Şimdi Ara

Göknet Pişmanlıktır !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

Göknet ne hocam ilkdefa duydum

Ankara da yerel bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkarakaya

Bu videoya bakın özellikle 01.32 den sonrasına. 20:00 da kısıtlanan hızım gece 00:00 da nasıl normale dönüyor. 2.60mb/sn den 4.40mb/sn ye çıkıyor.

mrb bende ankarada oturmakta ve yıllardır türktelekomu kullanıyorum 2 sene doping kullandım hepsi aynı ozellıle saat 7-10 arası onlıne oyunlar hep takılmakta kesilmeler olmakta başka bır ıss gecsende aynı soruları yasayacaksın en azından banım gıbı 54 tl vermıyosun bırde oyle dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

quote:

Bu videoya bakın özellikle 01.32 den sonrasına. 20:00 da kısıtlanan hızım gece 00:00 da nasıl normale dönüyor. 2.60mb/sn den 4.40mb/sn ye çıkıyor.

mrb bende ankarada oturmakta ve yıllardır türktelekomu kullanıyorum 2 sene doping kullandım hepsi aynı ozellıle saat 7-10 arası onlıne oyunlar hep takılmakta kesilmeler olmakta başka bır ıss gecsende aynı soruları yasayacaksın en azından banım gıbı 54 tl vermıyosun bırde oyle dusun

Ben zaten 103 tl veriyorum. 54 tl olsa zaten sesim çıkmazdı.

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    o kadar para verip goknet alınır mı o paraya telekomdan ısıkhızına bağlanırsın bakır telle bağlandığın müddetçe bahsettıgın sorunlarla karsılasırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

o kadar para verip goknet alınır mı o paraya telekomdan ısıkhızına bağlanırsın bakır telle bağlandığın müddetçe bahsettıgın sorunlarla karsılasırsın

Ama geçen sene türk telekomdan 100 mbit internet alabilirdim ama belli kotadan sonra hız 3 mbit. Bundan dolayı geçtim bu firmaya. Telekomda o zaman 16 mbit akn siz paket 195 tl idi. bende 35 mbit akn siz paket 103 daha uygun görerek geçmeyi seçtim. kim olsa aynı şeyi yapardı bu seçeneklerden dolayı.
  • Ve sonunda inrternetimi düzelttiler. En son Bimere yazdım. 1 hafta sonra internetim normale döndü. Demek ki hat yoğunluğu değilmiş. hangi saat hız testi yapsam 33.5 mbit hız alıyorum.
  • Hızım tekrar düşmeye başladı. Sanırım bunların düzeltme adına yaptıkları bir şey yok. Lanet olsun hakkım haram zehir zıkkım olsun bu firmaya.
  • quote:

Hızım tekrar düşmeye başladı. Sanırım bunların düzeltme adına yaptıkları bir şey yok. Lanet olsun hakkım haram zehir zıkkım olsun bu firmaya.

Usenmeyin bir daha yazın bir daha adamlar hızı ortak havuzdan veriyor galiba sizin hızdan kisip başkasına veriyorlar.

Benim TT net ile aynı sorunum vardı akşam 6dan sonra ping 300 hız 0.6 bimer e bir yazı yazdım ekip koşarak geldi baktı. Ama durum vahim. Abone sayısından az kapasiteli santral var kim çok veri alıyor onu sistem dışına atip diğerlerine band genişliği sağlanıyor muş. Sonra düzeltildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.