Şimdi Ara

GOLD'DAN ATRİX ALDIM KUTU İÇERİĞİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • goldun levent mağazından bugün atrix aldım sorunsuzdu poşetlerinde felan sorun yoktu vida sökme sonra çizik felan yoktu resimin birinde sim yuvasında çizik görürseniz onu ben yaptım ondan sonra resmi çekmiştim ayrıca başka hiçbir sorunu yok telefonun

karanlıkta çekim yaptım tatmin edici

sormak istediğiniz şeyler varsa sorun cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 21 Ekim 2012; 1:28:41 >

• Arka kapak kaygan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

Arka kapak kaygan mı ?

hayır arka kapak kaygan degil sert silikon bi mazlemneden yapılmış gibi bu arada son parti de paket içerigi aynı herkezde nlaanlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

Arka kapak kaygan mı ?

Hayır elastik veya plastik, her neyse; bu sebepten kılıf kullanmaya gerek yok, bence gayet iyi olmuş :)

Sadece ekran filmi taktırmak gerekiyor, her nekadar goriilaglass olsa da çizilebilir.
  • Güzelmiş hayırlı olsun.
  • hocam telefonun imei numarasını kapatıp öyle yayınlasaydın keşke fotoları.
  • merhaba,

ben de bu hafta içinde goldun şubesine gidip aldım. belirtmeliyim ki aynı kutu ve herşey aynı. arkası düz, desenli değil. internette hep desenli fotoları olduğu için biraz kıllandım. ama fotoları paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. normalmış yani.

telefondan memnunum. ilk geldiğnde youtube vdeolarını oynatmıyordu. bayaa birşey denedikten sonra fabrika ayarlarına döndüm. tarayıcı yine açmadı ama youtube uygulamasını kurdum sonra açtı.

Onun dışında ana kamerasında fotoğraf çekme durumundayken çok hafif bir dalgalanma (tüplü tvlerdeki gibi ama çok hafif) oluyordu. ama tekrar baktım göremedim. şarj ile alakalı olabilr.

son olarak telefonun sistem sürümü 45.31.0.mb860.retail.en.tr ana bant sürümü de n_01.100.00r .

saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kutu içeriğinde ne var öyle yav? ne ararsan var?
    o kadar çok şey mi çıkıyor içeriğinden?
  • Hayırlı Olsun
  • aynı fiyatmı oluyor mağazadan direk alınca ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

aynı fiyatmı oluyor mağazadan direk alınca ?

evet mağazadada aynı fiyat leventten aldım ben diğerlerinde varmı bilmiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoEmir

Hayırlı Olsun

teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

kutu içeriğinde ne var öyle yav? ne ararsan var?
    o kadar çok şey mi çıkıyor içeriğinden?

gördüğün herşey çıkıyor sadece micro hdmi to hdmi kablosu çıkmıyor onuda gittim bugün aldım şarj içinse dock çok kullanışlı tak üstüne dursun hem şık duruyor

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

Güzelmiş hayırlı olsun.

sağolasın

quote:

Orijinalden alıntı: runo15

hocam telefonun imei numarasını kapatıp öyle yayınlasaydın keşke fotoları.

dalgınlığıma gelmiş çok sağol söylediğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 21 Ekim 2012; 1:34:17 >

• Öncelikle güle güle kullanın .O arka kapak silikonumsu bi malzemeden sanırım defy minide oldugu gibi, sadece o arka kapagı nerden bulabilirim,yeni gelen partide arka kapağı değiştirmişler bendeki modelde kaygan plastik olan arka kapak var , o yeni kapağı temin edebilceğimiz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeCHWaVE

Öncelikle güle güle kullanın .O arka kapak silikonumsu bi malzemeden sanırım defy minide oldugu gibi, sadece o arka kapagı nerden bulabilirim,yeni gelen partide arka kapağı değiştirmişler bendeki modelde kaygan plastik olan arka kapak var , o yeni kapağı temin edebilceğimiz yer var mı?

sağolun hocam evet yeni seride arka kapak değişik temin edilecek yer varmı bilmiyorum araştırırım ayrıca bulursan burayada bir mesaj atarsın bende faydalanmış olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

quote:

Orijinalden alıntı: TeCHWaVE

Öncelikle güle güle kullanın .O arka kapak silikonumsu bi malzemeden sanırım defy minide oldugu gibi, sadece o arka kapagı nerden bulabilirim,yeni gelen partide arka kapağı değiştirmişler bendeki modelde kaygan plastik olan arka kapak var , o yeni kapağı temin edebilceğimiz yer var mı?

sağolun hocam evet yeni seride arka kapak değişik temin edilecek yer varmı bilmiyorum araştırırım ayrıca bulursan burayada bir mesaj atarsın bende faydalanmış olurum

Bulursam tabiki bilgilendiririm,sayenizde görmüş oldum bende ve gerçekten hoş duruyor,çünkü plastik olan kayıyor bazen sıkıntı ,bu sizdeki gibilerin kullanımı oldukça rahat, bilgi edinirseniz paylaşırsanız sevinirim

• Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bugun almayı düşünüyorum şubelerden de indirimli alabiliyor muyuz? web e özel fiyat diyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuumur

hocam bugun almayı düşünüyorum şubelerden de indirimli alabiliyor muyuz? web e özel fiyat diyorda

Bende bunu merak ediyorum lütfen cevap verin

• her verde yok sadece levent magazasında var die biliyorum bnde leventten aldım
  • Hımm yinede sağol

• Kalın Mı Kalınlıği Nasıl
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.