Şimdi Ara

Gold maçında Diamond V (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demek istediğimi anlamadın o diamond 5 gold düzeyinde oyuncu demek ki. silver larda gold düzeyinde.
  • gold 1ken karsıma d1 adam gelmişti match historysi full defeattı.. bronzedan beter oynuyorlar
  • Sevinmen gerekiyor.

Unutma dioamond 5 = gold 3-4, plat 5= silver 3-4 silver 5=kömür. ,

ligin 5 ci kümesi herzaman lige şans eseri çıkmış tırmanamayan nooblardan oluşur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

mmr filan hikaye. Ligler arasi ucurum olmamali. Ben karsimda diamond gorsem psikolojim bozulur veya onun diamond oldugunu bilmesem lane illaki kendini belli eder ve bu adamla ayni ligde olduguma sasiririm. Bu lig sistemi basta iyi gozuksede sonuclarindan nredeyse kimse memnun degil.

Yok öyle bişey , en az 2-3 kere diamond 1 adam geldi , hiç öyle ahım şahım oyunculuğunu görmedim.Yanımdaki adamlar gibi oynuyordular.Biri fedleyip flameledi hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

mmr filan hikaye. Ligler arasi ucurum olmamali. Ben karsimda diamond gorsem psikolojim bozulur veya onun diamond oldugunu bilmesem lane illaki kendini belli eder ve bu adamla ayni ligde olduguma sasiririm. Bu lig sistemi basta iyi gozuksede sonuclarindan nredeyse kimse memnun degil.

Yok öyle bişey , en az 2-3 kere diamond 1 adam geldi , hiç öyle ahım şahım oyunculuğunu görmedim.Yanımdaki adamlar gibi oynuyordular.Biri fedleyip flameledi hatta.

En azindan tanka focus, 5 kisi hayattayken baron alma veya aced oldugunda base gidip can doldurup item almiyorlardir heralde.
  • Ne ağladınız şu V'lerden mantığını kavrayamıyorsunuz galiba MMR diye bir şey var oyunda.
  • tek secenek var bu durumda acc satın almsıtır sureklı yenılmısıtır o yuzden mmr pert olmsutur o yuzden eslesmıssınızdır
  • Gold1'dense diamond5'i tercih ederim karşımda. Daha salak oluyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

En azindan tanka focus, 5 kisi hayattayken baron alma veya aced oldugunda base gidip can doldurup item almiyorlardir heralde.

Onları gold 1 lerde yapmıyor Bazen çıkıyor işte arada flamer falan

• quote:

Orijinalden alıntı: f1bilal

silver v yim tahta v geliyor

+1 banada geliyodu oynadığım sıralar.
  •  Gold maçında Diamond V

bu da geçenlerde olmuştu. ben yine WomboCombo yum. yendik bu maçı da
  •  Gold maçında Diamond V
  • o gt nemesis benim oyunuma da gelmişti arkadşın hesaptaydım gümüş 4 falandı o zamanlar düşün yani. 0-9 oynadı
  • Bana şuan Tr 22. si HWA Leloch geldi. Asulgard ile birlikte . Sanırım oyunda kimse yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.