Bildirim
Gold maçında Diamond V
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
saçmalık değil MMR size göre eşittir -
ebay account
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
taric var silver 2 onu niye göz ardı ettin? -
silver v yim tahta v geliyor -
silver 1'de var -
bende gold 2 yim dün elmas 1 adam geldi duosu silver1 di -
silver 4'üm gold geliyor (benim takıma) bunun yüzünden karşıya silver 1,2 geliyor bazen gold 5 -
hem mmr hemde tr server çok etken. -
WomboCombo arkadaş listemde kendisi tanıyorum :) denk gelmiş elolardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSaruman -- 14 Eylül 2013; 15:42:38 > -
Diamond 5 olduğuna göre ya eloboostlanmıştır ya da satın almıştır hesabı. -
mmr filan hikaye. Ligler arasi ucurum olmamali. Ben karsimda diamond gorsem psikolojim bozulur veya onun diamond oldugunu bilmesem lane illaki kendini belli eder ve bu adamla ayni ligde olduguma sasiririm. Bu lig sistemi basta iyi gozuksede sonuclarindan nredeyse kimse memnun degil. -
wombocombo benim, adam diamond ile 4 üncü pickti. ben gold 3 ile first picktim. "beyler diamondum supp vermeyin" diyordu. -
Silver 3 üm geçen karşıya geldi diamond 5. -
nasılsa düşmüyorum kafası -
Pek çok sebebi olabilir lakin Tr serverında elo boost işinin cılkı çıktığı için bilerek feedleme ve afk gibi bir durum yoksa öp başına koy derim. -
Dün banada geldi elmasım lan ben support yapmam junglerim dedi biri oyunu dodgeledi karşıya düştü free kazandık :D -
gold 5'im(soon to be gold 4) karşıya diamond plat gelince seviniyorum. berbat oynuyorlar mmrı bozuk platlar ve diamondlar. -
silver var ama dia da var. -
Gold 4 üm karsıma plat diamond atıyor her maç 1 tane.
Benzer içerikler
- lol ağır yara itemleri
- valorant pre isimleri
- shaco replikleri
- qq ne demek
- çilingirin kaç parmağı var
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X