Şimdi Ara

GÖkay Nasıl Brisidir :) (Güvenebilirmiyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar char Alıcam Gökaydan Sizce Güveniyimmi? :)

• Tanımıyorum alışverişim olmadı.
  • Güvenebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53rc4n

Arkadaslar char Alıcam Gökaydan Sizce Güveniyimmi? :)

Güvenilir.
  • Güvenilir.
  • Sonuna Kadar Güvenebilrsin..
  • güvenilir kendisinden char satın aldım hiçbir problem olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben 2bin tl değerinde charımın itemleri kilitli olmamasına rağmen kendisine emanet ediyorum.Güvenilirliğini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Valla ben 2bin tl değerinde charımın itemleri kilitli olmamasına rağmen kendisine emanet ediyorum.Güvenilirliğini sen düşün

Bende veririm yani. Tamam charım o kadar değerli değil ama:) olsun yinede 250TL iyi paradır:D
  • quote:

Valla ben 2bin tl değerinde charımın itemleri kilitli olmamasına rağmen kendisine emanet ediyorum.Güvenilirliğini sen düşün

2 bin TL lik charın itemlerini kilitlememek de psikopatlık biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

2 bin TL lik charın itemlerini kilitlememek de psikopatlık biraz

adam ticaret yapıyo

• Alışveriş yapmıştım. Güvenilir
  • Güvenebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Aynı Gökay'dan bahsediyorsak yıllarca hesap paylaştığım adama 400 lira paramı emanet edip 1 hafta hesabıma bile bakmadım yoğundum sonra baktım daha o gün halletmiş işini.

Bu sana yeter mi ?

Edit : DHKO ya post atmıyorum sadece sevdiğim insanlar için yazıyorum. Bu postu bir süre sonra sildiğimde sebebi budur başka bişey değildir.

niye artık post atmıyorsun ?
  • babana bile güvenme demişler. yüz yüze değilse satın aLma veya ring halinde al. Ve benim tavsiyem oyuna para harcama. hele hele useri olmayan bi oyuna hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

babana bile güvenme demişler. yüz yüze değilse satın aLma veya ring halinde al. Ve benim tavsiyem oyuna para harcama. hele hele useri olmayan bi oyuna hiç.

Gökay a güvenemiyorsa bendende alabilir charı

Banada güvenemezse yapacak pek bişey kalmıyor sanırm
  • bak bunların hepsi organıze gökay a guvenılır deyip charı çalınca aralarında paylaşacaklar hiçbirine guvenme

şaka tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

babana bile güvenme demişler. yüz yüze değilse satın aLma veya ring halinde al. Ve benim tavsiyem oyuna para harcama. hele hele useri olmayan bi oyuna hiç.

sen babana bile güvenmiyorsan demekki bir güven probleminiz var demektir.

gökay gerçekten güvenilir bir insandır.
  • Forumda bu gibi olaylar pek çok tekrarlandı. Bu güvenebilirsin diyen arkadaşlar alışverişinde bir problem olduğu takdirde çil yavrusu gibi dağılırlar. Su ana kadar dolandırılan bir kullanıcıya,
    kefil olan veya dolandıran hakkında olumlu yazı veren kişilerin , dolandırılan arkadaşımıza maddi destek yaptığını görmedim. Güven veren arkadaşlar kişisel almayın tabi örnekleri çok . En iyisi aracı veya yüzyüze alışveriştir. Gerisi her zaman risk taşır.

quote:

Orijinalden alıntı: 53rc4n

Arkadaslar char Alıcam Gökaydan Sizce Güveniyimmi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 4 Eylül 2010; 11:57:05 >
  • Bir bakıma haklısın.Güvenilir diyenler zaten kendilerine bir zarar vermediği için güvenilir diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.