Şimdi Ara

Gold 5 ten düşer miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün serilerden çıktım ve gold 5 ligine yerleştim ancak ligte 2 maç oynadım ve ikisindede yenildim ve bir maçta seçim sırasında takım trolleyince sıradan çıktım -3 lp oldu daha ne kadar kaybedersem düşerim sizce

• Daryl kullanıcısına yanıt
    1-2 maç daha kaybedersen düşersin @Daryl
  • MMR 1500 Elonun altına düşmediği sürece düşmezsin.
  • Yeni çıktıysan gümüşden düşmezsin

Ancak o taze kan simgen gittigi anda düşme tehlikesini yaşarsın.

Çünkü başıma geldi Gold 4 55 puandan 4 maç arka arkaya kaybettim ve direkt olarak gold 5 e attı beni başına gelebilir ama taze kanım var diye de yayma kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryParrot

1-2 maç daha kaybedersen düşersin @Daryl

Zar zor çıktım zaten bir daha düşersem hayatta çıkamam kötü oldu
  • Ben kendım 3 ve 4'ten direk 0 puandan 1 maç kaybederek düştüm :D Şuan 5'teyim daha aşşağıya düşmemek için çaba göstericem artık :D Malum sıkıntı büyük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

MMR 1500 Elonun altına düşmediği sürece düşmezsin.

Op gg den baktım 1688 gözüküyor ligin ortalaması 1547 heralde kolay kolay düşmem dediğiniz doğruysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

MMR 1500 Elonun altına düşmediği sürece düşmezsin.

Op gg den baktım 1688 gözüküyor ligin ortalaması 1547 heralde kolay kolay düşmem dediğiniz doğruysa

düşmessin. gizli puanın yüksek daha yükseği hakediyorsun normalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 26 Haziran 2014; 16:55:30 >
  • Taze kanı verimli kullan bi pre bul beraber girin katarina mid ww jungle filan yapıp hızlı hızlı lig kas.
  • 1400e kadar düşürdüm şu an 1600e tekrar çıkardım hala düşmedim golddan şansıma koyayım (kesin çizecekler bu laftan sonra)
  • Arka arkaya 4 kere kazandım silvera düşme tehlikesi gitti umarım seriyi kazanırım 2 lig atlarsa süper olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.