Şimdi Ara

Gold 2-1 kümeleri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pazartesiden beri gold2`deyim bir türlü gold1`e yaklaşamıyorum(lp olarak). Bugûne de 39 lp ile başladım 93 lpye kadar çıktım (Morgana-Kayle oynayarak). Tabi 4 maç üstüste kazanınca malum arkadaşlar doluşmaya başladı(troll afk ve low kíşiler) tekrar 77 lpye düştüm. Bu pazar sonuna kadar plat olmak istiyodum ama daha gold 1`e çıkamıyorum. Öneríleríniz varsa bekliyorum hero ya da lane olarak yarın yine 4 maç ustuste kazanmam gerek Kayle`den devam edeyim diyorum siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dem trickz -- 24 Haziran 2014; 23:55:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kayle devam et de dogru build yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu*
  • Kesinlikle Kayle.
  • Sorunsal ney lan sorunsal ney!
  • sorunsalınız batsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Kayle devam et de dogru build yap

Nashors tooth --- runaan _-- sorcerers shoes --- rabadon --- void --- zhonyas ? Full a.s build ıste bazen botu da bezerkers alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dem trickz

quote:

Nashors tooth --- runaan _-- sorcerers shoes --- rabadon --- void --- zhonyas ? Full a.s build ıste bazen botu da bezerkers alıyorum

Yardir cikarsin. Dogru ulti dogru kisiye focus vs.

• quote:

quote:

quote:

Buıldde sorun yok gameplayım da iyi kazanıyorum zaten. Cok rahat snowball oluyor zaten zevkli bisey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Buıldde sorun yok gameplayım da iyi kazanıyorum zaten. Cok rahat snowball oluyor zaten zevkli bisey

Kayle free elo caktirma devam et
    Tr banlayana ta da riot nerfleyene kadar yolun acik

• quote:

Beyler pazartesiden beri gold2`deyim bir türlü gold1`e yaklaşamıyorum(lp olarak). Bugûne de 39 lp ile başladım 93 lpye kadar çıktım (Morgana-Kayle oynayarak). Tabi 4 maç üstüste kazanınca malum arkadaşlar doluşmaya başladı(troll afk ve low kíşiler) tekrar 77 lpye düştüm. Bu pazar sonuna kadar plat olmak istiyodum ama daha gold 1`e çıkamıyorum. Öneríleríniz varsa bekliyorum hero ya da lane olarak yarın yine 4 maç ustuste kazanmam gerek Kayle`den devam edeyim diyorum siz ne dersiniz ?

Abi ben gold 1 e kadar bir kere haric hep ilk seride çıktım gold 1 e 5.seride ciktim sonra düştüm az önce tekrar serilere ciktim ama ikidir ilk maci alip düşüyorum

• aynı şeyleri bende çok denedim kardeşim . Yaklaşık 3 aydır gold 2 deyim . Kaç kere gold 1 e çıktım sayısını hatırlamıyorum bile . Gold 4 e düştüm bi ara gold 2 oldum gold 1 serilere 3-4 kez falan çıktım . Şu an gold 3 teyim ve artık eu west için smurf kastım orda oynıcam bıktım yani bu türkiyeden . Oyunu öğrenmek için o kadar stream video taktik izliyorum deniyorum olmuyor . Birçok oyunuda en iyi farm en iyi skorla bitirsemde lose yani yapabileceğim bir şey yok
  • dem trickz kullanıcısına yanıt
    Kayle Öneririm Çünkü Late'de Baya Güçlü.Fakat doğru buildide yapman lazım @dem trickz
  • umutbulun9 kullanıcısına yanıt
    hocam bende çok stream izlerim,öğrenebileceğim herşeyi öğrenirim-denerim en azından. Ama olmuyor abi wingsofdeathx low eloda köpek gibi taşıyor aynı şeyleri ben yapmama rağmen lose oluyor. Ama taktım bu tatil bitene kadar en az plat 2 olmam lazım yapacağım da.
  • mid lane herolarının hepsini öğrenmeye çalışıyorum şu an . İlk kayleden başladım sonra karma , ori şu an twisted fate oynuyorum bu 4 üne ağırlık verdim son 2 haftada . Bende izleyip yaptıklarını deniyorum ama olmuyor dediğin gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.