Şimdi Ara

GÖKLERİN ÖTESİNDEN GELECEK TİCARİ KAZANÇ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden.com'da bir ilan buldum bana çok ilginç geldi. Bence adam bir olta atmış bakalım yutacak balık olacak mı?
    İlan şöyle:

GÖKLERİN ÖTESİNDEN GELECEK TİCARİ KAZANÇ.

" LÜTFEN KONUYA ODAKLANARAK RAHATÇA İLANDAKİ VERİ VE BİLGİLERİ ÖZÜMSEYEREK OKUYUNUZ
    Merhabalar sayın beyefendiler ve hanımefendiler ilanımı okumak için tıklayan herkese sevgi ve şükranlarımı
    sunuyorum.

Ben şüphesiz ülkemizin her zaman güçlü dinamikleri olduğunu biliyorum ve ben inanıyorumki bu ülkede rasyonel düşünen
    yeni inovasyon fikirlerine karşı ilgili ve alakalı geniş ve kapsamlı düşünmenin yanında bir fikrin ufkunun ötesini bile
    Görebilecek değerde insanlar ve kişiler olduğuna inanıyorum.

Şimdi ben sizi bazı fotoğrafların eşliginde dış uzaya doğru fotoğrafik bir yolculuğa çıkaracağım bu yolculuğu tabiki herkez okumakta ve çıkmakta serbest nihayetinde bu benim bulduğum bir ticari uygulamaya sahip teknolojik bir uygulama fikridir ve patent başvurusu yapılmıştır ve bu o kadar farklı bir ticari fikirdirki tabiki şimdi bunun detaylarını buraya malumunuz sekiz sutuna manşet bir
    şekilde detaylıca açıklayamam ve siz sadece konuya konsantre olarak okuyun yeter"

devamı ve tamamı burada:
    http://www.sahibinden.com/goklerin_otesinden_gelecek_ticari_kazanc_WQQaXQQ13101351WQQpXQQdisplayitem?source=flsh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skipper_forum -- 24 Mart 2009; 16:59:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.