Şimdi Ara

gol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ömer rıza ile olmaz ,hangi akla uyarak eleme maçı listesi verdikten sonra futbolcu alıp oynatamıyorsunuz,bu kadar mı acemi yöneticilik olur.Bu sene de yine hüsran mı olacak , off Trabzon yine saç baş yoldurdun bana.

Bakın Kayseriye işlem tamam yaptı oldu bitti ,bizse fatih gibi adamımızı satıyoruz ve beceriksiz forvetle gol arıyoruz ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto -- 10 Ağustos 2006; 23:57:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

rehavet oluşmasın aman uşaklar aman ne olur trabzonda dikkat edin!!!!!!!!
    top yapmakta zorlandık 50 tane topta trabzonda kaybedersek bu iş zorlaşır. ardarda 5 pas yapamadık futbolu hiç ama hiç beğenmedim. fatih in yarısı kadar birini bulsak gene yeter.

bi sözde lazaroniye....
    bu takımı daha tanıyamamış. gökdenizi 11 de oynatmamakta neyin nesi ya????
    ömer rızaya nasıl bu kadar tahammül edebilmiş birileri sormalı. adam gibi bi kadroyla trabzonda oynamak lazım yoksa iş çok zor çookkk

kerdeşim futboldan ya anlamıyorsun yada izlemeişsin . Gokdeniz bana göre harikaydı son 20 dakika .. Yattara ile yaptığı hareketler harikaydı . Adamları deli ettiler . Ali Rıza bu adamda çok iş var aslında. Adamın nereden geldiğini bilmiyorsan konuşma. O adam arsenalin altyapısından çıkma . Ama aptal adam neyine güvenip genç yaşta denizliye gelmiş . Trabzon iyiydi . Bu sirkovyakmı ne o golu nasıl kacırdı anlamadım . Ama trabzona daha iyi bir forvet gerek.bu konuda haklısın . defansın arasına iyi sızmalı ,,,

• hayatımda bir bu maçdaki bide geçen seneki anortosis maçındaki kadar kötü oynayan bir trabzon görmedim, ne pas yapabiliyorlar ne attıkları toplar oyunculara gidiyo dan dun bir o havaya bir bu havaya vur gitsin.. yani yattara barcelonada olsa 50 milyon euro eder adam çocuk geçer gibi geçiyo önündekileri bide frikikten gol atmadığı kalmıştı onuda yaptı daha ne olsun.. trabzonun şansına golü buldu..
  • sen hangi maçtan bahsediyosun???
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

40.dakikadan beri gezerek top oynayan yattara ve diğer yabancıya nasıl tahammül etti t.direktör aklım almadı..Yattara golü atmasa geceyi "0"la bitirecekti..1tek hayyrlı top atmadı..koşmadı adam gibi bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Neyse son anda kurtardılar, burada yenilip elenirler artık..

herkes sizmi

umarım fark yersiniz kadıköydede.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

sen hangi maçtan bahsediyosun???
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

40.dakikadan beri gezerek top oynayan yattara ve diğer yabancıya nasıl tahammül etti t.direktör aklım almadı..Yattara golü atmasa geceyi "0"la bitirecekti..1tek hayyrlı top atmadı..koşmadı adam gibi bile.

Tam ben soracaktım.

Maç boyu süperdi, yıldızıydı maçın bence.

O gol dışında
    Son dakikada getirdiği topu polonyalı futbolcu(ismini yazması çok zor) kaçırmasa 2-1 di
    256 kişiyi geçip al da at dedi Yattara ama beceriksizle kaçtı..

• 2 takımda çok kötüydü.bu iki takımda gruplara kalamaz.dakika 50 top kayıpları 40'a ulaşmış belkide geçmiş iki takım.penaltı gol olsa iş bitmişti.trabzonsporun gol yollarında inanılmaz sıkıntısı var.en sağlam görünen defans bile aksadı.bu maçta her iki teknik direktörde oyunu okuyamadı.gol atamayan ve atması zor olan trabzonspora karşı rum takımı kontra atak futboluna değil atak futbola dönse 2.golü bulabilirlerdi.trabzonspor ayağa kısa pas yaparak defansı geçmeye uğraştı halbuki karşsındaki takım kötü bir takımdı havadan toplarla doldurboşalt taktiğine dönse rakibi hırpalayıp golü erken bulabilirdik.erken gelecek gol apoel gibi takımların çözülmesine neden olur 70.dakika gibi gol bulabilseydik maç 3-1 bile bitebilirdi.trabzonspor son dakikada attığı golle turu geçti diyebiliriz.fakat ben devre arası gelmeden trabzonsporun teknik direktör değişikliğine gideceğini tahmin ediyorum.trabzonspordan taraftarın bu sene çok büyük beklentisi olmaması lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

quote:

rehavet oluşmasın aman uşaklar aman ne olur trabzonda dikkat edin!!!!!!!!
    top yapmakta zorlandık 50 tane topta trabzonda kaybedersek bu iş zorlaşır. ardarda 5 pas yapamadık futbolu hiç ama hiç beğenmedim. fatih in yarısı kadar birini bulsak gene yeter.

