Arkadaşlar merhaba bu ayın 22 sinde Gökova'ya gitmeyi düşünüyorum. Amacım güneşlenmek denize girmek değil. Doğa içinde güzel bir haftasonu geçirmek. Fikirlerinizi alabilir miyim?
hocam gökova güzeldir yani zaten havalar soğumaya başladı memlekette güneşlenmeniz zor olabilirdi isteseniz bile oralara gitmişken dalyanada gitmenizi öneririm gerçekten doğal güzellik olarak çevredeki 1 numaradır sarıgermeyede gidin derdim ama son hortum felaketinden sonra kapandı bir süreliğine
Thailand
kullanıcısına yanıt
Yani sakin bir tatil için doğru yeri seçmişim sanırım. Gezmeyi gerçekten çok isterim Dalyan'ı. Ulaşımla ilgili bilginiz var mı acaba? Ben Dalaman havaalanına ineceğim oradan Gökova'ya geçiş veya Gökova'dan Dalyan'a gidişle ilgili
neonesN
kullanıcısına yanıt
hocam ben doğma büyüme dalyanlıyım dalaman havalimanından taksi ile dalyana geçebilirsinzi fakat 80 lira istiyorlar açıkcası bence pahalı bir miktar kısa bir yol için onun yerine dalaman otogara kadar taksiyle gidip ordan ortaca oradanda dalyan yapmanız fiyat olarka ekonomik olabilir dalyan çok güzeldir gerçekten doğal bakımdan kaunos antik kendit kral mezarları çamur banyoları türkiyenin en uzun doğal plajı kanal anlatılmaz yaşanır derecede güzeldir oradan yine ortaca üzerinden gökovaya gidebilirsiniz hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme