış olmanız bir sonraki listeye girmenize engel değil (eğer illegal bir durumunuz varsa)

Kara listede banlanma önceliği kimlerin; yani 3000 kişilik listede 1000 kişi gidecekse neye göre tespit ediliyor.
    Önem derecesi yukarında aşağıya doğru

* Gold farmerler (JM kesinlikle bunları istemiyor ve düzenli olarak liste oluşturuyorlar)
    * Aynı bilgisayardan 2. stall kuran, slot işgal eden hesaplar
    * 24 Non Stop botlar.
    * Hiç silk almamış olanlar (eğer KARA LİSTEDE ismi var ise)
    * Globalden küfür edenler
    * Genelden küfür edenler
    * PM den küfür edenler
    * Alenen sevilmediği aşikar olan nickler.

Yani kara listede olanlarında kendi içlerinde bir puantajları var.
    Örneğin silk almış biri eğer küfür etmişsse, 2. 3. stall charlarını da kullanıyorsa fayda/zarar hesabına göre banlanabiliyor.

Şimdilik bu kadar. Umarım bu bilgilerin size bir katkısı olur. İyi oyunlar ...

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Psişik -- 22 Temmuz 2007; 18:34:42 >

• Ben bunu bi yerde okumuştum ama neyse Bnce GM in böyle gizli bilgileri playerlarla paylaşcağını sanmıorum
  • ahh ah hala inkar ediyor jm bot şirketleriyle anlaşması oldugunu bunlara inanmamızı bekliyor + silk alanları banlamıyorlar bunuda inkar etmesinler gözleri dönmüş bunları paradan başka birşey görmüyorlar
  • evet bunu ben biliyordum. Sro client ile bir ip ile bağlanıyorsan bot ile bağlandıgın zaman iki ip ile bağlanıyorsun ve sronun veri tabanında bu ipleri tespit edip botları bulmaları çok kolay ama ben 1 lv.den 80 olanları tanıyorum.

Bizim cafede bir 80.lv war.Adam %99 olmuş hala bot yapıyo.Kendi kendime dedim nie hala bot yapıo diğe meğer adam yanımda duruyomuş sigarasınından bir nefes çekip bana "SP KASIYOZ" dedi.Allahım ya.
  • Gm le nasıl konuştunOyunda mı , telefondan mı ,msn vs mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 22 Temmuz 2007; 18:21:07 >
  • Çok güldüm çok,madem bu adamlar buradan para kazanıyorlar ve madem ki bota sonuna kadar karşılar versinler bot şirketlerini mahkemeye tek celsede milyonlarca dolar tazminat alsınlar.Sizcede silk satmaktan çok daha karlı değilmi?Yada joymax hukuk danışmanları bu kadar mı salakda benim gibi sıradan bi insanın düşünebildiği bu şeyi düşünemiyorlar?Kandırmayın hocam kendinizi paralı bot+silk e hiç birzaman hayır demeyecekler bu adamlar.
  • Paralı Botlarda Banlansa Ne Güzel Olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koptum ya böle saçmalık mı olur
  • Senin bu verdiğini daha önce "3XY" diye bir abi yazmıştı. Kendisi bire bir Joymax yetkililerinden biriyle şirket-bağlantıları sayesinde görüştüğünü söylüyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Senin bu verdiğini daha önce "3XY" diye bir abi yazmıştı. Kendisi bire bir Joymax yetkililerinden biriyle şirket-bağlantıları sayesinde görüştüğünü söylüyordu.

bilgi sanırım JM forumlarından felan bulunmus her neyse guzel

buda demek oluyorki bot+pre normal client(multi olmayan) sahibi birinin banlanması imkansız küfür işine gelince

küfüre bende uyuz oluyom 10milyon silk de alsa banlamak lazım küfredenleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: DisTurßeD

quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Senin bu verdiğini daha önce "3XY" diye bir abi yazmıştı. Kendisi bire bir Joymax yetkililerinden biriyle şirket-bağlantıları sayesinde görüştüğünü söylüyordu.

bilgi sanırım JM forumlarından felan bulunmus her neyse guzel

buda demek oluyorki bot+pre normal client(multi olmayan) sahibi birinin banlanması imkansız küfür işine gelince

küfüre bende uyuz oluyom 10milyon silk de alsa banlamak lazım küfredenleri

+1 özellikle de globalden faln...

• aç gozlu paraya dayanmıo
  • bi 50 silk alın 24 saat non stop bot kurun bakalım ban yiyiyormusunuz
  • hah işte benim her zaman savunduğum fikir nerdeyse sattığı tek şey yani premium satabilmek için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.