ligin 5 ci kümesi herzaman lige şans eseri çıkmış tırmanamayan nooblardan oluşur
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
mmr filan hikaye. Ligler arasi ucurum olmamali. Ben karsimda diamond gorsem psikolojim bozulur veya onun diamond oldugunu bilmesem lane illaki kendini belli eder ve bu adamla ayni ligde olduguma sasiririm. Bu lig sistemi basta iyi gozuksede sonuclarindan nredeyse kimse memnun degil.
Yok öyle bişey , en az 2-3 kere diamond 1 adam geldi , hiç öyle ahım şahım oyunculuğunu görmedim.Yanımdaki adamlar gibi oynuyordular.Biri fedleyip flameledi hatta.
quote:
Orijinalden alıntı: Emphaty
quote:
mmr filan hikaye. Ligler arasi ucurum olmamali. Ben karsimda diamond gorsem psikolojim bozulur veya onun diamond oldugunu bilmesem lane illaki kendini belli eder ve bu adamla ayni ligde olduguma sasiririm. Bu lig sistemi basta iyi gozuksede sonuclarindan nredeyse kimse memnun degil.
Yok öyle bişey , en az 2-3 kere diamond 1 adam geldi , hiç öyle ahım şahım oyunculuğunu görmedim.Yanımdaki adamlar gibi oynuyordular.Biri fedleyip flameledi hatta.
En azindan tanka focus, 5 kisi hayattayken baron alma veya aced oldugunda base gidip can doldurup item almiyorlardir heralde.
Ne ağladınız şu V'lerden mantığını kavrayamıyorsunuz galiba MMR diye bir şey var oyunda.
tek secenek var bu durumda acc satın almsıtır sureklı yenılmısıtır o yuzden mmr pert olmsutur o yuzden eslesmıssınızdır
Gold1'dense diamond5'i tercih ederim karşımda. Daha salak oluyorlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Emphaty
quote:
En azindan tanka focus, 5 kisi hayattayken baron alma veya aced oldugunda base gidip can doldurup item almiyorlardir heralde.
Onları gold 1 lerde yapmıyor Bazen çıkıyor işte arada flamer falan
quote:
Orijinalden alıntı: f1bilal
silver v yim tahta v geliyor
+1 banada geliyodu oynadığım sıralar.
bu da geçenlerde olmuştu. ben yine WomboCombo yum. yendik bu maçı da
o gt nemesis benim oyunuma da gelmişti arkadşın hesaptaydım gümüş 4 falandı o zamanlar düşün yani. 0-9 oynadı
Bana şuan Tr 22. si HWA Leloch geldi. Asulgard ile birlikte . Sanırım oyunda kimse yoktu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme