Şimdi Ara

CASPER PİŞMANLIKTIR.ALMAYINIZ ALDIRTMAYINIZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CASPERDEN HİÇ BİR ÜRÜN ALMAYINIZ SEVDİKLERİNİZE VE ARKADAŞLARINIZA ALDIRTMAYINIZ. YENİ YAPTIĞI ÜRÜNLERİ PİYASADA GÖSTERİRKEN ESKİDEN YAPTIĞI HİÇ BİR ÜRÜNÜ KENDİ ÜRÜNÜ GİBİ GÖRMÜYOR . HİÇ BİR DESTEK GÜNCELLEME ÇIKARTMIYOR . HATTA ADAMLAR KENDİNİ O KADAR UYANIK SAYIYOR Kİ ÜRÜNLERİ SİTELERİNDEN BİLE KALDIRIYOR. GİRİN BAKIN CASPERİN A SERİSİ TAM 4 TANE TELEFONU VAR VE BUNLARDAN BİR TANE DE SALAKLIK EDİP BEN ALDIM. ÖMRÜMÜN EN ŞANSIZ GÜNÜ ELLERİM KIRILSAYDIDA ALMASAYDIM O TELEFONU. LAFIN ÖZÜ SAKIN AMA SAKIN CASPERİN HİÇ BİR ÜRÜNÜNÜ ALMAYINIZ.

• 8 çekirdekli olan mı
  • Hocam tam olarak ne gibi sorunlar yas
    adiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardıropfuat -- 3 Ocak 2015; 23:30:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevimli hayalet az kalsın beni notebook'uyla öpecekti yıllar önce
    hayvan gibi ısınan kasası ve eşek gibi anıran fanı dolayısıyla aldığım gibi kurtulmuştum
    yıllar geçmiş ama çok değişen birşey olmamış
  • YOK BU ÇİFT ÇEKİRDEKLİ OLAN MODELİ. CİHAZIN ALDIĞIMDAN BERİ 3 KERE BATARYASI BOZULDU . KUTUDAN KULAKLIK BOZUK ÇIKTI .GÜNCELLEME ZATEN HAK GETİRE ALDIĞIM GÜNDEN BERİ 1 KERE GÜNCELLEME GELMEDİ.SİM KART ZAMAN ZAMAN OKUMUYOR.UYGULAMALARI KAPATIRKEN KASIYO BİRDEN KAPANIYO. DAHA NELER NELER.
  • Casperın hiç bir ürünü alınmaz zaten sadece telefon değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Dsmart Almayın aldırtmayın
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.