quote:Orjinalden alıntı: bamkan quote:Orjinalden alıntı: Hellmarch quote:Orjinalden alıntı: AtQuaRe quote:Orjinalden alıntı: bamkan çizginin hangi tarafı saha? tam ben sorcaktım Arkadaşlar adam gol sandığına göre hangi tarafı oluyor saha Belki de gol olabilmesi için çizgiy değmesi yeter diye sanıyordur(basketbol misali).. değil mi ? o zaman senin düşündüğünün tersi bölge saha olur. Olduuuu gözlerim dolduu
quote:Orjinalden alıntı: 2189® forumda bi ahmet çakar vardı ona danışalım nerdesin hocam Geldim sor hoca hazırım ben
abi maç yunanlılarlamıydı? eğer öyleyse kesin bi pislik yapar zaten hakemler!!! şu gol verilmezmi beeee
quote:Orjinalden alıntı: @zr@il_36 ya arkadaşlar süper bi gol attım ama hakem vermedi bide siz bakın gol mü değilmi anlayamad1g1m gol olsa nolcak olmasa nolcak ne soruyon simdi bunu anlamad1m valla hakeme dava m1 açcan
quote:Orjinalden alıntı: @zr@il_36 sadece herkesin yorumunu öğenmek istediim rot93 ok dostum bende yorumumu yapt1m zaten
ya bu winning de var böyle şeyler. biriyle oynuyorduk bi pas verdi bariz offside ama golü attı. bazen çizgiyi geçiyor tamamı topun gol vermiyor.
quote:Orjinalden alıntı: rot93 quote:Orjinalden alıntı: @zr@il_36 ya arkadaşlar süper bi gol attım ama hakem vermedi bide siz bakın gol mü değilmi hakeme dava m1 açcan