bi sözde lazaroniye....
    bu takımı daha tanıyamamış. gökdenizi 11 de oynatmamakta neyin nesi ya????
    ömer rızaya nasıl bu kadar tahammül edebilmiş birileri sormalı. adam gibi bi kadroyla trabzonda oynamak lazım yoksa iş çok zor çookkk

kerdeşim futboldan ya anlamıyorsun yada izlemeişsin . Gokdeniz bana göre harikaydı son 20 dakika .. Yattara ile yaptığı hareketler harikaydı . Adamları deli ettiler . Ali Rıza bu adamda çok iş var aslında. Adamın nereden geldiğini bilmiyorsan konuşma. O adam arsenalin altyapısından çıkma . Ama aptal adam neyine güvenip genç yaşta denizliye gelmiş . Trabzon iyiydi . Bu sirkovyakmı ne o golu nasıl kacırdı anlamadım . Ama trabzona daha iyi bir forvet gerek.bu konuda haklısın . defansın arasına iyi sızmalı ,,,

dostum inan bana en az senin kadar anlıyorum futboldan. nerenin alt yapısından yetişirse yetişsin ömer rıza tam bir rezaletti maçta. görünen bişeye itiraz etmen bence saçma. bende isterim bu kanı bozuk rumları elememizi ama gerçekler var. ben gökdenize kötü demedim. szymkoviak berbattı. genel anlamda takım kötüydü gökdeniz oyuna girdikten sonra ceza alanına yaklaşabildik herkes gördü bunu. ömer rızanın bu kadar süre oyunda kalması bile hataydı. kaldıki adını bile yalnış yazdığın adamlar hakkkında yorum yapıyosun burda. ali rıza heee?? ali rıza ulu önder Atatürk ümüzün babasıydı. şaşırmışın sen

• quote:

quote:

kardeş sanada neler demek isterdim neler ama ceza alırım hatta bana ban atarlar bi daha bu siteye giremem bile. var düşündüklerimi sen oku. ben ömrümde böyle terbiyesizlik görmedim ya rumlar elerse bi tarafına kınada yakarsın artık. senin gibiler yüzünden fenerbahçe bi yerlere gelemiyor türk değilmisin kardeşim ırkın ne milletin ne senin? hani bişeyin duası kabul olsa gökten kemik yağarmışya hatırla o sözü bence sende boşa bekleme gökten kemik yağdığı görülmüş duyulmuş şey değil. aklı selim türk insanı zaten senin bu saçma sapan yorumlarını takmaz bile sen burda yırt bi tarafını. ama ben sana uymam asla fenerimde geçecek turu kayserimde beşiktaşımda galatasarayımda trabzonumda.... senin gibilerde gökten kemik yağmasını bekleyecekler ağızları açık boş sahana bakarken

arkadaşın demek istediğini yanlış anladın bence. rumlardan bahsetmiş, sen trabzon anlamışsın galiba. öyle bi densizlik yapacağını zannetmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

quote:

quote:

kardeş sanada neler demek isterdim neler ama ceza alırım hatta bana ban atarlar bi daha bu siteye giremem bile. var düşündüklerimi sen oku. ben ömrümde böyle terbiyesizlik görmedim ya rumlar elerse bi tarafına kınada yakarsın artık. senin gibiler yüzünden fenerbahçe bi yerlere gelemiyor türk değilmisin kardeşim ırkın ne milletin ne senin? hani bişeyin duası kabul olsa gökten kemik yağarmışya hatırla o sözü bence sende boşa bekleme gökten kemik yağdığı görülmüş duyulmuş şey değil. aklı selim türk insanı zaten senin bu saçma sapan yorumlarını takmaz bile sen burda yırt bi tarafını. ama ben sana uymam asla fenerimde geçecek turu kayserimde beşiktaşımda galatasarayımda trabzonumda.... senin gibilerde gökten kemik yağmasını bekleyecekler ağızları açık boş sahana bakarken

arkadaşın demek istediğini yanlış anladın bence. rumlardan bahsetmiş, sen trabzon anlamışsın galiba. öyle bi densizlik yapacağını zannetmiyorum...

