Şimdi Ara

Göknet Pişmanlıktır !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 Haziran 2016 da 16 mbit adsl paketine (AKN siz paket) aylık 87 TL ile 1 yıl taahhüt vererek abonelik başlattım. herşey iyi gidiyordu. 24 Ağustos 2016 da nasıl olsa herhangi bir sorun yok diyerek 35 mbit limitsiz aknsiz pakete 103 tl ile 2 yıl taahhütlü olarak telefonla geçiş yaptım. Ocak ayına kadar herhangi bir sorun yoktu. ama Ocak ayından itibaren internetim haftaiçi 20:00 ile gece 24:00 arası ve haftasonu 16:00 ile gece 24:00 arası hızım 20 mbitlere kadar düşüyor. Defalarca btk üzerinden şikayette bulundum sürekli santral yoğunluğundan dediler. Ama işin içinde yoğunluk değil başka bir şey var. yani bir programla saati gelince hızım anında düşürülüyor. mesala 19:59 da hız testi yapıyorum 33 mbit çıkıyor. 3 dakika sonra 20:03 da hız testi yaptığımda 20-21 mbit arası çıkıyor. Ne yaptıysam çözmediler sorunumu. ve mayıs ayı oldu hala bu sorunu yaşıyorum.
    Benim paketimde hız kısıtlaması olmamasına rağmen benim hızımı düşürebilirler mi? Eğer düşüremezlerse ne yapmalıyım bunlara karşı.
    Deneyimli ve bu konuda sorun yaşayıp sorununu çözen arkadaşlar bir yardımcı olun daha 13 ay taahhütüm var. Bu firmadan nasıl kurtarırım kendimi?

Ankara da oturan arkadaşlar kesinlikle bulaşmayın bu dandik firmaya. Göknet Pişmanlıktır !!!

Türk Telekom Hız Testi:
    Göknet Pişmanlıktır !!!
    Göknet Pişmanlıktır !!!

Speedtest Hız Testi:
    Göknet Pişmanlıktır !!!
    Göknet Pişmanlıktır !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 2 Temmuz 2017; 21:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende video çekin tam 18:59 da hızlıyken test atın sonra 19:00 olduğunda yavaşken test atın ve videoyuda kanıt göstererek btk gibi yerlere şikayette bulunun düzeltirler. Birde speedtest'de sunucu olarak ankara göknet sunucusunu seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 2 Mayıs 2017; 21:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Bende video çekin tam 18:59 da hızlıyken test atın sonra 19:00 olduğunda yavaşken test atın ve videoyuda kanıt göstererek btk gibi yerlere şikayette bulunun düzeltirler. Birde speedtest'de sunucu olarak ankara göknet sunucusunu seçin.

Video olarak değil de resim olarak gönderdim ama hiçbirşey düzelmedi.

• Hepsi ayri pismanlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Bende video çekin tam 18:59 da hızlıyken test atın sonra 19:00 olduğunda yavaşken test atın ve videoyuda kanıt göstererek btk gibi yerlere şikayette bulunun düzeltirler. Birde speedtest'de sunucu olarak ankara göknet sunucusunu seçin.

Hız testi yapmama gerek yokki mesala bir dosya indirmeye başlıyorum. 18:59 da 4.40 mb/sn ile indiriyor saat 19 olunca hemen 2.60 mb/sn ye düşüyor. ne yapabilirim yardımcı olsanız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 2 Mayıs 2017; 21:43:30 >
  • Videolu kanıt ve speedtest testi eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Türknete geçin. Size bariz uygulanan bir kısıt var

