Bildirim
GOLD 100TL BONUS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kampanya diye atlarsınız, sipariş verirsiniz sonrada göndermezler 1 ayda paranızı almaya ugraşırsınız. Gold yazısını gördünüz mü? (Adını duyunca aklıma küfür gelen sitelerden biri) -
gold ve hizlial tam bir ...
hizlialdan 800 tl alışveriş yaptım kafasına göre iptal etti 1 ay tam 1 ay para iadesi yapmadı -
5000 lira ve üzeri olsaymis keske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç memnun olan yokmu yaa..
vay anasını ..... -
Geçiniz
Malesef memnun kalınacak bir durum yok.Kampanya 1500 tl tek alısveriş için geçerli,fiyatları incelersen ya 1499 yada 1500 üstü cihazlar zaten +100 tl pahalı piyasaya göre..Gold'dan avantaj beklememmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georgearkin -- 23 Aralık 2013; 14:26:59 > -
merak ettiğim şey, gold'un cimriliği mi yoksa bonusun mu ? -
Bir hafta önce olsa benim işime yarardı. Geçen hafta Bonus kartla TV almıştım. :( -
Alt limit çok yüksek, 1500 e 150 versin bari, çoğu ürün 1000-1500 arası, adamlar olabildiğince az kişi yararlansın istemiş sanki. -
Gold mu sakın sakın sakın sakın sakın çeken bilir çekenlerden olmayın sakınn arkadaşlar ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ByRemake
Gold mu sakın sakın sakın sakın sakın çeken bilir çekenlerden olmayın sakınn arkadaşlar ...
teşekkürler vazgeçtim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: keb@nlı23
quote:
Orijinalden alıntı: ByRemake
Gold mu sakın sakın sakın sakın sakın çeken bilir çekenlerden olmayın sakınn arkadaşlar ...
teşekkürler vazgeçtim..
Çok doğru karar arkadaşım, -
1500 nedir be, 500 lira filan olsa da cezbetse biraz. -
Gold'dan internet alışverişi yapmak için macera arıyor olmanız lazım... -
Vay be o kadar mi dertli arkadas vardi hayret dogrusu...
Gold aman diyim uzak durun, kapısından bile geçmeyin mümkünse. -
15000000
beter ol gold -
Utanmadan, "bizi destekler misiniz" diye mail atmış. Yılın E-Ticaret Sitesi olmak için
benim hdmi kablomunn ustune yatmisti 1 tl :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- kazanan akbanklı
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X