Şimdi Ara

Gökova Körfezi 6.6 Deprem (Videolar eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
13.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deprem 6.6 başlığı düzelt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Deprem 6.6 başlığı düzelt

Emir kipinden bir vazgeçin önce kandilli önce 6.2 dedi sonra gece canlı yayında 6.5 dedi sonra başka bir kanalda 6.6 yaptılar bende şaşırdım hangisini yapayım.
  • Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    Mantıklı diyorsunuz da hocam,şöyle bir olay var,

Eğer depremlerin tehlikesi anlaşılırsa yapılan çöp binaların yenilenmesi gerekir,yada yeni yapılan binaların daha sağlam yapılması vs. gibi bir zorunluluk getirebilir,

Benim de inşaat,deprem vs. hakkında fazla bilgim yok ama Japonyadaki gökdelenler çok büyük depremlerde bile tek bir hasar almıyor ise depremin bir çözümü var demektir,değil mi?

• Deprem öldürmez, çürük bina, çarpık kentleşme ve cahiliyet öldürür. Ne diyeyim geçmiş olsun.

• O bölgenin jeoloji durumunu bilmeyenlerin depremleri haarpa yada dış mihraklara bağlaması gayet doğal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ülkemizi böyle felaketlerden korusun. Depremi hisseden herkese geçmiş olsun.
  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Maliyet ve araştırma seviyesi farkı var.

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Kaç kere diyorum oynamayın şu makine ile bozdun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Aynen hemen dibimizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para insan hayatından değerli mi?

Hükümet(ve bundan önce gelenler) için öyle gibi.

• ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Hocam buna muhattap ben değilim. Japonya'da insan hayatı çok değerli, 200km/h hız yapılcak yollarda bile 70km/h hız limiti var. Ben bir inşaat mühendisliği öğrencisi olarak isterdim ki Türkiye'de bu araştırmalara daha çok önem verilsin ama maalesef yapılmıyor yapılanlar da gökdelen dediğiniz özel binalar için falan yapılıyor. Yine binaların deprem kodları benim okulumda yazılıyor ve o kodlara uyarak yapılmıs bır binanın 6.8 şiddetinde bi depremde yıkılması mümkün değil hatalı yapılmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Ee gülseydin ağlamaklı olmuşun daha da Bunlar Amarikenin oyinu sen daha bilmiyimisen.

blok listeme hoşgeldin
  • Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Ya birader nasıl bir paranoya da iseniz devletin açıkladığı her şeye yalan gözüyle bakıyorsunuz. Devletin nasıl bir çıkarı olabilir depremi yanlış açıklamakla. Siyaset değil amacım, bıktık sizin gibilerden a olur devlet böyle b olur devlet şöyle; Yeter be! Kullanın azıcık şu beyninizi!
  • Nickin güzelmiş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 21 Temmuz 2017; 14:2:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Ege de bu kadar deprem bana dis guclerin oyunu gibi geliyor

Çoğu insan bilmez Ege bölgesi dünyanın en etkin deprem bölgelerinden birisidir yüzlerce yıldır da böyledir şiddetleri düşük olduğu için çok konu olmaz ama sürekli deprem olur.

Dış güç oyunu felan saçma sapan komplo teorileri düşünmenize gerek yok dış güç denilen yerler de Türkiye'den çok daha yıkıcı depremler oluyor.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Boş yapma bebecik hadi blok listeme hoşgeldin diyorsun halen cevap veriyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Boş yapma bebecik hadi blok listeme hoşgeldin diyorsun halen cevap veriyon.

ne oldu korktunmu veriyorum adresi özele gel kaçma kaçabilirsin ama saklanamazsın

benim boş vaktim yok asosyal değilim çabuk ol gelirken de iki paket marlboro al emziğin yanında

150 lik rakı da al boş gelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 21 Temmuz 2017; 14:7:53 >
  • Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Neye niyet neye kısmet diyosun yani.Ne istiyon 7 desinler herkes 2 gece sokakta mı beklesin.Ne ölçtülerse onu diyolar.Farklı olması ölçümlerin çok normal
  • can kaybının yüksek olmaması sevindirici şiddetli bir deprem olmuş geçmiş olsun hissedenlere.twitterdan falan da zina şehri günah şehri diyip depreme sevinenler var aklım hiçbir zaman almayacak onların mantığını almasını da istemem zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Ya o değil de bu ülkenin her şeyi mi yalan dolan, düzenbazlık olur ya?! Arkadaş yabancı kaynaklar depremin şiddetini farklı söylüyor ve her depremde de nedense yabancı kaynaklar yüksek değer söylerken bizim bu kandilli veya yandaş medya sürekli düşük söylüyorlar. Kesinlikle bizim resmi kaynaklarımızın hiçbirine inanmayın bunu bir önceki İzmir depreminde yazacaktım vazgeçtim ama bu depremde dayanamadım yazayım dedim son zamanlarda şiddetlerine baktığım depremlerimizin hepsinde aldatmaca yapılıyor, ulan bari deprem gibi ölümcül bir olayda bari halka yalan söylemyein ya!

merak ettim yandaş medya deprem oranını küçük gösterince ne gibi çıkarı oluyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.