Bildirim
Gold Alım Yapan Site Lazım Acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en uygun fiyata silkroadonline.com.tr alıyor diye biliyorum hocam. Oraya bir sorun soruşturun. -
almıyor hocam satış var sadece :S
www.sanal..... ile başlayan site vardıda adını unuttum :S -
sanalsaray? -
Birkac tane yazayim girip arastirin : gamebayi , extraloob , maxigame , botturk , silkroadoffline bunlari googleye yazip cikam sitelerle irtibata gecebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.bot155.com -
arkadaşlar teşekkür ederim tek alan yerler: sanalsaray,****market,bot155
bende en güvenilirine yanı bot155 e satıcam tşk.. -
Sanalsaray da alım satım vb tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. -
Çok buyuk mıktar degılkı arkadasım bunlar kac tl tutucak toplasan max 30 TL :D onlada gıder seker alırsınkı bot155 o golda 30 dan fazla wermez adım gıbı bılırım :D -
enteresan kendim gold sattigim siteleri soyluyorum diyorki hicbiri almiyor birtek bot55 sanalsaray mis en guvenilirmis :) reklam yapilicaksa bu kadar abartmayin o sitelerim hepsi gold aliyor ve en ucuz alan bot155 gidipde övmeyin bize herkez biliyor piyasayi ve siteleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X