Şimdi Ara

GOLD'DAN ATRİX ALDIM KUTU İÇERİĞİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

Orijinalden alıntı: utkuumur

hocam bugun almayı düşünüyorum şubelerden de indirimli alabiliyor muyuz? web e özel fiyat diyorda

Bende bunu merak ediyorum lütfen cevap verin

şubelerdede var leventte var bahçelievlerede gelmiş

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoEmir

Kalın Mı Kalınlıği Nasıl

çok kalın birşey bekleme hocam gayet yerinde
  • kocaelide de var gold da almayo düşünenler için yardımı olur belki. fiyata daha güzel bir ürün bulmak zor üstelik geliştirilebilmeye oldukça müsait bir donanıma sahip. venom.x e yardımları için minnetarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muganlo

kocaelide de var gold da almayo düşünenler için yardımı olur belki. fiyata daha güzel bir ürün bulmak zor üstelik geliştirilebilmeye oldukça müsait bir donanıma sahip. venom.x e yardımları için minnetarım.

ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

Orijinalden alıntı: utkuumur

hocam bugun almayı düşünüyorum şubelerden de indirimli alabiliyor muyuz? web e özel fiyat diyorda

Bende bunu merak ediyorum lütfen cevap verin

şubelerdede var leventte var bahçelievlerede gelmiş

saol hocam bilgin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 24 Ekim 2012; 16:17:40 >
  • hayırlı akşamlar,

beyler, gerçekten kutu içeriği gayet zengin hoşuma gitti :) beni cezbetti :)

telefonla ilgili ayrıntılı çok inceleme okudum. açıkcası şu an gidip alırdım eğer şarj olarak bana bir gün yetebileceğini düşünsem. çünkü ben yoğun kullanırım telefonu. daha önce htc desire hd kullandım, sabah sekizde şarjdan alır, akşam 5-6 demeden biterdi maalesef. neyse... razr maxx beklemeye devam edeyim ben. Bu arada, @venom.x sena yeterli geliyor mu şarjı?

merak ettiğim bir diğer husus, şu kutu içeriğinden çıkan bir sürü zamazingo :) standart mı, yani her yerde satılan atixin kutu içeriği bu kadar zengin mi? yoksa satılan yere göre mi değişiyor?

teşekkürler, iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

hayırlı akşamlar,

telefonla ilgili ayrıntılı çok inceleme okudum. açıkcası şu an gidip alırdım eğer şarj olarak bana bir gün yetebileceğini düşünsem. çünkü ben yoğun kullanırım telefonu. daha önce htc desire hd kullandım, sabah sekizde şarjdan alır, akşam 5-6 demeden biterdi maalesef. neyse... razr maxx beklemeye devam edeyim ben. Bu arada, @venom.x sena yeterli geliyor mu şarjı?

merak ettiğim bir diğer husus, şu kutu içeriğinden çıkan bir sürü zamazingo :) standart mı, yani her yerde satılan atixin kutu içeriği bu kadar zengin mi? yoksa satılan yere göre mi değişiyor?

Atrix şu anda bataryası en uzun giden akıllı telefonlar arasında hatta 1. olabilir bataryadan sıkıntın olmaz. iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

goldun levent mağazından bugün atrix aldım sorunsuzdu poşetlerinde felan sorun yoktu vida sökme sonra çizik felan yoktu resimin birinde sim yuvasında çizik görürseniz onu ben yaptım ondan sonra resmi çekmiştim ayrıca başka hiçbir sorunu yok telefonun

GOLD'DAN ATRİX ALDIM KUTU İÇERİĞİ!

karanlıkta çekim yaptım tatmin edici

sormak istediğiniz şeyler varsa sorun cevaplarım

Hayırlı olsun. Telefonu uzun süre elinde tuttunmu? Tuttuysan rahatsızlık veriyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alisan486

quote:

goldun levent mağazından bugün atrix aldım sorunsuzdu poşetlerinde felan sorun yoktu vida sökme sonra çizik felan yoktu resimin birinde sim yuvasında çizik görürseniz onu ben yaptım ondan sonra resmi çekmiştim ayrıca başka hiçbir sorunu yok telefonun

