Şimdi Ara

Gold Bilgisayar Pişmanlıktır Ürün Almayın Aldırmayın. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başka da beklemek kalıyor geriye hocam
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    Şuan siparişiniz sevk edilmiştir yazdı kargoyu verildi mi demek bu hocam :(
  • hocam sorununuzu çözebildiniz mi bende geçtiğimiz cumartesi sipariş verdim hala temin edilme aşamasındadır diyor
  • Merhaba ürün alırsınız siparişiniz gelmez ürün satarsınız paranızı alamazsınız stokta olmayan ürünleri varmış gibi gösterip paranızı hemen alırlar

Günlerce beklersiniz siparişim gelmedi diye paranızı kullanırlar iade etmezler. Gold Bilgisayar ve Sanalpazar aynı binada aynı yerdedir paranızla rezil ve stres sahibi olmak istemiyorsanız sipariş vermeyin Bilgilerinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold Bilgisayar Sanalpazar Hızlıal hepsi aynı yerde aynı binadadır Size yalan söyleyebilirler burası gold değil sanalpazar değil diye bilginiz olsun Bir de ayakçı fedai çoktur binada hiç çekinmeyin hakkınızı isteyin

• Bende eski gold hala devam ediyor sanıp sipariş verdim 8 gün oldu hala ortada yok 3 4 kere ulaştım 45 dakika bekleyip en sonunda iptal ettim tüm şartlar içinde en mantıklı olanı harcama itirazi en erken böyle alabilirsiniz arkadaşlar banka kararına itiraz edilemiyor zira. Ancak yine de ödememe şansları var mı dediğimde bankadan tabi ki hayır cevabını aldım 3 4 aya sonuçlanır bana fazla uzun geldi ama tüketici heyeti 8 9 ay dedi en iyisi banka.

• Bu Gold da Bimeks gibi batmadı mı zaten?

• Evet arkadaşlar itiraz ettiğimiz ertesi günü param hesabıma iade edildi inşallah sizler de mağdur olmazsınız harcama itirazi yapin hemen eğer karşı taraf belge sunmazsa ki sunamaz karar kesinlesecek 45 gune kadar neyse ki arada bankalar var tüketiciyi koruyan.

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr111

Evet arkadaşlar itiraz ettiğimiz ertesi günü param hesabıma iade edildi inşallah sizler de mağdur olmazsınız harcama itirazi yapin hemen eğer karşı taraf belge sunmazsa ki sunamaz karar kesinlesecek 45 gune kadar neyse ki arada bankalar var tüketiciyi koruyan.

Konu hort :)
    Bilgisizliğime denk gelip bu adamlardan LG G6 alma gafletinde bulundum. Bu adamlardan ürün alanlar parasını kaç günde geri aldılar? Çağrı merkezine bir saatte bağlandım, 2 hafta içinde göndereceğiz diyorlar. Kayyum geldi ama bu ürünleri göndermiyoruz anlamına gelmiyor diyorlar. Sizce beklemeli miyim yoksa direk bankaya harcama itiraz dilekçesi için başvuruda mı bulunayım? Kesin göndereceklerini bilsem iki hafta beklerim. Ben bu hatayı yapmazdım ama nasıl oldu anlamadım

• system_25 kullanıcısına yanıt
    Ben yasal süre dolunca hemen itiraz ettim ertesi gün param yatti bekleme kararı size kalmış ama bana 10 gün dediler sora tedarik edemedik dediler o şekilde oldu süreç

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr111

Ben yasal süre dolunca hemen itiraz ettim ertesi gün param yatti bekleme kararı size kalmış ama bana 10 gün dediler sora tedarik edemedik dediler o şekilde oldu süreç

Neyse iki hafta kadar bekleyelim bakalım. Teşekkürler.

• Keşke araştırmayı ürün almadan önce yapsaydık ama maalesef anlaşılan benide çarptılar.. 27.11.2017 de TV siparişi verdim hala tedarik sürecinde bekliyor. Para iadesi için bankaya hemen başvurabilir miyim yoksa belli bir süresi varmı onu anlayamadım arkadaşlar bilenler cevap verebilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: is_mata

Keşke araştırmayı ürün almadan önce yapsaydık ama maalesef anlaşılan benide çarptılar.. 27.11.2017 de TV siparişi verdim hala tedarik sürecinde bekliyor. Para iadesi için bankaya hemen başvurabilir miyim yoksa belli bir süresi varmı onu anlayamadım arkadaşlar bilenler cevap verebilirmi.

Yasal iade süresi dolar dolmaz başvurabilirsiniz iptal den sonra 7 gün olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdr111 -- 2 Aralık 2017; 13:48:57 >
  • Gold Bilgisayara kalırsanız paranızı iade etmez. Ödeme yaptığınız kredi kartı için bankaya itiraz dilekçesi yazın banka parayı iade ediyor.
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım geçmiş olsun bu konunun sonucu ne oldu maalesef bende madur durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: talker

arkadaşım geçmiş olsun bu konunun sonucu ne oldu maalesef bende madur durumdayım

Hocam direk bankayı ara harcama itirazında bulunmak istiyorum de durumu anlat ödemeyi yaptım ürün gelmedi de seni yönlendirirler.
    en geç 15 gün sonra hesabına yatıyor para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talker

Kardeşim İstanbulda goldun deposuna gitti, Eurotech pc yanlış hatırlamıyorsam. Orada bilgilerini aldilar. İki gün sonra telefonunuzu almaya gelir misiniz kargoya mi verelim diye aradılar, biz alırız dedik, depodan teslim aldık.

• Bahçelievler de Şubesinden gidip alışveriş yapsak sıkıntı olur mu arkadaslar. Ben iphone düşünüyorum Türkiye garantili diyor da

• Bende 03/02/2018 tarihinde gold.com.tr adresinden PS4 siparişi verdim, siparişi verdikten sonra GOLD bilgisayarın zor günler geçirdiğini öğrendim, telefon ile hiç iletişim kurmaya çalışmadım, mail ortamında sipariş iptali istediğimi belirten bir mail attım, haftasonu olduğu için 05/02/2018 tarihinde sabah dönüş yaptılar sipariş İptal nedenimi öğrenmek istediler, ve ürünün cuma gününe kadar kargolanacağını dile getirdiler, bugün sipariş detayımda sevk edildi ibaresi var sanırım 4. gün ve kargolanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea77

Bahçelievler de Şubesinden gidip alışveriş yapsak sıkıntı olur mu arkadaslar. Ben iphone düşünüyorum Türkiye garantili diyor da

Bahçelievler şubesi kapandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.