Şimdi Ara

Dolandırıcı Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline 25mbit internet ve tv+ aile paketi kullanıyorum. Tv+ için kullandığım huawei cihazını sagem cihazla değiştirmek için başvuru yaptım. Telefonda gerekli işlemleri yapan kişi kurulum için geleceklerini söyledi. Ertesi gün superonline hesabım sayfasından kontrol ettiğimde başvurunun kapatıldığını gördüm. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu sorduğumda başvurunun neden kapatıldığını bilmediklerini, burdan birşey göremediklerini söylediler. Aboneliğim de sagem görünüyor ve bunun için 5 TL fark ödeyeceğim. Ama evimde huawei cihaz var ve sorunun nasıl çözüleceği de meçhul. Konu tabiki 5 TL değil ama insanın aptal yerine koyulmak zoruna gidiyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerli01 -- 15 Eylül 2020; 16:21:30 >

• Cihaz değişiminin yapılmadığını ve aboneliğimin sistemde 4K olarak göründüğünü, cihaz değişimi işleminin ivedilikle yapılmasını belirten bir talep açın veya MH'den açtırın.
  • Yaptım. Ama bunlardan herşeyi beklediğim için olacaklar konusunda emin değilim. Eskiden böyle değildi ,belli ki bunlarda da birşeyler değişmiş ! Taahhüt süresi bitikten sonra canları cehenneme ! Onların umurlarında değilse benim de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerli01 -- 16 Eylül 2020; 13:47:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.