Şimdi Ara

GOLD BİLGİSAYAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buradaki yorumları okumadan online gold sitesinden alışveriş yaptım.
    kargocuyu ensesinden yakalayıp teslim edip kaçamazsın birlikte kutuyu açacağız, herhangi bi sorunda tutanak tutacaksın diyeceğim inşallah sorun çıkmaz

acaba yol yakınken alışverişi iptal mi etsem diye düşünüyorum
    ürünü teslim almadan iptal sürecinde sıkıntı doğmaz sanırım ancak kaç gün sonra iade söz konusu olabilir, ( kredi kartı ile taksitli çekim yaptım ).
    şuan kuşkular içindeyim

aldığım ürün logitech extreme 3d pro
    http://www.gold.com.tr/logitech-extreme-3d-pro_u

yardımcı olursanız sevinirim. ne yapmamı önerirsiniz.

logitech markasına güvendiğimden almak istediğimi söyleyebilirim, ancak gold mağazasının ününü duymamıştım.

• gold tan hiç bir urun almam kuzenım ı phone 5s aldı kaskoda yaptırdı ses duzeneği bozuktu kasa değişimi için gonderdiler istanbula birde bura genpa garantili değil telefon geldiğinde ses yapılmış kasa değişilmemiş ama ses için kaskoyu bozmuşlar bu kadar kötü bir şirket uzak durun
  • ürün ucuz ya bişey olmaz, vatanbilgisayarda kalmamış yoksa hep vatandan alırdım
    goldun internet sitesinde biraz daha ucuz görünce alayım dedim ama
    ilk ve son oldu artık bu
    o kadar çok sitede ve hatta eksisözlük mü öyle bi yerlerde de golda kalayı basmışlar
    resmen insanları maymun ediyolar anladığım kadarıyla
    o kadar çok kötüleyen var ki, ve öyle garip şeyler ki

adam diyo full sigortalıydı tablet, garantiye yolladım çerçevesini değişsin diye, her tarafı çizik yollamışlar diyo
    mahkemeyi kazandım dosya no filan demiş
    daha neler neler :)
    demekki bişey olsa goldu hiç araya katmadan logiteche yollucam, tabi aldığım ürünün garantisine logitech in kendi servisi bakıyosa
  • LogiLink CA0020 4 pin 3.5mm Stereo Dişi - 2 x 3.5mm Stereo Erkek, 0.15m goldan bunu almayi dusunuyorum baska yerdede bulamadim bunu bozuk veremezler heralde baska yerde satiliyosa diyin ordan alim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem servisi hem de ürünleri iyi

• Merhaba ürün alırsınız siparişiniz gelmez ürün satarsınız paranızı alamazsınız stokta olmayan ürünleri varmış gibi gösterip paranızı hemen alırlar

Günlerce beklersiniz siparişim gelmedi diye paranızı kullanırlar iade etmezler. Gold Bilgisayar ve Sanalpazar aynı binada aynı yerdedir paranızla rezil ve stres sahibi olmak istemiyorsanız sipariş vermeyin Bilgilerinize

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.