Şimdi Ara

Gökova Körfezi 6.6 Deprem (Videolar eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
13.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de tsunami olmaz diyenlere kapak olsun😉deprem olunca kıyılardan uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara'nın çevresi beşik gibi sallanıyor ama bizim fay bana mısın demiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Ya o değil de bu ülkenin her şeyi mi yalan dolan, düzenbazlık olur ya?! Arkadaş yabancı kaynaklar depremin şiddetini farklı söylüyor ve her depremde de nedense yabancı kaynaklar yüksek değer söylerken bizim bu kandilli veya yandaş medya sürekli düşük söylüyorlar. Kesinlikle bizim resmi kaynaklarımızın hiçbirine inanmayın bunu bir önceki İzmir depreminde yazacaktım vazgeçtim ama bu depremde dayanamadım yazayım dedim son zamanlarda şiddetlerine baktığım depremlerimizin hepsinde aldatmaca yapılıyor, ulan bari deprem gibi ölümcül bir olayda bari halka yalan söylemyein ya!

Hangisinin dogru oldugunu nasil buldun acaba

• Türkiye deki bu depremi az gösterme olayına hastayım tüm Avrupa siteleri 6.7gösterirken kandillere 6.3 bari deprem sitesine güvenelim ülkenin yok o da yalan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaris bi 10 15 saniye sallandı rabbim bida yaşatmasın

• Pardon beyler HAARP'e yanlış koordinat girmişim. İsrail giricektim biraz yukarı kaçmış .haarp 6.8 earthquake-start
  • Nicki Nick kullanıcısına yanıt
    Hocam yabancılar yaptıysa kesin doğrudur çünkü onlar bizim için en iyisini isterler ve onlar çok medeni (!)

• soyunup soyunup o muğla benim şu marmaris benim o bodrum benim diyip denize atlayanlar sizide andık
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Okadar marmaristeyim denize girmedim bu sene 😀

• Uyuyordum bir ses geldi dolaplar zangır zangır sallanıyor üstüme yıkılacak sandım.hemen üst kata koştum baktım babam dışarı çıkmış koş koş diye bağırıyor ben yürüyorum koşsana oğlum diyor hala :) ben böyle bir deprem ilk defa yaşadım 1999 depremini düşünüyorum da insanlar neler hissetmiştir şimdi biraz daha iyi anlıyorum.davul zurna çalsalar başımda uyanmayacak olan ben 10 saniyede uyanıp kendimi dışarı attım can havliyle.Allaj beterinden esirgesin.kötü bir hafta geçiriyorum kendi adıma, önce Harun Kolçak sonra en yakın arkadaşımın annesinin vefatı ardından chester bennigton intiharı ve son olarak bu deprem.başka kötü haber duymak istemiyorum artık.

• Bodrumdayım.30 saniye sürdü.Hiç hareket edemedim.Sadece anlamsızca bitmesini bekledim.15. saniyede azalıp birden daha da şiddetlenince kurtulamıycam moduna girdim.Allahtan daha uzun sürmedi.

• MyHappy M kullanıcısına yanıt
    Sen sahile yakinsin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Hocam yabancılar yaptıysa kesin doğrudur çünkü onlar bizim için en iyisini isterler ve onlar çok medeni (!)

Arkadaşlar geçen karaburunda olan 6 üstü depremde bizza itülü profesor kendi söyledi yabancı kaynakları bekleyin dedi şiddeti için ben onu duyduktan sonra daha nasıl güveneyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

İzmir mi Antalya da sallandı! Yeryüzüne çok yakındı bu deprem şiddeti o yüzden fazla hissedildi 40sn en az sürmüştür..

Almanya Natonun deprem yaratan sismik gemilerini akdenize yolladı gibi rasathanenin siteside çöktü..

milyonlarca yıldır dünyada deprem olmuyor zaten çok komiksiniz

son yıllarda teknoloji gelişti de amerikalılar deprem makinasını buldu da deprem yapıyorlar istedikleri yerde buna inanan varmı

milyonlarca yıldır deprem olmuyormuydu dünyada

hep almanlar amerikalılar deprem makinasıyla yapıyor bu depremleri değilmi

buna çocuklar bile güler

kopyala yapıştıra devam süper helal

• Umarım bir daha böyle bir deprem yaşanmaz .

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    99 depreminde bulunduğumuz evden zor çıkmistik, dolap üzerimize devrilmişti hatta.Böyle koridor boyu kapıya doğru koşarken duvar da bizimle paralel olarak bir kağıt gibi yırtılıyor çatır çutur kırılıyordu biraz daha sürse bina üzerimize çökecekti biz çıkana kadar.

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Ee gülseydin ağlamaklı olmuşun daha da Bunlar Amarikenin oyinu sen daha bilmiyimisen.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Son 6 ayda manisa izmir muğla hep 6 veya üstü depremler normal değil. Varsa böyle bir şey sesimizi çıkartmalıyız bir şekilde

Durduk yerde galeyana gelip de dünyaya rezil etmeyin bizi. Sesinizi çıkarmanız gereken yer denetimsiz yapılaşmaya izin verenler ve işini iyi yapmayan inşaat şirketleri, onlara sesinizi çıkarın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese geçmiş olsun İzmirde hissedildi mi?

• İstanköy adasında 2 ölü ve 7 ağır yaralı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Temmuz 2017; 12:26:34 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.