Hayır yanlış anlamadın.
    Arkadaş farklı topiclerde de fb dışındaki tüm Türk takımlarının elenmesi temennisinde bulundu.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=8611337

İnş. Trabzon burda turu geçecektir..
    Ama açıkçası ben Lazaroni'ye pek güvenemiyorum..
    Yanlış tercihler yapıyor bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

quote:

quote:

yok yaa rumlar eler demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harwest -- 14 Ağustos 2006; 20:18:54 >

• burada yenilip elenir demiş trabzon yani haketen doru anlamış bu yüzden bende forza kiev diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harwest -- 14 Ağustos 2006; 20:19:43 >
  • quote:

quote:

valla ben soyledim paşa paşa 7 gün ceza aldım...

• @LAZUSAGI_61, "sana şunu derdim, bunu derdim" demekle olmuyor bunlar. Söyleyeceksin, hak ediyorsan cezanı da alacaksın. Çok güzel bir mesaj yazdığını düşünüyorsan şunu söyleyeyim, o mesajında bile hakaret var ve şikayette bulundum.

Bir üst mesajda tecrübe konuşmuş. Siz böyle bir platformda insanlara nasıl konuşmanız gerektiğini bilmezseniz daha çok ceza alırsınız. 5 gün önce gördüğüm bir olaydan sonra anladım ki artık forumda en ufak bir laf bile hakaret sayılıp ceza verilebiliyor. Bu durumda senin "köpek" yakıştırmana gereken ceza ugulanacaktır diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 18 Ağustos 2006; 8:26:23 >
  • ya bu dünya vatandaşının derdi insanları galeyana getirerek ceza aldırmak..
    en iyisi muhattap olmamak...kendi büyük dünyasında yanlız bırakmak...
  • Nickodin-QX senin gibiler yüzünden bu memlekette fener düşmanlığı var ,aklını başına al ,sana ağzınla beynin arasındaki irtibatı her zaman açık tutmayı tavsiye ediyorum.
  • kim bu nicotinQx
    17 ağustos 4.25 den sonraki mesajları kontrol edilsin..bu forumda şikayette bulunduğu zaman hep aynı yoneticinin olduğu zamanlarda mı şikayette bulunuyor..
    burası ahbap çavuş ilişkisiyle mi yonetiliyor..
    nicotin qx denen vatandaş forumda insanları gererek ceza aldırmayı bir gorev biliyor..

çoluk çocukla uğraşıyoz burada ya...

nicotin denen kişi trabzonsporla ilgili topiklere gelme...

Allahım ya ne ilginç(bu kelime içimden geçenlerin yanında çok sonuk kalıyor)
    sana içimden geçenleri başka nick alıp soyleyebilirim ama değmezsin...

seninle ilgili son yazım bu...akıl yaşta değil baştadır...yaşın kaç onuda bilmiyorum ya...ama tahmin edebiliyorum...

seni muhattap almıyorum bir daha...Allah seni istediğin gibi yapsın....
  • @meto, daha konuşmayı bilmeyen ve her gün benim şikayetlerimle ceza alan kişilere sun bu tavsiyelerini. Ben FB'liye de ceza aldırdım bu forumda. Herkes adam gibi konuşmayı öğrensin önce, saygı göstersin ki saygı görsün.

Tavsiyeye ihtiyacı olan ben değilim. Kimin olduğu apaçık ortada. Fenerbahçe'ye duyulan nefret ya da düşmanlık umrumda değil. Galatasaray'lı da olsam bu öyleydi, Beşiktaş'lı da olsam. Ben başkaları seviyor diye sevmiyorum tuttuğum takımı. Açıkçası Fenerbahçe ya da diğer takımlar hakkında ne düşündüğünüz umrumda değil. Şunu söylerim; ne düşünürseniz düşünün, bunu böyle bir platformda dile getirirken biraz daha sevgi çerçevesi içinde, insanları kırmadan ve tartışma ortamı yaratmadan yapın..

@emhotep, geçen hafta muhattap alıyordun. Sonucu senin için iyi olmadı. Bundan sonra alsan da almasan da sen bilirsin. Ayrıca hangi topiclere girip girmeyeceğime sen ve ya bir başka üye karar veremezsiniz. Eğer yazdığım mesajlarda forum içinde kural dışı; dolayısı ile ahlak ve kanun dışı vb. bir içerik görürsen bunu mesajın sağ üst köşesindeki "Şikayet Et" butonu ile yönetime bildirebilirsin. Ceza almam gerekiyor ise de alırım. Daha fazla uzatmanın anlamı yok. 1 hafta ceza aldın ve hala benimle tartışmak için yol arıyorsun.

Bir de nickname imi doğru yazarsan sevinirim. Haydi iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 19 Ağustos 2006; 1:45:14 >

• bu defa istediğini yapmayacağım ama sen tahmin ediyorsun nikotin..tahmin ettiğinin dahada fazlası hatta..hemde daha fazlası....seninle reel de tanışmak için can atıyorum..inşallah tanışırız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.