Şimdi Ara

Gölbaşından beytepeye ulaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dolmuşta Ankarakart geçiyor mu hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam dolmuşlar hem daha konforludur hem de oturma ihtimaliniz daha yüksek olur ama fiyatlar da aynı şekilde daha yüksek olur(1 aya vurdugunuzda). Aynı zamanda Google'ın gösterdiği zaman tablosuna da pek inanmayın dolmuşu/egoyu kaçırma ihtimaliniz+ Hacettepenin bitmek bilmeyen ego sırasıyla bu süre daha da uzayabilir. Bunun yerine şimdiden becayis deneyin. İstediğiniz KYK yurtlarinin Google yorumlarına şu kykya becayis isteyen var mı gibi yorumlar yazabilir, Gölbaşının itiraf/habercisi gibi Instagram sayfalarina becayis isteyen var mı gibi sorabilirsiniz. Bu yoldan geçiş yaptığını gördüğüm çok insan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolmuşta Ankara Kartı geç üni öğrencisi geçmiyor;(

• stinsonbackagain S kullanıcısına yanıt
    Kaç lira dolmuş

• stinsonbackagain S kullanıcısına yanıt
    Ya geçecek güzel yurt var mı ki ankara merkezde. Tahsin banguoğluna geçeceğime yol uzasın gölbaşında kalırım daha iyi. Daha temiz güzel bi rrkek kyk var mı bildiğiniz

• Olm hem bilmemneloloji mühendisliği okuyon hem de günde 4 saatini ulaşıma mı verecen
    Vereceğin yol parası da cabası
    Sınava hazırlan en iyisi sen tekrar

• Los Pollos Hermanos 0003 kullanıcısına yanıt
    En son 15 idi. Zam gelmiştir büyük ihtimal.

• Hocam dolmuştansa 110 ile başlayan otobüsler daha mantıklı bence dolmuş 20 lira oldu diye biliyorum. Bahsettiğim 110 ile başlayan numaralarını tam hatırlamadığım iki tane otobüs var yurtların ordan kalkıyor çok fazla dolanmadan gölbaşından çıkıyor birisi akköprüye diğeri ulusa kadar gidiyor sadece ankara üniversitesi içini biraz dolanıyor. Onun dışındaki 195 ya da 105e falan binersen çok dolanırsın onlara binmeye hiç gerek yok. Okuldan önceki o yurtların önündeki duraklardan binersen oturursun tahminimce ama kalabalık oluyor otobüsler okul zamanı. Yine de oturursan yolculuğa da biraz alıştıktan sonra çalışmak çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum o yolu mutlaka boş geçirmemek lazım çünkü. 5 sene buradan kızılaya lise 1 sene de hacettepe için 195 kullanmıştım ve boş geçirmezsen çok verimli oluyor aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader senin sıkıntın ne. İstersen 10 saat yol olsun sana giren çıkan yok ne karışıyorsun. Sondaj makinasını jeolojik olarak değil biyolojik olarak kullandırtacaksın bana.

Ne gireceğim aww bidaha sınava. İstediğim okul istediğim kampüs istediğim şehir ve seveceğim ders ve çalışma ortamı olan bölüme yerleşmişim ne yani sıralama her şey mi. Her şeyi sıralama sanıyorsan kötü haberim var

• La ne sıralaması olay sıralama mı burda
    Bu gittiğin sıralamaya Antep makine okusan vs daha yararlı senin için
    Tabi kendin bileceğin iş

• Birader ben geçen sene yaptığım 130k ile veya bu seneki 200k ile deprem kontenjanını da kullanıp adanada endüstri veya makina okurdum. Mezun olmadan bile direkt çalışacağım sahibinin beni tanıdığı sevdiği büyük bir şirket var hepinizin muhtemelen bildiği bir şirket ama isim vermeyeceğim gerek yok. Ama işin içinde olduğum için özel sektörde mühendisin 1.5 asgari ücretle işe başladığını iyi biliyorum. 1.5 asgari ücret için 4 senenağır dersler altında ezilmeye gerek var mı? Makina mühendisi olacaksan iyi bir okuldan mezun olup rakiplerin arasından sıyırılmak zorundasın yoksa asgari ücretli mühendisler ailesinin üyesi olursun. 120bin üstü tmmo kayıtlı makine mühendisi var türkiyede

Jeolojide de itü odtü hacet toplam 150 200 mezun veriyor her sene. Taşradakileri sayma. Bu 200 ortalama zekalı mezununun arasından sıyırılıp en iyi şirketlerde jeoloji mühendisi olarak işe girmek mi kolay yoksa en zeki öğrencilerden oluşan binlerce makinecinin arasından sıyrılıp kurumsal üç beş şirkete girebilmek mi?

Jeolojide boş yatıp mezun olmadıktan sonra petrol şirketleri tüpraş botaş tpao, doğalgaz şirketleri, koçun falan maden şirketleri, altın madenleri, normal inşaat şirketleri, çimento fabrikaları falan bir sürü büyül yer var çalışacağın. Veya az kpss çalışıp, Dsi, Kgm, çevre şehircilik Bakanlığı falan gibi devlet kurumlarında da çalışabiliyorsun.

Bizi üst sınıfların dediğine göre ortalaması çok yüksek olup hacettepe endüstriye geçebilmesine rağmen geçmeyen biri de varmış. Tabi ben aynı durumda olsam endüstriye geçerim o ayrı mesele. Ama jeo güzel ya kalınır benim.

Ciddiye alıp uzun uzun cevap verdim. Senin için değil bak diğer okuyucular için

• Los Pollos Hermanos 0003 kullanıcısına yanıt

Engelle gec bence. cevap vermene bile degmez

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.