|
Bildirim
|
bende babama gold dan telefon aldım öyle çok birşey değil 100 liralık. babam kullandığı ilk gün ses gelmiyor dedi garantiye götüreyim baba ver bana dedim. dün gittim Ankaradaki garantileri taşınmış arkadaş ülkeyi bi sallasan yer dolandırıcıdan dolup taşacak.
|
İflas erteleme talebinde bulunmuş, 1 yıldan fazla süredir kayyum atanmış firmadan alışveriş mi yapılır hocam?
|
E yani arkadaş size de ne denir bilemedim ki?
Hadi bunu doğru düzgün internet ve teknoloji takibi yapmayan yaşlıca bir büyüğümüz yapsa anlarım. Ama forumdaki bir kişinin bunca bilgilendirmeye rağmen gidip alışveriş yapmasını anlamam. Çevrende hiç gold mağazası görüyor musun? Eski mağazaların yerinde yeller estiğini gözlemlemedin mi? Kurumsal bir muhattap bulamayacağını düşünemiyor musun? Ben bu maceraları 3-5tl lik bir ürün için yaşarım. Ancak 1000TL seviyesindeki bir ürün için kılı kırk yarmak gerekmez mi? Halen şunu anlamıyoruz 50TL kar etmek için 1000TL riske atılmaz. Bazen kurumsal bir muhattap veya marka fiyat avantajından önemlidir. Alacağım isimsiz bir markayı aradaki fark makul olduğu sürece kurumsal bir markadan alırım. Tasarrufu bilmiyoruz. Tasarrufu piyasa fiyatının altında ama hiç işimize yaramayacak bir şeye sahip olmak sanıyoruz. İhtiyaçlarımızı doğru analiz edemiyoruz. Etmemeniz içinde kapitalist sistem büyük oyunlar psikolojik taktikler oynuyor. Bende bir lobi safsatası kurayım o halde. :) Özendirici LOBİ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 7 Haziran 2017; 1:33:20 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|