Hayırlı olsun. Telefonu uzun süre elinde tuttunmu? Tuttuysan rahatsızlık veriyormu?

oyun oynarken ve internette gezinirken uzun süre tuttum bir rahatsızlığı yok oyunlarda ısınıyor shadowgun,nba jam,bia2 gibi oyunlarda küçük oyunlar ve internette gezinirken fazla sorun olmuyor ama yinede hafif bir sıcaklık söz konusu sıcaklık performansını etkilediğinide görmedim ayrıca

quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

hayırlı akşamlar,

şöyle söyleyeyim çoğu telefona göre şarjı daha iyi gidiyor 1930 mAh bir bataryası var htc desire hd'de ise bu rakam 1230 mAh günü kesinlikle çıkarırsın hatta %40-50 arası şarj bile kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 24 Ekim 2012; 23:45:12 >

• quote:

quote:

quote:

oyun oynarken ve internette gezinirken uzun süre tuttum bir rahatsızlığı yok oyunlarda ısınıyor shadowgun,nba jam,bia2 gibi oyunlarda küçük oyunlar ve internette gezinirken fazla sorun olmuyor ama yinede hafif bir sıcaklık söz konusu sıcaklık performansını etkilediğinide görmedim ayrıca

iyi o zaman güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakerbad -- 25 Ekim 2012; 21:56:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi o zaman güle güle kullan.

sağolun hocam

birde alıntıları düzenler resimleri kaldırırsanız sevinirim konu kirlenmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 24 Ekim 2012; 23:48:24 >

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

hayırlı olsun

sağolasın
  • gayet kaliteliymis de gozumuzden kacmis.

• bende atrixe güvenemedim samsung w aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

bende atrixe güvenemedim samsung w aldım

bence güvenmeliydin aktif kullanıyorum aldığım günden beri ufak bir sorunu bile olmadı

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

gayet kaliteliymis de gozumuzden kacmis.

hala satışta bazı yerlerde yani kaçırmadın
  • Bende eskişehir gold bayisinden aldım 1 hafta önce aynı telefon aynı kutu aynı kutu içeriği hiç bir sorun yok almak isteyenler bayiden alırlarsa görüp alıcakları için daha faydalı olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ace

merhaba,

ben de bu hafta içinde goldun şubesine gidip aldım. belirtmeliyim ki aynı kutu ve herşey aynı. arkası düz, desenli değil. internette hep desenli fotoları olduğu için biraz kıllandım. ama fotoları paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. normalmış yani.

Aynen ya ben de kıllanmıştım demek sadeymiş arka kapak. Bunu duyduğum iyi oldu. şimdi bir adım daha yaklaştım ATRİX e Teşekkürler konuyu açan ve yorumlarıyla bizi aydınlatan herkese. ve birkaç tane daha fotoğraf koyabilirseniz ekranı çeken. yani ekranın kalitesi nasıl acaba? TFT LCD ya ondan dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 4 Kasım 2012; 14:16:22 >
  • Bende Gold.com.tr 'den aldım. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Bu arada kutusu hayatımda gördüğüm en büyük telefon kutusuydu.
  • Merhaba arkadaşlar..

Atrix'in arka kapağını satmak isteyen olursa alabilirim. (Dual Core yazan)

Hiç kullanılmamış,açılmamış paketinde orijinal sert kapak vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Merhaba arkadaşlar..

Atrix'in arka kapağını satmak isteyen olursa alabilirim. (Dual Core yazan)

Hiç kullanılmamış,açılmamış paketinde orijinal sert kapak vereceğim.

Sert kapak derken karbon gibi olanı mi hani amerikada ki modellerin ki? O ise kaca satiyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.