Şimdi Ara

Gölbaşından beytepeye ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Google haritalara yaz istediğin noktadan istediğin noktaya gösteriyor yürüme mesafen dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 15 Eylül 2023; 14:38:50 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Bunu herkes biliyor zaten de benim sorum bu rotayı bilenlere. Hangi otobüse hangi saatte binersem en rahat git gel yaparım. Tüm otobüsleri görüyorsun İnternette o sıkıntı değil ama kimisi dolanıyor geç gidiyor kimisi sürekli gitmiyor falan

• Los Pollos Hermanos 0003 kullanıcısına yanıt
    Google mapste o da ver seni otobüs ve yürümeyle istediğin yere götürüyor aktarmalı falan da var

• 1- Otobüsle milli kütüphane
    2- Milli kütüphaneden metro Beytepe durağı
    3- beytepeden ring

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt
    Güzergahı tamam biliyorum onda sıkıntı yok. Ama dolmuşla mı gölbaşından metroya gelsem çabuk olur otobüsle mi onu bilmiyorum veya hangi otobüs daha boş hangisi daha hızlı hangisi çabuk geliyor falan böyle püf noktalarını merak ediyorum. Şimdi yaşadığım şehirde toplu taşıma uzmanı oldum en optimum şekilde yolculuk yapıyorum ama bu tecrübelerimi kazanmak yıllarımı aldı. Ankaraya gelince teceübelerim sıfırlanacak.

• Dolmuş daha çabuk olur tabi ki.Gölbasina giden hat sayısı belli.Fazlaca bir alternatif yaratamazsınız büyük ihtimalle.Dolmuş da olsa otobüs de aynı konya yolu trafiğine girecek.Maksimum yapabileceğiniz metro yerine Eskişehir yolu otobüslerini tercih etmek olur.O da trafikten dolayı hiçbir saat diliminde metrodan mantıklı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diş Fırçası -- 15 Eylül 2023; 18:20:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞTİ-Eryaman Ulaşım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt
    Hocam peki dolmuşların ve otobüslerin doluluk oranı nasıl? Oturarak ders çalışarak gitmek mümkün mü vaktimi değerlendiririm en azından günde 3 saat boşa gitmez. Yoksa balık istifi mi gidiyor sürekli

• Gölbaşından beytepeye ulaşım

Her gün 2 saat yol rahat sürecek gibi sadece ulaşıma bu kadar süre vermişler.

• Gölbaşından beytepeye ulaşım şimdiden kolaylık gelsin hocam 1.30 saat yol ne yav

• hocam bana da gölbaşı çıktı ben de odtüye gideceğim bulabildiniz mi herhangi bir şey Ankara'yı hiç bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps2ciGenç -- 15 Eylül 2023; 19:14:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt
    İşte benim 3 aktarma yapmam gerekiyor. Gölbaşından metroya kadar otobüs ve dolmuş var. Metroda hacettepede indikten sonra da okul ringini beklemek gerekiyor. Odtüde metrodan inince yürüyerek gidiliyor mu sizin de mi ring var bilmiyorum. İnş kampüsünün merkezi metroya yakınsa benim kadar sıkıntı çekmezsin

• Benimki yine iyi. Herkese çubuk kyk çıkmış aww 50 60km en az 3 saat git 3 saat gel

Benim aktif kullandığım bir güzergah değil ne desem boş olur

• Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümünüz neydi ?

• siyaset bilimi hocam

• Golbasi kyk full dolmus mudur hocam? Ek yerlestirmeyle cikma ihtimali var mi?

• lelouchvk L kullanıcısına yanıt
    Gölbaşı merkeze uzak olduğu için kayıt yaptırmayacak çok kişi vardır şansını dene şansın var bence

Dolmuşta abonman geçmez sadece nakit geçer zengin değilsen normal otobüse bineceksin

• en hızlısı kesinlikle dolmuş. gölbaşı otobüsleri çok dolanır genelde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.