Şimdi Ara

Gold Farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu aralar her oyun cidden baydı. Dayanamadım. Wow un ölüsü bile en kral oyundan daha iyi geliyor bana. Tekrar başladım. Su an pathfinder achi kasıyorum. 1 bitti 2 de de çok az kaldı.

Sonrası full karakter kasmayi düşünüyorum shadowland a kadar. Ama bu arada biraz da ekonomi yapma niyetim var. Yani 3 5 kuruş birikse fena olmaz.

Bende şu an sadece herb var. Alchemy 30 da kaldı. Uğraşmadım. Daha doğrusu kassam para getirir mi emin değilim. Diğer meslekler ile alakalı da pek bilgim yok. Yani iyi para getiren varsa 1 haftada karakter ile kasarım da var mı ki?

Ben şu an başka yollar arıyorum. Bu konuda varsa tecrübeleriniz paylasirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi serverdasın... Şuanda bee mountu için gerekli olan jellyleri toplayıp satabilirsin herb iyi anchorları bıldukca mutlaka al ve 3 yıldız yapmaya çalış gold yapacaksan alchemy biraz dursun fulleme yada zaten 30 muş şimdilik sil skinning yada minning alıp onları fulle 2. 3. Charına alırsın alchemyi şuan sadece toplayıcı mesleklerle idare et 8.3de yeni recipe felam gelmeyecek diyorlar o yüzden yine herbden çiçeklerin değeri yülkselecektir alcemhy ilede pot yaparsan onlar iyi para eder. Uçmayıda açarsan daha hızlı toplarsın herşeyi...

• Ghost Iron Ore 2 hafta full farm yaptım.Günde 8 saat.

Hasılat : 750k gold.Değerini yitirmeyen maden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

Ghost Iron Ore 2 hafta full farm yaptım.Günde 8 saat.

Hasılat : 750k gold.Değerini yitirmeyen maden
    Sky golem işe yaradığı sürece o maden her zaman değerli olacak :) bende kasmayı düşünüyorum hangi haritada farm yapıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Sky golem işe yaradığı sürece o maden her zaman değerli olacak :) bende kasmayı düşünüyorum hangi haritada farm yapıyorsun...

Alıntıları Göster
    Jade Forest ve Four Winds.Dönüp duruyorum.

Mist-Piercing Goggles almayı unutma.
  • Gün de 8 saat 750k gold 2 haftada. Güzel para akşam kesin deneyeceğim

• quote:

Jade Forest ve Four Winds.Dönüp duruyorum.

Mist-Piercing Goggles almayı unutma.

Alıntıları Göster
    Doomhamerda çok para etmiyor benim bilmediğim birşeyler mi var? 200 tane topladım oresinin tanesi 3 gold 2tane eritip yaptığın barın tanesi 10gold... Jelly farmlamak daha mantıklı şuan 40gold yeşil olanı :)...

• realm e gore degisir. fakat Mechagon da Hardering spring farm lamak iyi gold kazandırıyor. Tarren mill de tanesi 20-30 gold arası degisiyor genellikle. eger duzgun 4x2 gruba girilirse 7/8 saat de 100k ya yakın gold farmlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Doomhamerda çok para etmiyor benim bilmediğim birşeyler mi var? 200 tane topladım oresinin tanesi 3 gold 2tane eritip yaptığın barın tanesi 10gold... Jelly farmlamak daha mantıklı şuan 40gold yeşil olanı :)...

Alıntıları Göster
    Abi ben Hellfire realm'indeyim.

1 bar 20-38 golda gidiyor.
  • quote:

Abi ben Hellfire realm'indeyim.

1 bar 20-38 golda gidiyor.

Alıntıları Göster
    Çok iyiymiş ya şanslısın o zaman :)...

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Biraz önceki satış rakamı.30 gold.

Realmler arasında bazen uçurum gibi farklar oluyor.

Gold Farm
  • Benim oynadığım realm turalyon ile bağlı sanırım. Ben doomhammer dan girmeme rağmen guilde turalyondan oyuncularda giriyor sanırım 2 server new player adı altında tek bir server mış gibi hatta dün server full uyarısı alıp sıra bekledim 1dk gibi bir süre yeni oyuncular oluncada piyasanın altını üstüne getiriyorlar ahta aynı item 1000k iken adam gidip 100golda ekliyor o yüzden ahtan iyi gold yapmak sıkıntı şuan en değerli çiçek olan anchor bile 50goldlara düşmüşki ben 350golddan sattığımı bilirim o çiçeği...

• quote:

Biraz önceki satış rakamı.30 gold.

Realmler arasında bazen uçurum gibi farklar oluyor.

Kardeş merhaba.

ghost iron ore farmlarken ben sadece jade frost dönüyorum. Misal ilk girdiğimde bir turdan 150 geliyorsa 2 tur baya düşüyor.

Bunların spawn mantığı nasıl? Yada sen nasıl bir taktik yapıyorsun?

Bir de aynı yeri aynı anda farmlayan başka biri varsa bunun etkisi oluyor mu? Etkisi var ise ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnacı321 -- 18 Aralık 2019; 13:2:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Makarnacı321

Kardeş merhaba.

ghost iron ore farmlarken ben sadece jade frost dönüyorum. Misal ilk girdiğimde bir turdan 150 geliyorsa 2 tur baya düşüyor.

Bunların spawn mantığı nasıl? Yada sen nasıl bir taktik yapıyorsun?

Bir de aynı yeri aynı anda farmlayan başka biri varsa bunun etkisi oluyor mu? Etkisi var ise ne yapmak lazım?

Alıntıları Göster
    Farm yaparken wm on vw off olması bile fark ettirir. Spawn time yani bir itemin yeniden lootlanabilmesi için yeniden çıkması saniye olarak tahmin edilebilir sadece oda aynı yerde aynı koordinatta çıkma olasılığı ile hesaplanması gerek ama çok zor bir durum. Bence önce bir haritayı farmlayıp sonra diğerine geçebilirsin...

Aynı anda aynı yerde seninle başka birisi farm yapıyorsa elbette bınun etkisi olur eğer onun lootladığı iteme zamanında gidip lootlarsan alabilirsin aksi durumda kaybolacaktır. Bunun önüne geçmek için baştada söylediğim gibi warmode özelliğini açman gerek bu çok işine yarayacaktır ilk tur party olmadan kendi haritanda lootlarsın daha sonra harita üzerinde world questlerde party özelliği olan bir görevde başka birisinin partysine katılıp server değiştirerek farmına devam edebilir harita bile değiştirmeden rahatca farm yapabilirsin. Eskiden serverhoop addonsu vardı onunla istediğin gibi server değiştirip farm yapılıyordu şuan sadece wm on modunda başka birisinin partysine katıldığında server değiştiriyorsun. Tabi serverına katıldığın partyninde olduğu haritada belki birisi farm yapıyor olabilir ama en mantıklı yol bana göre bu şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 18 Aralık 2019; 13:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

realm e gore degisir. fakat Mechagon da Hardering spring farm lamak iyi gold kazandırıyor. Tarren mill de tanesi 20-30 gold arası degisiyor genellikle. eger duzgun 4x2 gruba girilirse 7/8 saat de 100k ya yakın gold farmlanır
    Kanka tn serverinda ne kadar suan adet fiyatlari bakinca yazarmisin sana zahmet girmiyorumda bayadir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.