Maalesef daha 13 ay taahhütüm var. Üstelik arıyorum santralden kaynaklanan yoğunluk diyorlar. 2-3 dakika içerisinde mi yoğunluk başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 4 Mayıs 2017; 0:53:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Pişmanlığı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çözümü çok basit. Adamlara gönderdiğiniz her şeyi belgeliyorsunuz. Kanıt olarak videonuzu çekiyorsunuz. Video başında mümkünse kendinizi tanıtın. Bunlara aslında hiç gerek yok ama garanti olsun. Tüketic Haklarına gidiyorsunuz. Emin olun çok ilgililer işlerini yapıyorlar. Burada siz haklısınız. İstediği kadar yoğun olsun bu sizi ilgilendirmez. Siz bu hizmet için anlaştınız hizmeti alamıyorsunuz. Sorununuzda defalarca iletişim kurduğunuz halde çözülmemiş. %100 haklısınız ve hiç bir taahhüt parası ödemeden bu hizmetten ayrılabilirsiniz. Üstüne verdiğiniz paraları bile geri alabilirsiniz. Türkiyedeyiz evet bazı şeylere insan inanmıyor ama tüketici haklarında hakkını ararsan ki hele böyle haklı olduğun bi konuda %100 dönüş alırsın. Kolay gelsin. Tek yapman gereken en yakın merkezlerini bulup gitmek :)
  • taahhütsüz turknet varken taahhüt yapmak nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Hocam çözümü çok basit. Adamlara gönderdiğiniz her şeyi belgeliyorsunuz. Kanıt olarak videonuzu çekiyorsunuz. Video başında mümkünse kendinizi tanıtın. Bunlara aslında hiç gerek yok ama garanti olsun. Tüketic Haklarına gidiyorsunuz. Emin olun çok ilgililer işlerini yapıyorlar. Burada siz haklısınız. İstediği kadar yoğun olsun bu sizi ilgilendirmez. Siz bu hizmet için anlaştınız hizmeti alamıyorsunuz. Sorununuzda defalarca iletişim kurduğunuz halde çözülmemiş. %100 haklısınız ve hiç bir taahhüt parası ödemeden bu hizmetten ayrılabilirsiniz. Üstüne verdiğiniz paraları bile geri alabilirsiniz. Türkiyedeyiz evet bazı şeylere insan inanmıyor ama tüketici haklarında hakkını ararsan ki hele böyle haklı olduğun bi konuda %100 dönüş alırsın. Kolay gelsin. Tek yapman gereken en yakın merkezlerini bulup gitmek :)

Teşekkür ederim cevabınız için. Sanırım en yakın zamanda tüketici hakem heyetine başvuracağım. Bugün aradım iptal edersem ne kadar ceza öderim dedim. bana tam 1485 tl fatura çıkardılar. Hayırlısıyla kurtulsaydım şu firmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

taahhütsüz turknet varken taahhüt yapmak nedir

Daha önceden ttnetten kurtulmak için başvurmuştum. abonelik sözleşmesini kargoyla gönderdim. ama 15 gün geçti bir türlü internetim bağlanmadı. sonra defalarca aradım türkneti sürekli erteliyorlardı sorun var diye daha 15-20 gün sürer gibi şeyler söylüyorlardı. baktım olmayacak geçişi iptal edip ttnete tekrar geçiş yaptım. 15 gün internetsiz kaldığımla kaldım. zaten bundan sonra da bu göknet firmasına geçiş yaptım. yapmaz olaydım.

• isim sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

isim sakat

Ne ismi kardeş.

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    1485TL mi Bu nasıl davranıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkarakaya

quote:

isim sakat

Ne ismi kardeş.

k yi t yap

• quote:

quote:

quote:

isim sakat

Ne ismi kardeş.

k yi t yap

anladım kardeş dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 6 Mayıs 2017; 21:32:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

isim sakat

Ne ismi kardeş.

k yi t yap

anladım kardeş dediğin gibi.

isminde hayir yok iste. benim anlamadigim millet uc kurus kar edecem diye boyle bakkal dukkani ayarinda yerlerden net aliyor sozum meclisten disari

• Bu videoya bakın özellikle 01.32 den sonrasına. 20:00 da kısıtlanan hızım gece 00:00 da nasıl normale dönüyor. 2.60mb/sn den 4.40mb/sn ye çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 9 Mayıs 2017; 2:29:35 >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    bilinçli kurulmuş bir sistem gibi gözüküyor. demekki tt 20:00 ile 24:00 arası daha pahalı hat erişim ücreti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 9 Mayıs 2017; 2:47:0 >
  • Göknet ne hocam ilkdefa duydum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.